summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/languages/messages/MessagesSq.php
diff options
context:
space:
mode:
authorPierre Schmitz <pierre@archlinux.de>2010-07-28 10:05:59 +0200
committerPierre Schmitz <pierre@archlinux.de>2010-07-28 10:05:59 +0200
commit00ab76a6b686e98a914afc1975812d2b1aaa7016 (patch)
tree0509bcf2b8a30056833a289e3717b55bdb189835 /languages/messages/MessagesSq.php
parenta5be612e4169e11b51647cbaa2abc976de00d671 (diff)
update to MediaWiki 1.15.5
Diffstat (limited to 'languages/messages/MessagesSq.php')
-rw-r--r--languages/messages/MessagesSq.php23
1 files changed, 16 insertions, 7 deletions
diff --git a/languages/messages/MessagesSq.php b/languages/messages/MessagesSq.php
index bf1decb2..b20622d6 100644
--- a/languages/messages/MessagesSq.php
+++ b/languages/messages/MessagesSq.php
@@ -14,7 +14,9 @@
* @author Ergon
* @author Mdupont
* @author MicroBoy
+ * @author Mikullovci11
* @author Puntori
+ * @author The Evil IP address
* @author Urhixidur
* @author לערי ריינהארט
*/
@@ -757,7 +759,7 @@ apo [{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|action=edit}} me redaktue këtë faqe]</span>.',
Kjo ndodh ndonjëherë kur përdoren shërbime ndërjmetësash anonim.'''",
'editing' => 'Duke redaktuar $1',
'editingsection' => 'Duke redaktuar $1 (seksion)',
-'editingcomment' => 'Tue redaktue (sekcionin e ri) $1',
+'editingcomment' => 'Duke redaktuar (sekcionin e ri) $1',
'editconflict' => 'Konflikt redaktimi: $1',
'explainconflict' => "Dikush tjetër ka ndryshuar këtë faqe kur ju po e redaktonit.
Kutiza e redaktimit mësipërme tregon tekstin e faqes siç ekziston tani.
@@ -1137,7 +1139,7 @@ Ju mund [[:\$1|të e krijoni këtë faqe]].",
* Kutia e zgjedhur shënon që përdoruesi është anëtar në atë grup
* Kutia e pazgjedhur shënon që përdoruesi nuk është anëtar në atë grup
* Një * shënon që nuk mund ta hiqni grupin pasi ta keni shtuar (dhe anasjelltas).',
-'userrights-reason' => 'Arsyeja për ndryshimin:',
+'userrights-reason' => 'Arsyeja:',
'userrights-no-interwiki' => 'Nuk keni leje për të ndryshuar privilegjet e përdoruesve në wiki të tjera.',
'userrights-nodatabase' => 'Regjistri $1 nuk ekziston ose nuk është vendor.',
'userrights-nologin' => 'Duhet të [[Special:UserLogin|hyni brenda]] me një llogari administrative për të ndryshuar privilegjet e përdoruesve.',
@@ -1707,7 +1709,7 @@ ose ka vendosur të mos pranojë mesazhe email-i nga përdorues të tjerë.",
Në qoftë se dëshironi të hiqni një faqe nga lista mbikqyrëse më vonë, shtypni \"çmbikqyre\" në tabelën e sipërme.",
'removedwatch' => 'U hoq nga lista mibkqyrëse',
-'removedwatchtext' => 'Faqja "<nowiki>$1</nowiki>" është hequr nga lista mbikqyrëse e juaj.',
+'removedwatchtext' => 'Faqja "[[:$1]]" është hequr nga lista mbikqyrëse e juaj.',
'watch' => 'Mbikqyre',
'watchthispage' => 'Mbikqyre këtë faqe',
'unwatch' => 'Çmbikqyre',
@@ -1782,7 +1784,7 @@ Për të na dhënë përshtypjet tuaja ose për ndihmë të mëtejshme:
Të gjitha kohët janë sipas orës së shërbyesit.',
'deletionlog' => 'regjistrin e grisjeve',
'reverted' => 'Kthehu tek një version i vjetër',
-'deletecomment' => 'Arsyeja',
+'deletecomment' => 'Arsyeja:',
'deleteotherreason' => 'Arsye tjetër:',
'deletereasonotherlist' => 'Arsyeja tjetër',
'deletereason-dropdown' => '*Arsye për grisje:
@@ -1915,6 +1917,7 @@ Shikoni [[Special:Log/delete|regjistrin e grisjeve]] për grisjet dhe restaurime
'sp-contributions-newbies-sub' => 'Për newbies',
'sp-contributions-newbies-title' => 'Kontributet e përdoruesit për kontot e reja',
'sp-contributions-blocklog' => 'Regjistri i bllokimeve',
+'sp-contributions-logs' => 'Regjistrat',
'sp-contributions-search' => 'Kërko tek kontributet',
'sp-contributions-username' => 'IP Addresa ose Përdoruesi:',
'sp-contributions-submit' => 'Kërko',
@@ -1947,7 +1950,7 @@ Plotësoni arsyen specifike më poshtë (p.sh., tregoni faqet specifike që u va
'ipaddress' => 'IP Adresë/përdorues',
'ipadressorusername' => 'Adresë IP ose emër përdoruesi',
'ipbexpiry' => 'Afati',
-'ipbreason' => 'Arsyeja',
+'ipbreason' => 'Arsyeja:',
'ipbreasonotherlist' => 'Arsye tjetër',
'ipbreason-dropdown' => '*Arsyet më të shpeshta të bllokimit
** Postimi i informacioneve të rreme
@@ -2002,6 +2005,7 @@ një përdoruesi ose IP adreseje të bllokuar.",
'ipblocklist-no-results' => 'Adresa IP ose përdoruesi i kërkuar nuk është i bllokuar.',
'blocklink' => 'blloko',
'unblocklink' => 'çblloko',
+'change-blocklink' => 'ndryshoje bllokun',
'contribslink' => 'kontribute',
'autoblocker' => 'I bllokuar automatikisht sepse përdor të njëjtën IP adresë si "$1". Arsye "$2".',
'blocklogpage' => 'Regjistri i bllokimeve',
@@ -2089,7 +2093,7 @@ Në ato raste, duhet ta zhvendosni ose përpuqni faqen vetë n.q.s. dëshironi."
'1movedto2_redir' => '[[$1]] u zhvendos tek [[$2]] dhe u krijua një faqe përcjellimi',
'movelogpage' => 'Regjistri i zhvendosjeve',
'movelogpagetext' => 'Më poshtë është një listë e faqeve të zhvendosura',
-'movereason' => 'Arsyeja',
+'movereason' => 'Arsyeja:',
'revertmove' => 'ktheje',
'delete_and_move' => 'Grise dhe zhvendose',
'delete_and_move_text' => '==Nevojitet grisje==
@@ -2112,6 +2116,7 @@ Për të eksportuar faqe, thjesht shtypni një emër për çdo rresht, ose krijo
'export-submit' => 'Eksporto',
'export-addcattext' => 'Shto faqe nga kategoria:',
'export-addcat' => 'Shto',
+'export-addns' => 'Shto',
'export-download' => 'Ruaje si skedë',
'export-templates' => 'Përfshinë stampa',
@@ -2135,6 +2140,7 @@ Për të eksportuar faqe, thjesht shtypni një emër për çdo rresht, ose krijo
'import-interwiki-source' => 'Burimi wiki/faqe',
'import-interwiki-history' => 'Kopjo të gjitha versionet e historisë për këtë faqe',
'import-interwiki-submit' => 'Importo',
+'import-upload-filename' => 'Emri i skedës:',
'import-comment' => 'Arsyeja:',
'importtext' => 'Ju lutem eksportoni këtë skedë nga burimi wiki duke përdorur mjetin Special:Export, ruajeni në diskun tuaj dhe ngarkojeni këtu.',
'importstart' => 'Duke importuar faqet...',
@@ -2292,7 +2298,7 @@ Për të eksportuar faqe, thjesht shtypni një emër për çdo rresht, ose krijo
'visual-comparison' => 'Krahasim vizual',
# Media information
-'mediawarning' => "'''Kujdes''': Kjo skedë mund të ketë përmbajtje të dëmshme, duke e përdorur sistemi juaj mund të rrezikohet.<hr />",
+'mediawarning' => "'''Kujdes''': Kjo skedë mund të ketë përmbajtje të dëmshme, duke e përdorur sistemi juaj mund të rrezikohet.",
'imagemaxsize' => 'Kufizo pamjen e figurave në faqet përshkruese në rezolucionin:',
'thumbsize' => 'Madhësia fotove përmbledhëse:',
'file-info' => '(madhësia skedës: $1, lloji MIME: $2)',
@@ -2668,4 +2674,7 @@ Vendosni emrin e skedës pa parashtesën "{{ns:file}}:".',
'blankpage' => 'Faqe e zbrazët',
'intentionallyblankpage' => 'Kjo faqe me qëllim është lënë e zbrazët',
+# Special:Tags
+'tags-edit' => 'redakto',
+
);