summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/extensions/ConfirmEdit/FancyCaptcha/i18n/sq.json
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'extensions/ConfirmEdit/FancyCaptcha/i18n/sq.json')
-rw-r--r--extensions/ConfirmEdit/FancyCaptcha/i18n/sq.json14
1 files changed, 14 insertions, 0 deletions
diff --git a/extensions/ConfirmEdit/FancyCaptcha/i18n/sq.json b/extensions/ConfirmEdit/FancyCaptcha/i18n/sq.json
new file mode 100644
index 00000000..50d8f799
--- /dev/null
+++ b/extensions/ConfirmEdit/FancyCaptcha/i18n/sq.json
@@ -0,0 +1,14 @@
+{
+ "@metadata": {
+ "authors": [
+ "Dori",
+ "Olsi"
+ ]
+ },
+ "fancycaptcha-addurl": "Redaktimi juaj ka lidhje URL të reja dhe si mbrojtje kundër abuzimeve automatike duhet të shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme:<br /> ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]])",
+ "fancycaptcha-badlogin": "Për tu mbrojtur nga metoda automatike të gjetjes së fjalëkalimeve ju kërkojmë të vendosni fjalët e figurës në kuti ([[Special:Captcha/help|më shumë informacion]]):",
+ "fancycaptcha-createaccount": "Për të mbrojtur kundër hapjeve të llogarive në mënyrë automatike ju lutem shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]]):",
+ "fancycaptcha-create": "Për të krijuar një faqe, ju lutem shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]]):",
+ "fancycaptcha-edit": "Për të redaktuar këtë faqe ju lutem shtypni çfarë shfaqet tek figura e mëposhtme ([[Special:Captcha|Çfarë është kjo?]]):",
+ "fancycaptcha-sendemail": "Për t'u mbrojtur nga metoda automatike e gjetjes së fjalëkalimeve ju kërkojmë të vendosni fjalët e figurës në kuti ([[Special:Captcha/help|më shumë informacion]]):"
+}