summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/extensions/ConfirmEdit/i18n/fancy/mk.json
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'extensions/ConfirmEdit/i18n/fancy/mk.json')
-rw-r--r--extensions/ConfirmEdit/i18n/fancy/mk.json15
1 files changed, 0 insertions, 15 deletions
diff --git a/extensions/ConfirmEdit/i18n/fancy/mk.json b/extensions/ConfirmEdit/i18n/fancy/mk.json
deleted file mode 100644
index 3b8fdf06..00000000
--- a/extensions/ConfirmEdit/i18n/fancy/mk.json
+++ /dev/null
@@ -1,15 +0,0 @@
-{
- "@metadata": {
- "authors": [
- "Bjankuloski06"
- ]
- },
- "fancycaptcha-desc": "Збогатен создавач CAPTCHA за потврда на уредувања",
- "fancycaptcha-addurl": "Вашето уредување вклучува нови надворешни врски.\nСо цел да се заштитиме од автоматизиран спам, би ве замолиле да ги внесете зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):",
- "fancycaptcha-badlogin": "Со цел да се заштитиме од автоматизирано пробивање на лозинки, би ве замолиле да ги внесете зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):",
- "fancycaptcha-createaccount": "Со цел да се заштитиме од автоматизирано создавање на сметки, би ве замолиле да ги внесете зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):",
- "fancycaptcha-create": "За да создадете страница, внесете ги зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):",
- "fancycaptcha-edit": "За да ја уредите страницава, внесете ги зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):",
- "fancycaptcha-sendemail": "За да се заштитиме од автоматизирано спамирање, би ве замолиле да ги внесете зборовите од сликичката во полето подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):",
- "fancycaptcha-reload-text": "Превчитај"
-}