summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/extensions/Nuke/i18n/mk.json
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'extensions/Nuke/i18n/mk.json')
-rw-r--r--extensions/Nuke/i18n/mk.json1
1 files changed, 1 insertions, 0 deletions
diff --git a/extensions/Nuke/i18n/mk.json b/extensions/Nuke/i18n/mk.json
index 421e2693..f8d617b3 100644
--- a/extensions/Nuke/i18n/mk.json
+++ b/extensions/Nuke/i18n/mk.json
@@ -14,6 +14,7 @@
"nuke-multiplepeople": "Масовно бришење на неодамна додадени страници",
"nuke-tools": "Оваа алатка овозможува збирни бришења на страници неодамна додадени од извесен корисник или IP-адреса.\nВнесете го корисничкото име или IP-адреса за да го добиете списокот на страници за бришење, или пак оставете го празно ако сакате да се наведат сите корисници.",
"nuke-submit-user": "Изврши",
+ "nuke-toggleinvert": "Избери обратно",
"nuke-submit-delete": "Избриши ги избраните",
"right-nuke": "Групно бришење на страници",
"nuke-select": "Одбери: $1",