summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/extensions/TitleBlacklist/i18n/sq.json
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'extensions/TitleBlacklist/i18n/sq.json')
-rw-r--r--extensions/TitleBlacklist/i18n/sq.json18
1 files changed, 18 insertions, 0 deletions
diff --git a/extensions/TitleBlacklist/i18n/sq.json b/extensions/TitleBlacklist/i18n/sq.json
new file mode 100644
index 00000000..e990d452
--- /dev/null
+++ b/extensions/TitleBlacklist/i18n/sq.json
@@ -0,0 +1,18 @@
+{
+ "@metadata": {
+ "authors": [
+ "Olsi"
+ ]
+ },
+ "titleblacklist-desc": "Lejon administruesit të ndalojnë krijimin e faqeve dhe llogarive të përdoruesve për një [[MediaWiki:Titleblacklist|listë të zezë]] dhe [[MediaWiki:Titlewhitelist|listë të bardhë]]",
+ "titleblacklist": "# Ky është një titull i listës së zezë. Titujt dhe përdoruesit që përputhin një shprehje të rregullt këtu nuk mund të krijohen.\n# Përdorni \"#\" për komente.\n# Ky nuk është një rast i ndjeshëm",
+ "titlewhitelist": "# Ky është në titull i listës së bardhë. Përdorni \"#\" për komente.\n# Ky nuk është një rast i ndjeshëm",
+ "titleblacklist-forbidden-edit": "Titulli \"$2\"është ndaluar nga krijimi.\nAi përputhet me hyrjen e mëposhtem të listës së zezë: <code>$1</code>",
+ "titleblacklist-forbidden-move": "\"$2\" nuk mund të zhvendoset tek \"$3\", sepse titulli \"$3\" është ndaluar nga krijimi.\nAi përputhet me hyrjen e mëposhtme të listës së zezë: <code>$1</code>",
+ "titleblacklist-forbidden-upload": "Emri i skedës \"$2\"është ndaluar nga krijimi.\nAi përputhet me hyrjen e mëposhtme të listës së zezë: <code>$1</code>",
+ "titleblacklist-forbidden-new-account": "Emri i përdoruesit \"$2\"është ndaluar nga krijimi.\nAi përputhet me hyrjen e mëposhtme të listës së zezë: <code>$1</code>",
+ "titleblacklist-invalid": "{{PLURAL:$1|Rreshti i mëposhtëm|Rreshtat e mëposhtëm}} në titullin e listës së zezë {{PLURAL:$1|është i pavlefshëm|janë të pavlefshëm}};\nju lutemi {{PLURAL:$1|korrigjojeni|korrigjojini}} përpara ruajtjes:",
+ "titleblacklist-override": "Shpërfillni listën e zezë",
+ "right-tboverride": "Refuzoni titullin e listës së zezë",
+ "right-tboverride-account": "Refuzoni emrin e përdoruesit të listës së zezë"
+}