summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/languages/messages/MessagesSq.php
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'languages/messages/MessagesSq.php')
-rw-r--r--languages/messages/MessagesSq.php13
1 files changed, 6 insertions, 7 deletions
diff --git a/languages/messages/MessagesSq.php b/languages/messages/MessagesSq.php
index 3c9929ba..89fafd31 100644
--- a/languages/messages/MessagesSq.php
+++ b/languages/messages/MessagesSq.php
@@ -350,7 +350,7 @@ $messages = array(
'cancel' => 'Anulo',
'moredotdotdot' => 'Më shumë...',
'mypage' => 'Faqja ime',
-'mytalk' => 'diskutimet',
+'mytalk' => 'Diskutimet',
'anontalk' => 'Diskutimet për këtë IP',
'navigation' => 'Shfleto',
'and' => ' dhe',
@@ -489,8 +489,7 @@ $1",
'viewsourceold' => 'shiko tekstin',
'editlink' => 'redakto',
'viewsourcelink' => 'Shiko tekstin',
-'editsectionhint' => 'Redaktoni seksionin:
-Edit section: $1',
+'editsectionhint' => 'Redaktoni seksionin: $1',
'toc' => 'Përmbajtje',
'showtoc' => 'trego',
'hidetoc' => 'fshih',
@@ -715,7 +714,7 @@ Duhet të hyni brenda dhe të ndërroni fjalëkalimin tani nëse ky person jeni
'loginlanguagelabel' => 'Gjuha: $1',
'suspicious-userlogout' => 'Kërkesa juaj për të shkëputet u mohua sepse duket sikur është dërguar nga një shfletues të thyer ose caching proxy.',
-# E-mail sending
+# Email sending
'php-mail-error-unknown' => 'Gabim i panjohur në funksionin e postës PHP ()',
'user-mail-no-addy' => 'Provuat të dërgoni një korrespondencë pa adresë elektronike',
@@ -1374,7 +1373,7 @@ Kjo informatë është publike.',
'prefs-displaywatchlist' => 'Shfaq opsionet',
'prefs-diffs' => 'Ndryshimet',
-# User preference: e-mail validation using jQuery
+# User preference: email validation using jQuery
'email-address-validity-valid' => 'E-mail adresa është e vlefshme.',
'email-address-validity-invalid' => 'Futni një e-mali adresë të vlefshme.',
@@ -2140,7 +2139,7 @@ Protokolle të mbështetura: <code>$1<code> (mos shtoni ndonjërin nga këta në
'listgrouprights-addgroup-self-all' => 'Shtoni të gjitha grupet tek llogaria',
'listgrouprights-removegroup-self-all' => 'Hiq të gjitha grupet nga llogaria',
-# E-mail user
+# Email user
'mailnologin' => "S'ka adresë dërgimi",
'mailnologintext' => 'Duhet të keni [[Special:UserLogin|hyrë brenda]] dhe të keni një adresë të saktë në [[Special:Preferences|parapëlqimet]] tuaja për tu dërguar email përdoruesve të tjerë.',
'emailuser' => 'Email përdoruesit',
@@ -3465,7 +3464,7 @@ Në qoftë se skeda është ndryshuar nga gjendja origjinale, disa hollësira mu
'monthsall' => 'të gjitha',
'limitall' => 'Të gjitha',
-# E-mail address confirmation
+# Email address confirmation
'confirmemail' => 'Vërtetoni adresën tuaj',
'confirmemail_noemail' => 'Ju nuk keni dhënë email të sakt te [[Special:Preferences|parapëlqimet e juaja]].',
'confirmemail_text' => 'Për të marrë email duhet të vërtetoni adresen tuaj. Shtypni butonin e mëposhtëm për të dërguar një email vërtetimi tek adresa juaj. Email-i do të përmbajë një lidhje me kod të shifruar. Duke ndjekur lidhjen nëpërmjet shfletuesit tuaj do të vërtetoni adresën.',