summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/languages/messages/MessagesSq.php
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'languages/messages/MessagesSq.php')
-rw-r--r--languages/messages/MessagesSq.php292
1 files changed, 189 insertions, 103 deletions
diff --git a/languages/messages/MessagesSq.php b/languages/messages/MessagesSq.php
index d8de1f74..ada8f0bc 100644
--- a/languages/messages/MessagesSq.php
+++ b/languages/messages/MessagesSq.php
@@ -1,6 +1,9 @@
<?php
/** Albanian (Shqip)
*
+ * See MessagesQqq.php for message documentation incl. usage of parameters
+ * To improve a translation please visit http://translatewiki.net
+ *
* @ingroup Language
* @file
*
@@ -20,25 +23,29 @@ $namespaceNames = array(
NS_USER => 'Përdoruesi',
NS_USER_TALK => 'Përdoruesi_diskutim',
NS_PROJECT_TALK => '$1_diskutim',
- NS_FILE => 'Figura',
- NS_FILE_TALK => 'Figura_diskutim',
+ NS_FILE => 'Skeda',
+ NS_FILE_TALK => 'Skeda_diskutim',
NS_MEDIAWIKI => 'MediaWiki',
NS_MEDIAWIKI_TALK => 'MediaWiki_diskutim',
NS_TEMPLATE => 'Stampa',
NS_TEMPLATE_TALK => 'Stampa_diskutim',
NS_HELP => 'Ndihmë',
NS_HELP_TALK => 'Ndihmë_diskutim',
- NS_CATEGORY => 'Kategori',
- NS_CATEGORY_TALK => 'Kategori_Diskutim',
+ NS_CATEGORY => 'Kategoria',
+ NS_CATEGORY_TALK => 'Kategoria_diskutim',
);
-# Compatbility with alt names
$namespaceAliases = array(
'Perdoruesi' => NS_USER,
'Perdoruesi_diskutim' => NS_USER_TALK,
+ 'Figura' => NS_FILE,
+ 'Figura_diskutim' => NS_FILE_TALK,
+ 'Kategori' => NS_CATEGORY,
+ 'Kategori_Diskutim' => NS_CATEGORY_TALK,
);
$specialPageAliases = array(
+ 'Preferences' => array( 'Preferencat' ),
'Upload' => array( 'Ngarko' ),
'Listfiles' => array( 'ListaSkedave' ),
'Newimages' => array( 'SkedaTëReja' ),
@@ -51,17 +58,34 @@ $specialPageAliases = array(
'Uncategorizedtemplates' => array( 'StampaTëpakategorizuara' ),
'Unusedcategories' => array( 'KategoriTëpapërdorura' ),
'Unusedimages' => array( 'SkedaTëpapërdorura' ),
+ 'Wantedpages' => array( 'FaqeteDëshiruara' ),
+ 'Wantedcategories' => array( 'KaetgoritëeDëshiruara' ),
+ 'Wantedfiles' => array( 'SkedateDëshiruara' ),
+ 'Wantedtemplates' => array( 'StampateDëshiruara' ),
+ 'Shortpages' => array( 'FasheteShkurta' ),
+ 'Longpages' => array( 'FaqeteGjata' ),
+ 'Newpages' => array( 'FaqeteReja' ),
+ 'Ancientpages' => array( 'FaqetAntike' ),
+ 'Protectedpages' => array( 'FaqeteMbrojtura' ),
+ 'Protectedtitles' => array( 'TitujteMbrojtur' ),
'Allpages' => array( 'TëgjithaFaqet' ),
+ 'Specialpages' => array( 'FaqetSpeciale' ),
+ 'Contributions' => array( 'Kontributet' ),
'Emailuser' => array( 'EmailPërdoruesit' ),
'Confirmemail' => array( 'KonfirmoEmail' ),
'Whatlinkshere' => array( 'LidhjetKëtu' ),
'Movepage' => array( 'LëvizFaqe' ),
'Blockme' => array( 'BllokomMua' ),
+ 'Booksources' => array( 'BurimeteLibrave' ),
'Categories' => array( 'Kategori' ),
'Export' => array( 'Eksporto' ),
+ 'Version' => array( 'Verzioni' ),
'Allmessages' => array( 'TëgjithaMesazhet' ),
'Blockip' => array( 'BllokoIP' ),
+ 'Undelete' => array( 'Rikthe' ),
'Import' => array( 'Importo' ),
+ 'Lockdb' => array( 'MbyllDB' ),
+ 'Unlockdb' => array( 'HapDB' ),
'Mypage' => array( 'FaqjaIme' ),
'Mytalk' => array( 'DiskutimiImë' ),
'Mycontributions' => array( 'KontributetëMiat' ),
@@ -70,6 +94,69 @@ $specialPageAliases = array(
'Popularpages' => array( 'FaqetëFamshme' ),
'Search' => array( 'Kërkim' ),
'Blankpage' => array( 'FaqeBosh' ),
+ 'DeletedContributions' => array( 'GrisKontributet' ),
+);
+
+$magicWords = array(
+ 'redirect' => array( '0', '#RIDREJTO', '#REDIRECT' ),
+ 'currentmonth' => array( '1', 'MUAJIMOMENTAL', 'CURRENTMONTH' ),
+ 'currentmonthname' => array( '1', 'EMRIIMUAJITMOMENTAL', 'CURRENTMONTHNAME' ),
+ 'currentday' => array( '1', 'DITASOT', 'CURRENTDAY' ),
+ 'currentday2' => array( '1', 'DITASOT2', 'CURRENTDAY2' ),
+ 'currentdayname' => array( '1', 'EMRIIDITËSOT', 'CURRENTDAYNAME' ),
+ 'currentyear' => array( '1', 'SIVJET', 'CURRENTYEAR' ),
+ 'currenttime' => array( '1', 'KOHATANI', 'CURRENTTIME' ),
+ 'currenthour' => array( '1', 'ORATANI', 'CURRENTHOUR' ),
+ 'localmonth' => array( '1', 'MUAJILOKAL', 'LOCALMONTH' ),
+ 'localmonthname' => array( '1', 'EMRIIMUAJITLOKAL', 'LOCALMONTHNAME' ),
+ 'localday' => array( '1', 'DITALOKALE', 'LOCALDAY' ),
+ 'localday2' => array( '1', 'DITALOKALE2', 'LOCALDAY2' ),
+ 'localdayname' => array( '1', 'EMRIIDITËSLOKALE', 'LOCALDAYNAME' ),
+ 'localyear' => array( '1', 'VITILOKAL', 'LOCALYEAR' ),
+ 'localtime' => array( '1', 'KOHALOKALE', 'LOCALTIME' ),
+ 'localhour' => array( '1', 'ORALOKALE', 'LOCALHOUR' ),
+ 'numberofpages' => array( '1', 'NUMRIFAQEVE', 'NUMBEROFPAGES' ),
+ 'numberofarticles' => array( '1', 'NUMRIIARTIKUJVE', 'NUMBEROFARTICLES' ),
+ 'numberoffiles' => array( '1', 'NUMRIISKEDAVE', 'NUMBEROFFILES' ),
+ 'numberofusers' => array( '1', 'NUMRIPËRDORUESVE', 'NUMBEROFUSERS' ),
+ 'numberofedits' => array( '1', 'NUMRIREDAKTIMEVE', 'NUMBEROFEDITS' ),
+ 'numberofviews' => array( '1', 'NUMRIISHIKIMEVE', 'NUMBEROFVIEWS' ),
+ 'pagename' => array( '1', 'EMRIFAQES', 'PAGENAME' ),
+ 'fullpagename' => array( '1', 'EMRIIPLOTËIFAQES', 'FULLPAGENAME' ),
+ 'fullpagenamee' => array( '1', 'EMRIIPLOTËIFAQESE', 'FULLPAGENAMEE' ),
+ 'subpagename' => array( '1', 'EMRIINËNFAQES', 'SUBPAGENAME' ),
+ 'subpagenamee' => array( '1', 'EMRIINËNFAQESE', 'SUBPAGENAMEE' ),
+ 'basepagename' => array( '1', 'EMRIIFAQESBAZË', 'BASEPAGENAME' ),
+ 'basepagenamee' => array( '1', 'EMRIIFAQESBAZËE', 'BASEPAGENAMEE' ),
+ 'talkpagename' => array( '1', 'EMRIIFAQESSËDISKUTIMIT', 'TALKPAGENAME' ),
+ 'talkpagenamee' => array( '1', 'EMRIIFAQESSËDISKUTIMITE', 'TALKPAGENAMEE' ),
+ 'subst' => array( '0', 'ZËVN', 'SUBST:' ),
+ 'img_thumbnail' => array( '1', 'parapamje', 'pamje', 'thumbnail', 'thumb' ),
+ 'img_manualthumb' => array( '1', 'parapamje=$1', 'thumbnail=$1', 'thumb=$1' ),
+ 'img_right' => array( '1', 'djathtas', 'right' ),
+ 'img_left' => array( '1', 'majtas', 'left' ),
+ 'img_none' => array( '1', 's\'ka', 'none' ),
+ 'img_center' => array( '1', 'qëndër', 'qëndrore', 'center', 'centre' ),
+ 'img_framed' => array( '1', 'i kornizuar', 'pa kornizë', 'kornizë', 'framed', 'enframed', 'frame' ),
+ 'img_page' => array( '1', 'faqja=$1', 'faqja $1', 'page=$1', 'page $1' ),
+ 'img_upright' => array( '1', 'lartdjathtas', 'lartdjathtas=$1', 'lartdjathtas $1', 'upright', 'upright=$1', 'upright $1' ),
+ 'img_border' => array( '1', 'kufi', 'border' ),
+ 'img_baseline' => array( '1', 'linjabazë', 'baseline' ),
+ 'img_sub' => array( '1', 'nën', 'sub' ),
+ 'img_text_top' => array( '1', 'tekst-top', 'text-top' ),
+ 'img_middle' => array( '1', 'mes', 'middle' ),
+ 'img_bottom' => array( '1', 'fund', 'bottom' ),
+ 'img_text_bottom' => array( '1', 'tekst-fund', 'text-bottom' ),
+ 'img_link' => array( '1', 'lidhje=$1', 'link=$1' ),
+ 'sitename' => array( '1', 'EMRIIFAQES', 'SITENAME' ),
+ 'localurl' => array( '0', 'URLLOKALE', 'LOCALURL:' ),
+ 'server' => array( '0', 'SERVERI', 'SERVER' ),
+ 'servername' => array( '0', 'EMRIISERVERIT', 'SERVERNAME' ),
+ 'grammar' => array( '0', 'GRAMATIKA:', 'GRAMMAR:' ),
+ 'currentweek' => array( '1', 'JAVAMOMENTALE', 'CURRENTWEEK' ),
+ 'plural' => array( '0', 'SHUMËS:', 'PLURAL:' ),
+ 'language' => array( '0', '#GJUHA:', '#LANGUAGE:' ),
+ 'special' => array( '0', 'speciale', 'special' ),
);
$datePreferences = array(
@@ -92,6 +179,8 @@ $messages = array(
'tog-highlightbroken' => 'Formato lidhjet e prishura <a href="" class="new">si kjo </a> (zgjedhore: si kjo<a href="" class="internal">?</a>).',
'tog-justify' => 'Rregullo paragrafët',
'tog-hideminor' => 'Fshih redaktimet e vogla në ndryshimet e fundit',
+'tog-hidepatrolled' => 'Fshih redaktimet e vrojtuara në ndryshimet e fundit',
+'tog-newpageshidepatrolled' => 'Fshih faqet e vrojtuara nga lista e faqeve të reja',
'tog-extendwatchlist' => 'Zgjero listën mbikqyrëse të tregojë të tëra ndryshimet përkatëse',
'tog-usenewrc' => 'Tregoji me formatin e ri (jo për të gjithë shfletuesit)',
'tog-numberheadings' => 'Numëro automatikish mbishkrimet',
@@ -126,6 +215,7 @@ $messages = array(
'tog-watchlisthideminor' => 'Fshih redaktimet e vogla nga lista mbikqyrëse',
'tog-watchlisthideliu' => 'Fshih redaktimet e përdoruesve nga lista e vëzhgimit',
'tog-watchlisthideanons' => 'Fshih redaktimet e anonimëve nga lista e vëzhgimit',
+'tog-watchlisthidepatrolled' => 'Fshih redaktimet e vrojtuara nga lista e vrojtimit',
'tog-ccmeonemails' => 'Më dërgo kopje të mesazheve që u dërgoj të tjerëve',
'tog-diffonly' => 'Mos trego përmbajtjen e faqes nën ndryshimin',
'tog-showhiddencats' => 'Trego kategoritë e fshehura',
@@ -202,13 +292,13 @@ $messages = array(
'category-file-count-limited' => '{{PLURAL:$1|Kjo skedë është|$1 skeda janë}} në këtë kategori.',
'listingcontinuesabbrev' => 'vazh.',
-'mainpagetext' => 'Wiki software u instalua me sukses.',
+'mainpagetext' => "<big>'''MediaWiki software u instalua me sukses.'''</big>",
'mainpagedocfooter' => 'Për më shumë informata rreth përdorimit të softwerit wiki , ju lutem shikoni [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents dokumentacionin përkatës].
== Sa për fillim==
* [http://www.mediawiki.org/wiki/Help:Configuration_settings Parazgjedhjet e MediaWiki-t]
* [http://www.mediawiki.org/wiki/Help:FAQ Pyetjet e shpeshta rreth MediaWiki-t]
-* [http://mail.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-announce Njoftime rreth MediaWiki-t]',
+* [https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-announce Njoftime rreth MediaWiki-t]',
'about' => 'Rreth',
'article' => 'Artikulli',
@@ -477,6 +567,10 @@ Llogaria juaj është hapur. Mos harroni të ndryshoni parapëlqimet e {{SITENAM
'yournick' => 'Nënshkrimi',
'badsig' => 'Sintaksa e signaturës është e pavlefshme, kontrolloni HTML-in.',
'badsiglength' => 'Nënshkrimi është tepër i gjatë; duhet të jetë nën $1 {{PLURAL:$1|shkronjë|shkronja}}.',
+'yourgender' => 'Gjinia:',
+'gender-unknown' => 'Pacaktuar',
+'gender-male' => 'Mashkull',
+'gender-female' => 'Femër',
'email' => 'Email',
'prefs-help-realname' => '* Emri i vërtetë (opsion): Për të përmendur emrin tuaj si kontribuues në varësi nga puna juaj këtu.',
'loginerror' => 'Gabim hyrje',
@@ -496,15 +590,9 @@ Kontrolloni shkrimin ose [[Special:UserLogin/signup|hapni një llogari të re]].
'passwordtooshort' => 'Fjalëkalimi juaj është i pavlefshëm ose tepër i shkurtër. Ai duhet të ketë së paku {{PLURAL:$1|1 shkronjë|$1 shkronja}} dhe duhet të jetë i ndryshëm nga emri i përdoruesit.',
'mailmypassword' => 'Më dërgo një fjalëkalim të ri tek adresa ime',
'passwordremindertitle' => 'Kërkesë për fjalëkalim të ri tek {{SITENAME}}',
-'passwordremindertext' => 'Dikush (ndoshta ju, nga adresa IP $1) kërkoi një fjalëkalim të ri
-për hyrje tek {{SITENAME}} ($4). Mund të përdoret fjalëkalimi "$3"
-për llogarinë e përdoruesit "$2" në qoftë se dëshironi. Nëse
-përdorni këtë fjalëkalim këshillohet ta ndërroni fjalëkalimin tuaj
-sapo të hyni.
-
-Në qoftë se nuk e përdorni këtë fjalëkalim të ri, atëherë do të
-vazhdojë të përdoret ai i vjetri. Nuk ka nevojë ta ndryshoni
-fjalëkalimin në qoftë se nuk ishit ju që kërkuat fjalëkalim të ri.',
+'passwordremindertext' => 'Dikush (sigurisht ju, nga adresa IP adresa $1) kërkoi një fjalëkalim të ri për hyrje tek {{SITENAME}} ($4). U krijua fjalëkalimi i përkohshëm për përdoruesin "$2" dhe u dërgua tek "$3". Nëse ky ishte tentimi juaj duhet që të kyçeni dhe ndërroni fjalëkalimin tani. Fjalëkalimi juaj i përkohshëm do të skadojë {{PLURAL:$5|një dite|$5 ditësh}}.
+
+Nëse ndokush tjetër ka bërë këtë kërkesë, ose nëse ju kujtohet fjalëkalimin dhe nuk doni që ta ndërroni, mund të e injoroni këtë porosi dhe të vazhdoni të përdorni fjalëkalimin e vjetër.',
'noemail' => 'Regjistri nuk ka adresë për përdoruesin "$1".',
'passwordsent' => 'Një fjalëkalim i ri është dërguar tek adresa e regjistruar për "$1". Provojeni përsëri hyrjen mbasi ta keni marrë fjalëkalimin.',
'blocked-mailpassword' => 'IP adresa juaj është bllokuar , si e tillë nuk lejohet të përdor funksionin pë rikthim të fjalkalimit , në mënyrë që të parandalohet abuzimi.',
@@ -767,51 +855,50 @@ Arsyeja e dhënë nga $3 është ''$2''.",
'history-feed-empty' => 'Faqja që kërkuat nuk ekziston. Ajo mund të jetë grisur nga wiki ose mund të jetë zhvendosur nën një emër tjetër. Mund të provoni ta gjeni duke e [[Special:Search|kërkuar]].',
# Revision deletion
-'rev-deleted-comment' => '(kometi u largua)',
-'rev-deleted-user' => '(përdoruesi u largua)',
-'rev-deleted-event' => '(veprimi në regjistër është hequr)',
-'rev-deleted-text-permission' => '<div class="mw-warning plainlinks">
-Ky version i faqes është shlyer nga arkivi publik i faqes.
-Shiko tek [{{fullurl:Special:Log/delete|page={{FULLPAGENAMEE}}}} regjistri i grisjeve], ndoshta gjendet atje më shumë informacion rreth kësaj faqeje.
-</div>',
-'rev-deleted-text-view' => '<div class="mw-warning plainlinks">
-Ky version i faqes është shlyer nga arkivi publik i faqes. Ju si Administrator mund ta shikoni akoma këtë.
-Shiko tek [{{fullurl:Special:Log/delete|page={{FULLPAGENAMEE}}}} regjistri i grisjeve], ndoshta gjenden atje më shumë informacione rreth kësaj.
-</div>',
-'rev-delundel' => 'trego/fshih',
-'revisiondelete' => 'Shlyj/Reparo versionet',
-'revdelete-nooldid-title' => 'Version i dëshiruar i pavfleshëm',
-'revdelete-nooldid-text' => 'Ose nuk keni përcaktuar një version(e) të dëshiruar për veprimin, ose versioni nuk ekziston, ose po mundoheni të fshihni versionin e tanishëm.',
-'revdelete-selected' => "'''{{PLURAL:$2|Versioni i zgjedhur i|Versionet e zgjedhura të}} [[:$1]]:'''",
-'logdelete-selected' => "'''{{PLURAL:$1|Veprimi i zgjedhur në regjistër|Veprimet e zgjedhura në regjistër}}:'''",
-'revdelete-text' => "'''Përmbajtja dhe pjesët e tjera nuk janë të dukshme për të gjithë, por figurojnë në historikun e versioneve.''' Administratorët munden përmbajtjen e larguar ta shikojnë dhe restaurojnë, përveç në rastet kur një gjë e tillë është ndaluar ekstra.",
-'revdelete-legend' => 'Vendosni kufizimet për versionin:',
-'revdelete-hide-text' => 'Fshihe tekstin e versionit',
-'revdelete-hide-name' => 'Fshihe veprimin dhe shënjestrën',
-'revdelete-hide-comment' => 'fshih komentin e redaktimit',
-'revdelete-hide-user' => 'Fshihe emrin/IP-në të redaktuesit',
-'revdelete-hide-restricted' => 'Këto përkufizme vlejnë edhe për Admintratorët (jo vetëm për përdoruesit "normal")',
-'revdelete-suppress' => 'Ndalo të dhëna nga administrues si dhe të tjerë',
-'revdelete-hide-image' => 'Fshih përmbajtjen skedare',
-'revdelete-unsuppress' => 'Hiq kufizimet nga versionet e restauruara',
-'revdelete-log' => 'Arsyeja:',
-'revdelete-submit' => 'Apliko te versionet e zgjedhura',
-'revdelete-logentry' => 'Pamja e versionit u ndryshua për [[$1]]',
-'logdelete-logentry' => 'u ndryshua dukshmëria e ngjarjes së [[$1]]',
-'revdelete-success' => "'''Dukshmëria e versioneve u vendos me sukses.'''",
-'logdelete-success' => "'''Dukshmëria e regjistrave u vendos me sukses.'''",
-'revdel-restore' => 'Ndrysho dukshmërinë',
-'pagehist' => 'Historiku i faqes',
-'deletedhist' => 'Historiku i grisjeve',
-'revdelete-content' => 'përmbajtja',
-'revdelete-summary' => 'përmbledhja redaktimit',
-'revdelete-uname' => 'përdoruesi',
-'revdelete-restricted' => 'u vendosën kufizime për administruesit',
-'revdelete-unrestricted' => 'u hoqën kufizimet për administruesit',
-'revdelete-hid' => 'u fsheh $1',
-'revdelete-unhid' => 'u tregua $1',
-'revdelete-log-message' => '$1 për $2 {{PLURAL:$2|version|versione}}',
-'logdelete-log-message' => '$1 për $2 {{PLURAL:$2|ngjarje|ngjarje}}',
+'rev-deleted-comment' => '(kometi u largua)',
+'rev-deleted-user' => '(përdoruesi u largua)',
+'rev-deleted-event' => '(veprimi në regjistër është hequr)',
+'rev-deleted-text-permission' => 'Ky version i faqes është shlyer nga arkivi publik i faqes.
+Shiko tek [{{fullurl:Special:Log/delete|page={{FULLPAGENAMEE}}}} regjistri i grisjeve], ndoshta gjendet atje më shumë informacion rreth kësaj faqeje.',
+'rev-deleted-text-view' => 'Ky version i faqes është shlyer nga arkivi publik i faqes. Ju si Administrator mund ta shikoni akoma këtë.
+Shiko tek [{{fullurl:Special:Log/delete|page={{FULLPAGENAMEE}}}} regjistri i grisjeve], ndoshta gjenden atje më shumë informacione rreth kësaj.',
+'rev-delundel' => 'trego/fshih',
+'revisiondelete' => 'Shlyj/Reparo versionet',
+'revdelete-nooldid-title' => 'Version i dëshiruar i pavfleshëm',
+'revdelete-nooldid-text' => 'Ose nuk keni përcaktuar një version(e) të dëshiruar për veprimin, ose versioni nuk ekziston, ose po mundoheni të fshihni versionin e tanishëm.',
+'revdelete-nologtype-title' => 'Nuk është dhënë asnjë lloj i të dhënave',
+'revdelete-nologtype-text' => 'Nuk keni caktuar llojin e të dhënave për të realizuar veprimin.',
+'revdelete-toomanytargets-title' => 'Shumë shënjestra',
+'revdelete-selected' => "'''{{PLURAL:$2|Versioni i zgjedhur i|Versionet e zgjedhura të}} [[:$1]]:'''",
+'logdelete-selected' => "'''{{PLURAL:$1|Veprimi i zgjedhur në regjistër|Veprimet e zgjedhura në regjistër}}:'''",
+'revdelete-text' => "'''Përmbajtja dhe pjesët e tjera nuk janë të dukshme për të gjithë, por figurojnë në historikun e versioneve.''' Administratorët munden përmbajtjen e larguar ta shikojnë dhe restaurojnë, përveç në rastet kur një gjë e tillë është ndaluar ekstra.",
+'revdelete-legend' => 'Vendosni kufizimet për versionin:',
+'revdelete-hide-text' => 'Fshihe tekstin e versionit',
+'revdelete-hide-name' => 'Fshihe veprimin dhe shënjestrën',
+'revdelete-hide-comment' => 'fshih komentin e redaktimit',
+'revdelete-hide-user' => 'Fshihe emrin/IP-në të redaktuesit',
+'revdelete-hide-restricted' => 'Këto përkufizme vlejnë edhe për Admintratorët (jo vetëm për përdoruesit "normal")',
+'revdelete-suppress' => 'Ndalo të dhëna nga administrues si dhe të tjerë',
+'revdelete-hide-image' => 'Fshih përmbajtjen skedare',
+'revdelete-unsuppress' => 'Hiq kufizimet nga versionet e restauruara',
+'revdelete-log' => 'Arsyeja:',
+'revdelete-submit' => 'Apliko te versionet e zgjedhura',
+'revdelete-logentry' => 'Pamja e versionit u ndryshua për [[$1]]',
+'logdelete-logentry' => 'u ndryshua dukshmëria e ngjarjes së [[$1]]',
+'revdelete-success' => "'''Dukshmëria e versioneve u vendos me sukses.'''",
+'logdelete-success' => "'''Dukshmëria e regjistrave u vendos me sukses.'''",
+'revdel-restore' => 'Ndrysho dukshmërinë',
+'pagehist' => 'Historiku i faqes',
+'deletedhist' => 'Historiku i grisjeve',
+'revdelete-content' => 'përmbajtja',
+'revdelete-summary' => 'përmbledhja redaktimit',
+'revdelete-uname' => 'përdoruesi',
+'revdelete-restricted' => 'u vendosën kufizime për administruesit',
+'revdelete-unrestricted' => 'u hoqën kufizimet për administruesit',
+'revdelete-hid' => 'u fsheh $1',
+'revdelete-unhid' => 'u tregua $1',
+'revdelete-log-message' => '$1 për $2 {{PLURAL:$2|version|versione}}',
+'logdelete-log-message' => '$1 për $2 {{PLURAL:$2|ngjarje|ngjarje}}',
# Suppression log
'suppressionlog' => 'Regjistri i ndalimeve',
@@ -981,6 +1068,7 @@ Ju mund [[:\$1|të e krijoni këtë faqe]].",
'prefs-resetpass' => 'Ndrysho fjalëkalimin',
'saveprefs' => 'Ruaj parapëlqimet',
'resetprefs' => 'Rikthe parapëlqimet',
+'restoreprefs' => 'Rikthe të gjitha të dhënat e mëparshme',
'textboxsize' => 'Redaktimi',
'prefs-edit-boxsize' => 'Madhësia e dritares së redaktimit.',
'rows' => 'Rreshta',
@@ -1191,6 +1279,7 @@ Të gjithë orët janë me orën e shërbyesit.',
'filename' => 'Emri i skedës',
'filedesc' => 'Përmbledhje',
'fileuploadsummary' => 'Përshkrimi:',
+'filereuploadsummary' => 'Ndryshimet e skedës:',
'filestatus' => 'Gjendja e të drejtave të autorit:',
'filesource' => 'Burimi:',
'uploadedfiles' => 'Ngarkoni skeda',
@@ -1289,38 +1378,33 @@ Shtypni kolonat e tjera për të ndryshuar radhitjen.',
'listfiles_count' => 'Versionet',
# File description page
-'filehist' => 'Historiku i dosjes',
-'filehist-help' => 'Shtypni një datë/kohë për ta parë skedën ashtu si dukej në atë kohë.',
-'filehist-deleteall' => 'grisi të tëra',
-'filehist-deleteone' => 'grise këtë',
-'filehist-revert' => 'riktheje',
-'filehist-current' => 'e tanishme',
-'filehist-datetime' => 'Data/Ora',
-'filehist-thumb' => 'Parapamje',
-'filehist-thumbtext' => 'Parapamja për versionin nga $1',
-'filehist-nothumb' => "S'ka parapamje",
-'filehist-user' => 'Përdoruesi',
-'filehist-dimensions' => 'Dimensionet',
-'filehist-filesize' => 'Madhësia e skedës',
-'filehist-comment' => 'Koment',
-'imagelinks' => 'Lidhje skedash',
-'linkstoimage' => '{{PLURAL:$1|faqe lidhet|$1 faqe lidhen}} tek kjo skedë:',
-'nolinkstoimage' => 'Asnjë faqe nuk lidhet tek kjo skedë.',
-'morelinkstoimage' => 'Shikoni [[Special:WhatLinksHere/$1|më shumë lidhje]] tek kjo skedë.',
-'redirectstofile' => 'Skeda vijuese {{PLURAL:$1|file redirects|$1 ridrejtohet}} tek kjo skedë:',
-'duplicatesoffile' => 'Skedat vijuese {{PLURAL:$1|është e dyfishtë|$1 dyfishohen}} tek kjo skedë:',
-'sharedupload' => 'Kjo skedë është një ngarkim i përbashkët dhe mund të përdoret nga projekte të tjera.',
-'shareduploadwiki' => 'Ju lutem shikoni $1 për më shumë informacion.',
-'shareduploadwiki-desc' => '$1 së atjeshme tregohet më poshtë',
-'shareduploadwiki-linktext' => 'faqja përshkruese e skedës',
-'shareduploadduplicate' => 'Kjo skedë është kopje e $1 nga baseni i përbashkët.',
-'shareduploadduplicate-linktext' => 'një skedë tjetër',
-'shareduploadconflict' => 'Kjo skedë ka të njëjtin emër si $1 nga baseni i përbashkët.',
-'shareduploadconflict-linktext' => 'një skedë tjetër',
-'noimage' => 'Një skedë me këtë emër nuk ekziston akoma, ju mundeni ta $1 atë.',
-'noimage-linktext' => 'ngarkoni',
-'uploadnewversion-linktext' => 'Ngarkoni një version të ri për këtë skedë',
-'imagepage-searchdupe' => 'Kërko për kopje skedash',
+'filehist' => 'Historiku i dosjes',
+'filehist-help' => 'Shtypni një datë/kohë për ta parë skedën ashtu si dukej në atë kohë.',
+'filehist-deleteall' => 'grisi të tëra',
+'filehist-deleteone' => 'grise këtë',
+'filehist-revert' => 'riktheje',
+'filehist-current' => 'e tanishme',
+'filehist-datetime' => 'Data/Ora',
+'filehist-thumb' => 'Parapamje',
+'filehist-thumbtext' => 'Parapamja për versionin nga $1',
+'filehist-nothumb' => "S'ka parapamje",
+'filehist-user' => 'Përdoruesi',
+'filehist-dimensions' => 'Dimensionet',
+'filehist-filesize' => 'Madhësia e skedës',
+'filehist-comment' => 'Koment',
+'imagelinks' => 'Lidhje skedash',
+'linkstoimage' => '{{PLURAL:$1|faqe lidhet|$1 faqe lidhen}} tek kjo skedë:',
+'nolinkstoimage' => 'Asnjë faqe nuk lidhet tek kjo skedë.',
+'morelinkstoimage' => 'Shikoni [[Special:WhatLinksHere/$1|më shumë lidhje]] tek kjo skedë.',
+'redirectstofile' => 'Skeda vijuese {{PLURAL:$1|file redirects|$1 ridrejtohet}} tek kjo skedë:',
+'duplicatesoffile' => 'Skedat vijuese {{PLURAL:$1|është e dyfishtë|$1 dyfishohen}} tek kjo skedë:',
+'sharedupload' => 'Kjo skedë është një ngarkim i përbashkët dhe mund të përdoret nga projekte të tjera.', # $1 is the repo name, $2 is shareduploadwiki(-desc)
+'shareduploadwiki' => 'Ju lutem shikoni $1 për më shumë informacion.',
+'shareduploadwiki-desc' => '$1 së atjeshme tregohet më poshtë',
+'shareduploadwiki-linktext' => 'faqja përshkruese e skedës',
+'noimage' => 'Një skedë me këtë emër nuk ekziston akoma, ju mundeni ta $1 atë.',
+'noimage-linktext' => 'ngarkoni',
+'uploadnewversion-linktext' => 'Ngarkoni një version të ri për këtë skedë',
# File reversion
'filerevert' => 'Rikthe $1',
@@ -1462,7 +1546,9 @@ Një faqe trajtohet si faqe kthjelluese nëse përdor stampat e lidhura nga [[Me
'protectedtitlesempty' => 'Asnjë titull i mbrojtur nuk u gjet në këtë hapësirë.',
'listusers' => 'Lista e përdoruesve',
'listusers-editsonly' => 'Trego vetëm përdoruesit me redaktime',
+'listusers-creationsort' => 'Radhiti sipas datës së krijimit',
'usereditcount' => '$1 {{PLURAL:$1|redaktim|redaktime}}',
+'usercreated' => 'Krijuar më $1 në $2',
'newpages' => 'Artikuj të rinj',
'newpages-username' => 'Përdoruesi:',
'ancientpages' => 'Artikuj më të vjetër',
@@ -1518,7 +1604,8 @@ Shih edhe [[Special:WantedCategories|kategoritë e dëshiruara]].',
'special-categories-sort-abc' => 'radhiti sipas alfabetit',
# Special:DeletedContributions
-'deletedcontributions' => 'Kontribute të grisura',
+'deletedcontributions' => 'Kontribute të grisura',
+'deletedcontributions-title' => 'Kontribute të grisura',
# Special:LinkSearch
'linksearch' => 'Kërkoni lidhje të jashtme',
@@ -1729,7 +1816,7 @@ Mund të ndryshoni nivelin e mbrojtjes të kësaj faqeje por kjo nuk do të ndry
'protect-otherreason' => 'Arsye tjera/shtesë:',
'protect-otherreason-op' => 'arsye tjera/shtesë',
'protect-edit-reasonlist' => 'Redakto arsyet e mbrojtjes',
-'protect-expiry-options' => '1 Orë:1 hour,2 Orë:2 hours,6 Orë:6 hours,1 Ditë:1 day,3 Ditë:3 days,1 Javë:1 week,2 Javë:2 weeks,1 Muaj:1 month,3 Muaj:3 months,1 Vjet:1 year,Pa kufi:infinite', # display1:time1,display2:time2,...
+'protect-expiry-options' => '1 Orë:1 hour,1 Ditë:1 day,1 Javë:1 week,2 Javë:2 weeks,1 Muaj:1 month,3 Muaj:3 months,6 Muaj:6 months,1 Vjet:1 year,Pa kufi:infinite', # display1:time1,display2:time2,...
'restriction-type' => 'Lejet:',
'restriction-level' => 'Mbrojtjet:',
'minimum-size' => 'Madhësia minimale',
@@ -1793,7 +1880,7 @@ Shikoni [[Special:Log/delete|regjistrin e grisjeve]] për grisjet dhe restaurime
'contributions-title' => 'Kontributet e përdoruesit për $1',
'mycontris' => 'Redaktimet e mia',
'contribsub2' => 'Për $1 ($2)',
-'nocontribs' => 'Nuk ka asnjë ndryshim që përputhet me këto kritere.',
+'nocontribs' => 'Nuk ka asnjë ndryshim që përputhet me këto kritere.', # Optional parameter: $1 is the user name
'uctop' => ' (sipër)',
'month' => 'Nga muaji (dhe më herët):',
'year' => 'Nga viti (dhe më herët):',
@@ -1850,7 +1937,7 @@ Plotësoni arsyen specifike më poshtë (p.sh., tregoni faqet specifike që u va
'ipbenableautoblock' => 'Blloko edhe IP adresën që ka përdor ky përdorues deri tash, si dhe të gjitha subadresat nga të cilat mundohet ky përdorues të editoj.',
'ipbsubmit' => 'Blloko këtë përdorues',
'ipbother' => 'Kohë tjetër',
-'ipboptions' => '1 Orë:1 hour,2 Orë:2 hours,6 Orë:6 hours,1 Ditë:1 day,3 Ditë:3 days,1 Javë:1 week,2 Javë:2 weeks,1 Muaj:1 month,3 Muaj:3 months,1 Vjet:1 year,Pa kufi:infinite', # display1:time1,display2:time2,...
+'ipboptions' => '2 Orë:2 hours,1 Ditë:1 day,3 Ditë:3 days,1 Javë:1 week,2 Javë:2 weeks,1 Muaj:1 month,3 Muaj:3 months,6 Muaj:6 months,1 Vjet:1 year,Pa kufi:infinite', # display1:time1,display2:time2,...
'ipbotheroption' => 'tjetër',
'ipbotherreason' => 'Arsye tjetër/shtesë',
'ipbwatchuser' => 'Shiko faqen e prezantimit dhe diskutimit të këtij përdoruesi',
@@ -2219,6 +2306,7 @@ Të tjerat do të fshihen.
* datetimeoriginal
* exposuretime
* fnumber
+* isospeedratings
* focallength', # Do not translate list items
# EXIF tags
@@ -2392,7 +2480,7 @@ Të tjerat do të fshihen.
'confirmemail' => 'Vërtetoni adresën tuaj',
'confirmemail_noemail' => 'Ju nuk keni dhënë email të sakt te [[Special:Preferences|parapëlqimet e juaja]].',
'confirmemail_text' => 'Për të marrë email duhet të vërtetoni adresen tuaj. Shtypni butonin e mëposhtëm për të dërguar një email vërtetimi tek adresa juaj. Email-i do të përmbajë një lidhje me kod të shifruar. Duke ndjekur lidhjen nëpërmjet shfletuesit tuaj do të vërtetoni adresën.',
-'confirmemail_pending' => '<div class="error">Një kod vërtetimi ju është dërguar më parë. Nëse sapo hapët llogarinë tuaj prisni disa minuta deri sa t\'iu arrijë mesazhi përpara se të kërkoni një kod të ri.</div>',
+'confirmemail_pending' => "Një kod vërtetimi ju është dërguar më parë. Nëse sapo hapët llogarinë tuaj prisni disa minuta deri sa t'iu arrijë mesazhi përpara se të kërkoni një kod të ri.",
'confirmemail_send' => 'Dërgo vërtetimin',
'confirmemail_sent' => 'Email-i për vërtetim është dërguar.',
'confirmemail_oncreate' => 'Një kod vërtetimi është dërguar tek adresa juaj e email-it.
@@ -2426,11 +2514,9 @@ Kodi i shifruar do të skadojë më $4.',
'scarytranscludetoolong' => '[ju kërkoj ndjesë, URL-i është tepër i gjatë]',
# Trackbacks
-'trackbackbox' => '<div id="mw_trackbacks">
-Lidhje ndjekëse për këtë artikull:<br />
-$1
-</div>',
-'trackbackremove' => ' ([$1 hiqe])',
+'trackbackbox' => 'Lidhje ndjekëse për këtë artikull:<br />
+$1',
+'trackbackremove' => '([$1 hiqe])',
'trackbacklink' => 'Lidhje ndjekëse',
'trackbackdeleteok' => 'Lidhja ndjekëse u hoq.',