summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/skins/CologneBlue/i18n/mk.json
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'skins/CologneBlue/i18n/mk.json')
-rw-r--r--skins/CologneBlue/i18n/mk.json11
1 files changed, 11 insertions, 0 deletions
diff --git a/skins/CologneBlue/i18n/mk.json b/skins/CologneBlue/i18n/mk.json
new file mode 100644
index 00000000..7be469cb
--- /dev/null
+++ b/skins/CologneBlue/i18n/mk.json
@@ -0,0 +1,11 @@
+{
+ "@metadata": {
+ "authors": [
+ "Bjankuloski06"
+ ]
+ },
+ "cologneblue.css": "/* Тука поставениот CSS ќе се применува врз корисниците што го избрале рувото „Келнско сино“ */",
+ "cologneblue.js": "/* Тука поставениот JavaScript ќе им се вчитува на корисниците што го користат рувото „Келнско сино“ */",
+ "skinname-cologneblue": "Келнско сино",
+ "cologneblue-desc": "Лесно руво со минимално форматирање"
+}