summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/skins/Modern/i18n/mk.json
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'skins/Modern/i18n/mk.json')
-rw-r--r--skins/Modern/i18n/mk.json11
1 files changed, 11 insertions, 0 deletions
diff --git a/skins/Modern/i18n/mk.json b/skins/Modern/i18n/mk.json
new file mode 100644
index 00000000..c792c81d
--- /dev/null
+++ b/skins/Modern/i18n/mk.json
@@ -0,0 +1,11 @@
+{
+ "@metadata": {
+ "authors": [
+ "Bjankuloski06"
+ ]
+ },
+ "modern.css": "/* Тука поставениот CSS се однесува на корисниците на рувото „Современо“ */",
+ "modern.js": "/* Било која Јава скрипта поставена овде ќе биде вчитана за сите корисници што го користат рувото Современо */",
+ "skinname-modern": "Современо",
+ "modern-desc": "Сино/сиво руво со странична и горна лента. Изведено од „Монобук“."
+}