summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/extensions/Gadgets/i18n/sq.json
blob: 94fb85d08700a2230352696a12f33c477e8b5776 (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
{
	"@metadata": {
		"authors": [
			"Mikullovci11",
			"Olsi",
			"Vinie007"
		]
	},
	"gadgets-desc": "Lejin përdoruesit të zgjedhin [[Special:Gadgets|CSS dhe JavaScript gadgets]] në [[Special:Preferences#mw-prefsection-gadgets|preferencat]] e tyre",
	"prefs-gadgets": "Gadgets",
	"gadgets-prefstext": "Më poshtë është një listë e mjeteve shtesë speciale që mund të aktivizohen për llogarinë tuaj.\nKëto mjete shtesë janë të bazuara kryesisht në JavaScript, pra JavaScript-i duhet aktivizuar në shfletuesin tuaj që ato të punojnë.\nVini re se këto mjete shtesë nuk do të kenë efekt në këtë faqe preferencash.\n\nGjithashtu vini re se këto mjete shtesë speciale nuk janë pjesë e softuerit MediaWiki, dhe zakonisht janë zhvilluar dhe mirëmbajtur nga përdoruesit në wiki-n tuaj lokal.\nAdministratorët lokalë mund t'i ndryshojnë [[MediaWiki:Gadgets-definition|përkufizimet]] dhe [[Special:Gadgets|përshkrimet]] e mjeteve shtesë të mundshme.",
	"gadgets": "Gadgets",
	"gadgets-title": "Gadgets",
	"gadgets-pagetext": "Më poshtë është një listë e mjeteve shtesë speciale që mund të aktivizohen në [[Special:Preferences#mw-prefsection-gadgets|faqen e preferencave]] të tyre, siç është përcaktuar nga [[MediaWiki:Gadgets-definition|përkufizimet]].\nKjo pasqyrë siguron qasje të lehtë në faqet e mesazheve të sistemit që përkufizon përshkrimin e çdo mjeti shtesë dhe kodin.",
	"gadgets-uses": "Përdorues",
	"gadgets-required-rights": "Kërkon {{PLURAL:$2|të drejtën|të drejtat}} e mëposhtme:\n\n$1",
	"gadgets-required-skins": "E mundshme në {{PLURAL:$2|$1 pamje|pamjet e mëposhtme: $1}}.",
	"gadgets-default": "Aktivizuar për të gjithë nga default.",
	"gadgets-export": "Eksporto",
	"gadgets-export-title": "Eksport mjetesh shtesë",
	"gadgets-not-found": "Mjeti shtesë \"$1\" nuk u gjet.",
	"gadgets-export-text": "Për eksportimin e mjetit shtesë $1, klikoni në butonin \"{{int:gadgets-export-download}}\", ruani skedën e shkarkuar,\nshkoni tek Speciale:Import në wiki-n e destinuar dhe ngarkojeni. Më pas shtoni atë që shihni më poshtë tek MediaWiki:\n<pre>$2</pre>\nJu duhet të keni leje të përshtatshme në wiki-n e destinuar (duke përfshirë të drejtën e redaktimit të mesazheve të sistemit) dhe importi nga ngarkimet e skedave duhet të jetë i aktizuar.",
	"gadgets-export-download": "Shkarko"
}