summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/languages/messages/MessagesAln.php
blob: b942b20b994d7c6b4a5e4d696a2b8dfadfd4da3f (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
538
539
540
541
542
543
544
545
546
547
548
549
550
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
561
562
563
564
565
566
567
568
569
570
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
581
582
583
584
585
586
587
588
589
590
591
592
593
594
595
596
597
598
599
600
601
602
603
604
605
606
607
608
609
610
611
612
613
614
615
616
617
618
619
620
621
622
623
624
625
626
627
628
629
630
631
632
633
634
635
636
637
638
639
640
641
642
643
644
645
646
647
648
649
650
651
652
653
654
655
656
657
658
659
660
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
671
672
673
674
675
676
677
678
679
680
681
682
683
684
685
686
687
688
689
690
691
692
693
694
695
696
697
698
699
700
701
702
703
704
705
706
707
708
709
710
711
712
713
714
715
716
717
718
719
720
721
722
723
724
725
726
727
728
729
730
731
732
733
734
735
736
737
738
739
740
741
742
743
744
745
746
747
748
749
750
751
752
753
754
755
756
757
758
759
760
761
762
763
764
765
766
767
768
769
770
771
772
773
774
775
776
777
778
779
780
781
782
783
784
785
786
787
788
789
790
791
792
793
794
795
796
797
798
799
800
801
802
803
804
805
806
807
808
809
810
811
812
813
814
815
816
817
818
819
820
821
822
823
824
825
826
827
828
829
830
831
832
833
834
835
836
837
838
839
840
841
842
843
844
845
846
847
848
849
850
851
852
853
854
855
856
857
858
859
860
861
862
863
864
865
866
867
868
869
870
871
872
873
874
875
876
877
878
879
880
881
882
883
884
885
886
887
888
889
890
891
892
893
894
895
896
897
898
899
900
901
902
903
904
905
906
907
908
909
910
911
912
913
914
915
916
917
918
919
920
921
922
923
924
925
926
927
928
929
930
931
932
933
934
935
936
937
938
939
940
941
942
943
944
945
946
947
948
949
950
951
952
953
954
955
956
957
958
959
960
961
962
963
964
965
966
967
968
969
970
971
972
973
974
975
976
977
978
979
980
981
982
983
984
985
986
987
988
989
990
991
992
993
994
995
996
997
998
999
1000
1001
1002
1003
1004
1005
1006
1007
1008
1009
1010
1011
1012
1013
1014
1015
1016
1017
1018
1019
1020
1021
1022
1023
1024
1025
1026
1027
1028
1029
1030
1031
1032
1033
1034
1035
1036
1037
1038
1039
1040
1041
1042
1043
1044
1045
1046
1047
1048
1049
1050
1051
1052
1053
1054
1055
1056
1057
1058
1059
1060
1061
1062
1063
1064
1065
1066
1067
1068
1069
1070
1071
1072
1073
1074
1075
1076
1077
1078
1079
1080
1081
1082
1083
1084
1085
1086
1087
1088
1089
1090
1091
1092
1093
1094
1095
1096
1097
1098
1099
1100
1101
1102
1103
1104
1105
1106
1107
1108
1109
1110
1111
1112
1113
1114
1115
1116
1117
1118
1119
1120
1121
1122
1123
1124
1125
1126
1127
1128
1129
1130
1131
1132
1133
1134
1135
1136
1137
1138
1139
1140
1141
1142
1143
1144
1145
1146
1147
1148
1149
1150
1151
1152
1153
1154
1155
1156
1157
1158
1159
1160
1161
1162
1163
1164
1165
1166
1167
1168
1169
1170
1171
1172
1173
1174
1175
1176
1177
1178
1179
1180
1181
1182
1183
1184
1185
1186
1187
1188
1189
1190
1191
1192
1193
1194
1195
1196
1197
1198
1199
1200
1201
1202
1203
1204
1205
1206
1207
1208
1209
1210
1211
1212
1213
1214
1215
1216
1217
1218
1219
1220
1221
1222
1223
1224
1225
1226
1227
1228
1229
1230
1231
1232
1233
1234
1235
1236
1237
1238
1239
1240
1241
1242
1243
1244
1245
1246
1247
1248
1249
1250
1251
1252
1253
1254
1255
1256
1257
1258
1259
1260
1261
1262
1263
1264
1265
1266
1267
1268
1269
1270
1271
1272
1273
1274
1275
1276
1277
1278
1279
1280
1281
1282
1283
1284
1285
1286
1287
1288
<?php
/** Gheg Albanian (Gegë)
 *
 * See MessagesQqq.php for message documentation incl. usage of parameters
 * To improve a translation please visit http://translatewiki.net
 *
 * @ingroup Language
 * @file
 *
 * @author Bresta
 * @author Cradel
 * @author Dardan
 */

$fallback = 'sq';

$specialPageAliases = array(
	'Popularpages'       => array( 'Faqe të famshme' ),
	'Search'          => array( 'Kërko' ),
);

$messages = array(
# User preference toggles
'tog-underline'        => 'Nënvizoji lidhjet',
'tog-highlightbroken'     => 'Shfaqi lidhjet për në faqe të zbrazëta <a href="" class="new">kështu </a> (ndryshe: kështu<a href="" class="internal">?</a>).',
'tog-justify'         => 'Drejto kryerreshtat',
'tog-hideminor'        => 'Mshef redaktimet e vogla të bâme së voni',
'tog-hidepatrolled'      => 'Mshef redaktimet e mbikëqyruna në ndryshimet e fundit',
'tog-newpageshidepatrolled'  => 'Mshef redaktimet e mbikëqyruna prej listës së faqeve të reja',
'tog-extendwatchlist'     => 'Zgjâno listën e mbikëqyrjeve që me i pa tâna ndryshimet, jo veç ato mâ të fresktat',
'tog-usenewrc'        => 'Përdor ndryshimet e freskëta me vegla të përparueme (lyp JavaScript)',
'tog-numberheadings'     => 'Numëro automatikisht mbititujt',
'tog-showtoolbar'       => 'Trego butonat për redaktim (JavaScript)',
'tog-editondblclick'     => 'Redakto faqet me klikim të dyfishtë (JavaScript)',
'tog-editsection'       => 'Lejo redaktimin e seksioneve me opcionin [redakto]',
'tog-editsectiononrightclick' => 'Lejo redaktimin e seksioneve tue klikue me të djathtë mbi titull (JavaScript)',
'tog-showtoc'         => 'Trego përmbajtjen<br />(për faqet me mâ shum se 3 tituj)',
'tog-rememberpassword'    => 'Ruej fjalëkalimin në këtë kompjuter',
'tog-editwidth'        => 'Zgjâno kutinë për redaktim sa krejt ekrani',
'tog-watchcreations'     => 'Shtoji në listë mbikëqyrëse faqet që i krijoj vetë',
'tog-watchdefault'      => 'Shtoji në listë mbikëqyrëse faqet që i redaktoj',
'tog-watchmoves'       => 'Shtoji në listë mbikëqyrëse faqet që i zhvendosi',
'tog-watchdeletion'      => 'Shtoji në listë mbikëqyrëse faqet që i fshij',
'tog-minordefault'      => 'Shêjoji fillimisht tâna redaktimet si të vogla',
'tog-previewontop'      => 'Vendose parapamjen përpara kutisë redaktuese',
'tog-previewonfirst'     => 'Shfaqe parapamjen në redaktimin e parë',
'tog-nocache'         => 'Mos ruej kopje të faqeve',
'tog-enotifwatchlistpages'  => 'Njoftomë me email, kur ndryshojnë faqet e mbikëqyruna',
'tog-enotifusertalkpages'   => 'Njoftomë me email kur ndryshon faqja ime e diskutimit',
'tog-enotifminoredits'    => 'Njoftomë me email për redaktime të vogla të faqeve',
'tog-enotifrevealaddr'    => 'Shfaqe adresën time në emailat njoftues',
'tog-shownumberswatching'   => 'Shfaqe numrin e përdoruesve mbikëqyrës',
'tog-fancysig'        => 'Trajto nënshkrimin si tekst (pa vegëz automatike)',
'tog-externaleditor'     => 'Përdor program të jashtëm për redaktim (vetëm për eksperta, lyp përcaktime speciale në kompjuterin tuej)',
'tog-externaldiff'      => 'Përdor program të jashtëm për dallime (vetëm për eksperta, lyp përcaktime speciale në kompjuterin tuej)',
'tog-showjumplinks'      => 'Lejo lidhjet é afrueshmerisë "kapërce tek"',
'tog-uselivepreview'     => 'Trego parapamjén meniheré (JavaScript) (Eksperimentale)',
'tog-forceeditsummary'    => 'Pyetem kur e le përmbledhjen e redaktimit zbrazt',
'tog-watchlisthideown'    => "M'sheh redaktimet e mia nga lista mbikqyrëse",
'tog-watchlisthidebots'    => 'Mshef redaktimet e robotave nga lista e vrojtimit',
'tog-watchlisthideminor'   => 'Mshef redaktimet e vogla nga lista e vrojtimit',
'tog-watchlisthideliu'    => "Mshef redaktimet e përdoruesve t'kyçun prej listës së vrojtimit",
'tog-watchlisthideanons'   => 'Mshef redaktimet e anonimëve prej listës së vrojtimit',
'tog-watchlisthidepatrolled' => 'Mshef redaktimet e mbikëqyruna prej listës së vrojtimit',
'tog-nolangconversion'    => 'Mos lejo konvertimin e variantëve',
'tog-ccmeonemails'      => 'Më ço kopje të mesazheve qi ua dërgoj të tjerëve',
'tog-diffonly'        => 'Mos e trego përmbajtjen e faqes nën ndryshimin',
'tog-showhiddencats'     => 'Trego kategoritë e mshefta',
'tog-noconvertlink'      => 'Mos lejo konvertimin e titullit vegëz',
'tog-norollbackdiff'     => 'Trego ndryshimin mbas procedurës së kthimit mbrapa',

'underline-always' => 'gjithmonë',
'underline-never'  => 'kurrë',
'underline-default' => 'njisoj si shfletuesi',

# Dates
'sunday'    => 'E diel',
'monday'    => 'E hâne',
'tuesday'    => 'E marte',
'wednesday'   => 'E mërkure',
'thursday'   => 'E êjte',
'friday'    => 'E premte',
'saturday'   => 'E shtune',
'sun'      => 'Dje',
'mon'      => 'Hân',
'tue'      => 'Mar',
'wed'      => 'Mër',
'thu'      => 'Êjt',
'fri'      => 'Pre',
'sat'      => 'Sht',
'january'    => 'kallnor',
'february'   => 'fror',
'march'     => 'mars',
'april'     => 'prill',
'may_long'   => 'maj',
'june'     => 'qershor',
'july'     => 'korrik',
'august'    => 'gusht',
'september'   => 'shtator',
'october'    => 'tetor',
'november'   => 'nândor',
'december'   => 'dhetor',
'january-gen'  => 'kallnorit',
'february-gen' => 'shkurtit',
'march-gen'   => 'marsit',
'april-gen'   => 'prillit',
'may-gen'    => 'majit',
'june-gen'   => 'qershorit',
'july-gen'   => 'korrikut',
'august-gen'  => 'gushtit',
'september-gen' => 'shtatorit',
'october-gen'  => 'tetorit',
'november-gen' => 'nândorit',
'december-gen' => 'dhetorit',
'jan'      => 'Kall',
'feb'      => 'Fro',
'mar'      => 'Mar',
'apr'      => 'Pri',
'may'      => 'Maj',
'jun'      => 'Qer',
'jul'      => 'Korr',
'aug'      => 'Gush',
'sep'      => 'Sht',
'oct'      => 'Tet',
'nov'      => 'Nân',
'dec'      => 'Dhe',

# Categories related messages
'pagecategories'         => '{{PLURAL:$1|Kategoria|Kategoritë}}',
'category_header'        => 'Artikuj në kategorinë "$1"',
'subcategories'         => 'Nënkategori',
'category-media-header'     => 'Media në kategori "$1"',
'category-empty'         => "''Kjo kategori tashpërtash nuk përmban asnji faqe apo media.''",
'hidden-categories'       => '{{PLURAL:$1|Kategori e msheftë|Kategori të mshefta}}',
'hidden-category-category'    => 'Kategori të mshefta', # Name of the category where hidden categories will be listed
'category-subcat-count'     => '{{PLURAL:$2|Kjo kategori ka vetëm këtë nënkategori.|Kjo kategori ka {{PLURAL:$1|këtë nënkategori|$1 këto nënkategori}}, nga gjithsejt $2.}}',
'category-subcat-count-limited' => 'Kjo kategori ka {{PLURAL:$1|këtë nënkategori|$1 këto nënkategori}}.',
'category-article-count'     => '{{PLURAL:$2|Kjo kategori ka vetëm këtë faqe.|Kjo kategori ka {{PLURAL:$1|këtë faqe|$1 faqe}} nga gjithsejt $2.}}',
'category-article-count-limited' => '{{PLURAL:$1|Faqja âsht|$1 faqe janë}} në këtë kategori.',
'category-file-count'      => '{{PLURAL:$2|Kjo kategori ka vetëm këtë skedë.|{{PLURAL:$1|kjo skedë âsht|$1 skeda janë}} në këtë kategori, prej gjithsejt $2.}}',
'category-file-count-limited'  => '{{PLURAL:$1|Kjo skedë âsht|$1 skeda janë}} në këtë kategori.',
'listingcontinuesabbrev'     => 'vazh.',

'mainpagetext'   => "<big>'''MediaWiki software u instalue me sukses.'''</big>",
'mainpagedocfooter' => 'Për mâ shumë informata rreth përdorimit të softwareit wiki, ju lutem shikoni [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents dokumentacionin].


== Për fillim ==

* [http://www.mediawiki.org/wiki/Help:Configuration_settings Konfigurimi i MediaWikit]
* [http://www.mediawiki.org/wiki/Help:FAQ Pyetjet e shpeshta rreth MediaWikit]
* [https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-announce Njoftime rreth MediaWikit]',

'about'     => 'Rreth',
'article'    => 'Artikulli',
'newwindow'   => '(çelet në nji dritare të re)',
'cancel'     => 'Harroji',
'qbfind'     => 'Kërko',
'qbbrowse'    => 'Shfleto',
'qbedit'     => 'Redakto',
'qbpageoptions' => 'Kjo faqe',
'qbpageinfo'   => 'Konteksti',
'qbmyoptions'  => 'Faqet e mija',
'qbspecialpages' => 'Faqet speciale',
'moredotdotdot' => 'Mâ shumë...',
'mypage'     => 'Faqja jeme',
'mytalk'     => 'Diskutimet e mija',
'anontalk'    => 'Diskutimet për këtë IP',
'navigation'   => 'Navigimi',
'and'      => '&#32;dhe',

# Metadata in edit box
'metadata_help' => 'Metadata:',

'errorpagetitle'  => 'Gabim',
'returnto'     => 'Kthehu te $1.',
'tagline'      => 'Nga {{SITENAME}}',
'help'       => 'Ndihmë',
'search'      => 'Kërko',
'searchbutton'   => 'Kërko',
'go'        => 'Shko',
'searcharticle'   => 'Shko',
'history'      => 'Historiku i faqes',
'history_short'   => 'Historiku',
'updatedmarker'   => 'ndryshue nga vizita jeme e fundit',
'info_short'    => 'Informacion',
'printableversion' => 'Verzioni për shtyp',
'permalink'     => 'Vegëz e përhershme',
'print'       => 'Shtyp',
'edit'       => 'Redakto',
'create'      => 'Krijo',
'editthispage'   => 'Redakto këtë faqe',
'create-this-page' => 'Krijo këtë faqe',
'delete'      => 'Fshij',
'deletethispage'  => 'Fshije këtë faqe',
'undelete_short'  => 'Kthe {{PLURAL:$1|redaktimin e fshimë|$1 redaktime të fshime}}',
'protect'      => 'Mbroj',
'protect_change'  => 'ndrysho',
'protectthispage'  => 'Mbroje këtë faqe',
'unprotect'     => 'Hiq mbrojtjen',
'unprotectthispage' => 'Hiq mbrojtjen nga kjo faqe',
'newpage'      => 'Faqe e re',
'talkpage'     => 'Diskuto këtë faqe',
'talkpagelinktext' => 'Diskuto',
'specialpage'    => 'Faqe speciale',
'personaltools'   => 'Veglat personale',
'postcomment'    => 'Sekcion i ri',
'articlepage'    => 'Shiko artikullin',
'talk'       => 'Diskutimi',
'views'       => 'Shikime',
'toolbox'      => 'Veglat',
'userpage'     => 'Shiko faqen e përdoruesit',
'projectpage'    => 'Shiko faqen e projektit',
'imagepage'     => 'Shiko faqen e skedës',
'mediawikipage'   => 'Shiko faqen e mesazheve',
'templatepage'   => 'Shiko faqen e shabllonit',
'viewhelppage'   => 'Shiko faqen për ndihmë',
'categorypage'   => 'Shiko faqen e kategorisë',
'viewtalkpage'   => 'Shiko diskutimin',
'otherlanguages'  => 'Në gjuhë tjera',
'redirectedfrom'  => '(Përcjellë nga $1)',
'redirectpagesub'  => 'Faqe përcjellëse',
'lastmodifiedat'  => 'Kjo faqe âsht ndryshue për herë të fundit me $2, $1.', # $1 date, $2 time
'viewcount'     => 'Kjo faqe âsht pâ {{PLURAL:$1|nji|$1}} herë.',
'protectedpage'   => 'Faqe e mbrojtun',
'jumpto'      => 'Kce te:',
'jumptonavigation' => 'navigim',
'jumptosearch'   => 'kërko',

# All link text and link target definitions of links into project namespace that get used by other message strings, with the exception of user group pages (see grouppage) and the disambiguation template definition (see disambiguations).
'aboutsite'      => 'Rreth {{SITENAME}}',
'aboutpage'      => 'Project:Rreth',
'copyright'      => 'Përmbajtja âsht lëshue nën $1.',
'copyrightpagename'  => '{{SITENAME}} e drejta autoriale',
'copyrightpage'    => '{{ns:project}}:Të drejtat autoriale',
'currentevents'    => 'Ndodhitë aktuale',
'currentevents-url'  => 'Project:Ndodhitë aktuale',
'disclaimers'     => 'Shfajsimet',
'disclaimerpage'    => 'Project:Shfajsimet e përgjithshme',
'edithelp'       => 'Ndihmë për redaktim',
'edithelppage'     => 'Help:Redaktimi',
'faq'         => 'Pyetjet e shpeshta',
'faqpage'       => 'Project:Pyetjet e shpeshta',
'helppage'       => 'Help:Përmbajtja',
'mainpage'       => 'Faqja Kryesore',
'mainpage-description' => 'Faqja Kryesore',
'policy-url'      => 'Project:Politika',
'portal'        => 'Portali i komunitetit',
'portal-url'      => 'Project:Portali i komunitetit',
'privacy'       => 'Politika e të dhânave private',
'privacypage'     => 'Project:Politika e të dhânave private',

'badaccess'    => 'Gabim tagri',
'badaccess-group0' => 'Nuk keni tagër me ekzekutue veprimin e kërkuem.',
'badaccess-groups' => 'Në veprimin e kërkuem kanë tagër vetëm përdoruesit nga {{PLURAL:$2|grupi|grupet}}: $1.',

'versionrequired'   => 'Nevojitet verzioni $1 i MediaWikit',
'versionrequiredtext' => 'Lypet verzioni $1 i MediaWikit për me përdorë këtë faqe.
Shih [[Special:Version|faqen e verzionit]].',

'ok'           => 'OK',
'retrievedfrom'      => 'Marrë nga "$1"',
'youhavenewmessages'   => 'Keni $1 ($2).',
'newmessageslink'     => 'mesazhe të reja',
'newmessagesdifflink'   => 'ndryshimi i fundit',
'youhavenewmessagesmulti' => 'Keni mesazhe të reja në $1',
'editsection'       => 'redakto',
'editold'         => 'redakto',
'viewsourceold'      => 'shih kodin',
'editlink'        => 'redakto',
'viewsourcelink'     => 'shih kodin',
'editsectionhint'     => 'Redakto sekcionin: $1',
'toc'           => 'Përmbajtja',
'showtoc'         => 'trego',
'hidetoc'         => 'mshef',
'thisisdeleted'      => 'Shiko ose rikthe $1?',
'viewdeleted'       => 'Shiko $1?',
'restorelink'       => '{{PLURAL:$1|nji redaktim i fshimë|$1 redaktime të fshime}}',
'feedlinks'        => 'Feed:',
'feed-invalid'      => 'Lloji i abonimit të feedit âsht i gabuem.',
'feed-unavailable'    => 'Feedsat Sindikal nuk pranohen',
'site-rss-feed'      => '$1 RSS Feed',
'site-atom-feed'     => '$1 Atom Feed',
'page-rss-feed'      => '"$1" RSS Feed',
'page-atom-feed'     => '"$1" Atom Feed',
'feed-atom'        => 'Atom',
'feed-rss'        => 'RSS',
'red-link-title'     => '$1 (faqja nuk ekziston)',

# Short words for each namespace, by default used in the namespace tab in monobook
'nstab-main'   => 'Artikulli',
'nstab-user'   => 'Faqja e përdoruesit',
'nstab-media'   => 'Faqja e mediave',
'nstab-special'  => 'Faqja speciale',
'nstab-project'  => 'Faqja e projektit',
'nstab-image'   => 'Skeda',
'nstab-mediawiki' => 'Mesazhet',
'nstab-template' => 'Shablloni',
'nstab-help'   => 'Faqja e ndihmës',
'nstab-category' => 'Kategoria',

# Main script and global functions
'nosuchaction'   => 'Ky veprim nuk ekziston',
'nosuchactiontext' => "Veprimi i kërkuem me URL nuk âsht valid.
Ndoshta keni shkrue gabim URL'ën, ose keni përcjellë vegëz të gabueme.
Kjo gjithashtu mundet me tregue gabim në softwarein e {{SITENAME}}.",
'nosuchspecialpage' => 'Nuk ekziston kjo faqe speciale',
'nospecialpagetext' => '<strong>Keni kërkue nji faqe speciale jovalide.</strong>

Lista e faqeve speciale valide gjindet te [[Special:SpecialPages|{{int:specialpages}}]].',

# General errors
'error'        => 'Gabim',
'databaseerror'    => 'Gabim në databazë',
'dberrortext'     => 'Ka ndodh nji gabim sintaksor në kërkesën në databazë. 
Kjo mundet me tregue gabim në software.
Kërkesa e fundit në databazë ishte:
<blockquote><tt>$1</tt></blockquote>
mbrenda funksionit "<tt>$2</tt>".
Databaza ktheu gabimin "<tt>$3: $4</tt>".',
'dberrortextcl'    => 'Ka ndodh nji gabim sintaksor në kërkesën në databazë. 
Kërkesa e fundit në databazë ishte:
"$1"
mbrenda funksionit "$2".
Databaza ktheu gabimin "$3: $4".',
'noconnect'      => 'Ju kërkojmë të falme! Defekt teknik, rifillojmë së shpejti.<br />
$1',
'nodb'         => 'Nuk mujta me zgjidh regjistrin $1',
'cachederror'     => 'Kjo asht një kopje e faqes së kërkueme dhe munet me kánë e vjetër.',
'laggedslavemode'   => "'''Kujdes:''' Kjo faqe mundet mos me përmbajtë ndryshime të reja.",
'readonly'       => 'Databaza âsht e bllokueme',
'enterlockreason'   => 'Futni një arsye për bllokimin, gjithashtu futni edhe kohën se kur pritet të çbllokohet',
'readonlytext'     => 'Databaza e {{SITENAME}} âsht e bllokueme dhe nuk lejon redaktime, me gjasë për mirëmbajtje rutinore, mbas së cillës do të kthehet në gjendje normale.

Administruesi, i cilli e ka bllokue dha këtë arsye: $1',
'missing-article'   => 'Databaza nuk e gjeti tekstin e faqes me emën "$1" $2.

Kjo zakonisht ndodh nga përcjellja e nji ndryshimi të vjetëruem apo të nji vegze në faqe të fshime.

Nëse nuk âsht kështu, mund ta keni gjetë nji gabim në software. Ju lutemi, njoftoni nji [[Special:ListUsers/sysop|administrues]], për këtë, tue tregue URL\'ën.',
'missingarticle-rev'  => '(rishikimi#: $1)',
'missingarticle-diff' => '(Ndryshimi: $1, $2)',
'readonly_lag'     => 'Databaza âsht bllokue automatikisht përderisa serverat e mvarun të skinkronizohen me kryesorin.',
'internalerror'    => 'Gabim i mbrendshëm',
'internalerror_info'  => 'Gabimi i mbrendshëm: $1',
'filecopyerror'    => 'Nuk mujta me kopjue skedën "$1" te "$2".',
'filerenameerror'   => 'Nuk mujta me ndërrue emnin e skedës "$1" në "$2".',
'filedeleteerror'   => 'Nuk mujta me fshî skedën "$1".',
'directorycreateerror' => 'Nuk mujta me krijue direktorinë "$1".',
'filenotfound'     => 'Nuk mujta me gjetë skedën "$1".',
'fileexistserror'   => 'Nuk mujta me shkrue në skedën "$1": Kjo skedë ekziston',
'unexpected'      => 'Vlerë e papritun: "$1"="$2".',
'formerror'      => 'Gabim: nuk mujta me dërgue formularin',
'badarticleerror'   => 'Ky veprim nuk mundet me u ekzekutue në këtë faqe.',
'cannotdelete'     => 'Nuk mujta me gris këtë faqe ose figurë të dhënë. (Munet qi asht e grisur nga dikush tjeter.)',
'badtitle'       => 'Titull i keq',
'badtitletext'     => 'Titulli i faqes që kërkuet ishte jovalid, bosh, apo ishte nji vegëz gabim e lidhun ndërgjuhesisht apo ndër-wiki.
Ndodh që ka shêja që nuk munden me u përdorë në titull.',
'perfcached'      => 'Informacioni i mâposhtëm âsht kopje e memorizueme, por mundet mos me qenë verzioni i fundit:',
'perfcachedts'     => 'Shenimi i mâposhtëm âsht kopje e memorizueme dhe âsht rifreskue së fundit me $1.',
'querypage-no-updates' => 'Redaktimi i kësaj faqeje âsht ndalue për momentin.
Shenimet këtu nuk do të rifreskohen.',
'wrong_wfQuery_params' => 'Parametra gabim te wfQuery()<br />
Funksioni: $1<br />
Kërkesa: $2',
'viewsource'      => 'Shih kodin',
'viewsourcefor'    => 'e $1',
'actionthrottled'   => 'Veprimi âsht i kufizuem',
'actionthrottledtext' => 'Si masë kunder spamit, jeni të kufizuem me kry këtë veprim shumë herë për nji kohë shumë të shkurtë, dhe e keni tejkalue këtë kufizim.
Ju lutemi provoni prap mbas disa minutave.',
'protectedpagetext'  => 'Kjo faqe âsht mbyllë për redaktim.',
'viewsourcetext'    => 'Mundeni me pâ dhe kopjue kodin burimor të kësaj faqeje:',
'protectedinterface'  => 'Kjo faqe përmban tekst të interfaceit të softwareit dhe âsht e mbrojtun për me pengue keqpërdorimin.',
'editinginterface'   => "'''Kujdes:''' Po redaktoni nji faqe që përdoret për me ofrue tekst të interfaceit të softwareit. 
Ndryshimet në këtë faqe do të prekin pamjen e interfaceit për të gjithë përdoruesit tjerë.
Për përkthim, konsideroni ju lutem përdorimin e [http://translatewiki.net/wiki/Main_Page?setlang=en translatewiki.net], projektin e MediaWiki për përshtatje gjuhësore.",
'sqlhidden'      => '(Kërkesa SQL e msheftë)',
'cascadeprotected'   => 'Kjo faqe âsht e mbrojtun prej redaktimit, për shkak se âsht e përfshime në {{PLURAL:$1|faqen, e cila âsht e mbrojtun|faqet, të cilat janë të mbrojtuna}} me opcionin "zinxhir" të zgjedhun:
$2',
'namespaceprotected'  => "Nuk keni tagër me redaktue faqe në hapësinën '''$1'''.",
'customcssjsprotected' => 'Nuk keni tagër me redaktue këtë faqe, sepse përmban përcaktime personale të nji përdoruesi tjetër.',
'ns-specialprotected' => 'Faqet speciale nuk mujnë me u redaktue.',
'titleprotected'    => 'Ky titull âsht i mbrojtun për krijim prej përdoruesit [[User:$1|$1]].
Arsyeja e dhânë âsht "\'\'$2\'\'".',

# Virus scanner
'virus-badscanner'   => "Konfigurim i keq: scanner i panjoftun virusash: ''$1''",
'virus-scanfailed'   => 'scanimi dështoi (code $1)',
'virus-unknownscanner' => 'antivirus i panjoftun:',

# Login and logout pages
'logouttitle'        => 'Përdoruesi ka dál',
'logouttext'         => "'''Jeni çlajmërue.'''

Mundeni me vazhdue me shfrytëzue {{SITENAME}} në mënyrë anonime, apo mundeni [[Special:UserLogin|me u kyçë]] si përdoruesi i njêjtë apo si nji tjetër.
Disa faqe mujnë me u paraqitë prap si t'kishit qenë t'kyçun, derisa ta pastroni memorizimin e shfletuesit.",
'welcomecreation'      => '== Mirësevini, $1! ==

Llogaria juej âsht krijue. 
Mos harroni me i ndryshue [[Special:Preferences|parapëlqimet për {{SITENAME}}]].',
'yourname'          => 'Nofka:',
'yourpassword'        => 'Fjalëkalimi:',
'yourpasswordagain'     => 'Fjalëkalimi përsëdyti:',
'remembermypassword'     => 'Mbaj mend fjalëkalimin tem në këtë kompjuter.',
'yourdomainname'       => 'Domena juej:',
'externaldberror'      => 'Ose pat gabim në databazën e autentifikimit, ose nuk lejoheni me ndryshue llogarinë tuej të jashtme.',
'login'           => 'Kyçu',
'nav-login-createaccount'  => 'Kyçu / çel llogari',
'loginprompt'        => 'Shfletuesi duhet me pranue keksa (cookies) për me mujtë me u kyçë në {{SITENAME}}.',
'userlogin'         => 'Kyçu / çel llogari',
'logout'           => 'Çkyçu',
'userlogout'         => 'Çkyçu',
'notloggedin'        => 'Nuk je i kyçun',
'nologin'          => "Nuk ke llogari? '''$1'''.",
'nologinlink'        => 'Krijo llogari',
'createaccount'       => 'Krijo llogari',
'gotaccount'         => "Ke llogari? '''$1'''.",
'gotaccountlink'       => 'Kyçu',
'createaccountmail'     => 'me email',
'badretype'         => 'Fjalëkalimet nuk janë të njêjta.',
'userexists'         => 'Nofka keni zgjedhë âsht në përdorim. 
Zgjedh nji emën tjetër.',
'youremail'         => 'Adresa e email-it*',
'username'          => 'Nofka e përdoruesit:',
'uid'            => 'Nr. i identifikimit:',
'yourrealname'        => 'Emri juej i vërtetë*',
'yourlanguage'        => 'Ndërfaqja gjuhësore',
'yournick'          => 'Nofka :',
'badsig'           => 'Sintaksa e nënshkrimit asht e pavlefshme, kontrolloni HTML-n.',
'badsiglength'        => 'Emri i zgjedhun asht shumë i gjatë; duhet me pas ma pak se $1 shkronja',
'yourgender'         => 'Gjinia:',
'gender-unknown'       => 'Pacaktue',
'gender-male'        => 'Mashkull',
'gender-female'       => 'Femën',
'prefs-help-gender'     => 'Opcionale: përdoret për adresim korrekt në relacion me gjininë nga softwarei.
Kjo informatë del publike.',
'email'           => 'Email',
'prefs-help-realname'    => 'Emni i vërtetë âsht opcional.
Nëse zgjedhni me e dhânë, ky do të përdoret për me jua atribuue punën.',
'loginerror'         => 'Gabim në kyçje',
'prefs-help-email'      => 'Emaili âsht opcional, por mundëson që fjalëkalimi i ri me mujtë me ju dërgue me email nëse e harroni.
Mundeni me zgjedhe që të tjerët me ju kontaktue përmjet faqe së diskutimit pa e zbulue identitetin tuej të vërtetë.',
'prefs-help-email-required' => 'Adresa e emailit âsht e domosdoshme.',
'nocookiesnew'        => 'Llogaria e përdoruesit u krijue, por ende nuk je i kyçun.
{{SITENAME}} përdor keksa (cookies) për kyçje.
Keksat i ke jasht funksionit.
Futi keksat në funksion, mandej kyçu me nofkën dhe fjalëkalimin tând të ri.',
'nocookieslogin'       => '{{SITENAME}} përdor keksa (cookies) për kyçje. 
Keksat i ke jasht funksionit.
Të lutem aktivizoji dhe provo prap.',
'noname'           => 'Nuk ke dhânë nofkë valide.',
'loginsuccesstitle'     => 'Kyçje e suksesshme',
'loginsuccess'        => "'''Je kyçë në {{SITENAME}} si \"\$1\".'''",
'nosuchuser'         => 'Nuk ka përdorues me emnin "$1".
Emnat janë senzitiv në madhësi të germës.
Kontrollo drejtshkrimin ose [[Special:UserLogin/signup|krijo llogari]].',
'nosuchusershort'      => 'Nuk ka përdorues me emnin "<nowiki>$1</nowiki>".
Kontrollo drejtshkrimin.',
'nouserspecified'      => 'Duhesh me dhânë nji nofkë.',
'wrongpassword'       => 'Fjalëkalimi i pasaktë.
Provo prap.',
'wrongpasswordempty'     => 'Fjalëkalimi ishte i shprazët.
Provo prap.',
'mailmypassword'       => 'Dërgo fjalëkalimin me email',
'passwordremindertitle'   => 'Fjalëkalim i ri i përkohshëm për {{SITENAME}}',
'passwordremindertext'    => 'Dikush (me giasë ju vetë, nga adresa IP $1) ka lypë nji
fjalëkalim për {{SITENAME}} ($4). Nji fjalëkalim i përkohshëm për 
"$2" âsht krijue si vijon "$3". Nëse kjo ka qenë qëllimi juej 
atëhere duheni me u kyçë tash dhe me zgjedhë nji fjalëkalim të ri.
Fjalëkalimi juej i përkohshëm skadon për {{PLURAL:$5|nji ditë|$5 ditë}}.

Nëse dikush tjetër e ka bâ këtë kërkesë, ose ju âsht kujtue fjalëkalimi,
dhe nuk dëshironi me ndërrue fjalëkalimin, mundeni me injorue këtë mesazh
dhe me vazhdue me përdorë fajlëkalimin e vjetër.',
'noemail'          => 'Nuk ka adresë emaili për përdoruesin "$1".',
'passwordsent'        => 'Nji fjalëkalim i ri u dërgue në adresën e emailit të "$1".
Ju lutem kyçuni mbasi ta keni marrë atê.',
'blocked-mailpassword'    => 'Adresa juej IP âsht bllokue për redaktim, dhe nuk lejohet me përdorë funksionin e mëkâmbjes së fjalëkalimit për me parandalue keqpërdorimin.',
'eauthentsent'        => 'Nji email konfirmues u dërgue në adresën e emnueme.
Para se me u dërgue çfarëdo emaili tjetër në këtë llogari, duheni me i përcjellë udhëzimet në atë email, për me konfirmue se kjo llogari âsht e jueja.',
'throttled-mailpassword'   => 'Nji përkujtim i fjalëkalimit âsht dërgue, para {{PLURAL:$1|nji ore|$1 orësh}}.
Për me parandalue keqpërdorimin, mundet me u dërgue vetëm nji përkujtim i fjalëkalimit mbrenda {{PLURAL:$1|nji ore|$1 orësh}}.',
'mailerror'         => 'Gabim në dërgimin e emailit: $1',
'acct_creation_throttle_hit' => 'Vizitorët e këtij wiki që shfrytëzojnë adresën IP kanë krijue {{PLURAL:$1|1 llogari|$1 llogari}} gjatë ditës së fundit, që âsht maksimumi për këtë periudhë kohore.
Si rezultat, vizitorët nga kjo IP nuk mujnë me krijue llogari tjera tashpërtash.',
'emailauthenticated'     => 'Adresa juej e emailit âsht vërtetue me $2 në ora $3.',
'emailnotauthenticated'   => 'Adresa juej e emailit nuk âsht vërtetue ende.
Nuk ka me u dërgue mâ asnji email për shërbimet në vazhdim.',
'noemailprefs'        => "Specifikoni nji adresë emaili në parapëlqimet tueja në mënyrë që t'funksionojnë shërbimet.",
'emailconfirmlink'      => 'Konfirmonin adresën tuej te emailit',
'invalidemailaddress'    => 'Adresa e emailit nuk pranohet meqenëse duket se ka format jovalid.
Ju lutemi jepeni nji adresë të formatueme mirë ose leni atë fushë të shprazët.',
'accountcreated'       => 'Llogaria u krijue',
'accountcreatedtext'     => 'Llogaria e përdoruesit për $1 u krijue',
'createaccount-title'    => 'Krijimi i llogarive për {{SITENAME}}',
'createaccount-text'     => 'Dikush ka krijue llogari me adresën tuej të emailit në {{SITENAME}} ($4) me nofkën "$2", dhe fjalëkalimin "$3".
Kyçuni tash dhe ndërroni fjalëkalimin.

Nëse kjo llogari âsht krijue gabimisht, mundeni me injorue këtë email.',
'login-throttled'      => 'Keni bâ shumë tentime frik në fjalëkalimin e kësaj llogarie.
Ju lutemi pritni pak për me provue prap.',
'loginlanguagelabel'     => 'Gjuha: $1',

# Password reset dialog
'resetpass'         => 'Ndrysho fjalëkalimin',
'resetpass_announce'    => 'Jeni kyçë me nji kod të përkohshëm të dërguem me email.
Për me krye kyçjen, specifikoni fjalëkalimin e ri këtu:',
'resetpass_text'      => '<!-- Shto tekst këtu -->',
'resetpass_header'     => 'Ndrysho fjalëkalimin',
'oldpassword'        => 'Fjalëkalimi i vjetër:',
'newpassword'        => 'Fajlëkalimi i ri:',
'retypenew'         => 'Fjalëkalimi i ri përsëdyti',
'resetpass_submit'     => 'Vendos fjalëkalimin dhe kyçu',
'resetpass_success'     => 'Fjalëkalimi juej u ndryshue me sukses! Tash po kyçeni...',
'resetpass_forbidden'    => 'Fjalëkalimet nuk mujnë me u ndryshue',
'resetpass-no-info'     => 'Duheni me qenë të kyçun për me iu qasë kësaj faqeje direkt.',
'resetpass-submit-loggedin' => 'Ndrysho fjalëkalimin',
'resetpass-wrong-oldpass'  => 'Fjalëkalimi i përkohshëm apo ai aktual invalid.
Ndoshta tashmâ e keni ndryshue fjalëkalimin me sukses, apo keni kërkue nji fjalëkalim të përkohshëm.',
'resetpass-temp-password'  => 'Fjalëkalimi i përkohshëm:',

# Edit page toolbar
'bold_sample'   => 'Tekst i nximë',
'bold_tip'    => 'Tekst i nximë',
'italic_sample'  => 'Tekst kurziv',
'italic_tip'   => 'Tekst kurziv',
'link_sample'   => 'Titulli i vegzës',
'link_tip'    => 'Vegëz e mbrendshme',
'extlink_sample' => 'http://www.example.com Titulli i vegzës',
'extlink_tip'   => 'Vegëz e jashtme (mos e harro prefiksin http://)',
'headline_sample' => 'Teksti i kryetitullit',
'headline_tip'  => 'Kryetitull i nivelit 2',
'math_sample'   => 'Vendos formulën këtu',
'math_tip'    => 'Formulë matematikore (LaTeX)',
'nowiki_sample'  => 'Vendos tekst të paformatueshëm këtu',
'nowiki_tip'   => 'Injoro formatimin wiki',
'image_sample'  => 'Shembull.jpg',
'image_tip'    => 'Skedë e ndërthurrun',
'media_sample'  => 'Shembull.ogg',
'media_tip'    => 'Vegëz në skedë',
'sig_tip'     => 'Nënshkrimi juej me gjithë kohën',
'hr_tip'     => 'Vijë horizontale (përdoreni rallë)',

# Edit pages
'summary'             => 'Përmbledhje:',
'subject'             => 'Tema/kryetitulli:',
'minoredit'            => 'Ky âsht nji redaktim i vogël',
'watchthis'            => 'Mbikëqyr këtë faqe',
'savearticle'           => 'Regjistro faqen',
'preview'             => 'Parapâmje',
'showpreview'           => 'Trego parapâmjen',
'showlivepreview'         => 'Parapâmje e menjiherëshme',
'showdiff'             => 'Trego ndryshimet',
'anoneditwarning'         => "'''Kujdes:''' Ju nuk jeni i kyçun. 
Adresa juej IP do të regjistrohet në historikun e redaktimit të kësaj faqeje.",
'missingsummary'          => "'''Vini re:''' Nuk keni specifikue përmbledhje të redaktimit.
Nëse klikoni prap në regjistro, redaktimi do të ruhet pa tê.",
'missingcommenttext'        => 'Ju lutemi shtoni nji koment mâ poshtë.',
'missingcommentheader'       => "'''Vini re:''' Nuk keni dhânë temë/kryetitull për këtë koment.
Nëse klikoni në regjistro prap, redaktimi juej do të ruhet pa tê.",
'summary-preview'         => 'Parapâmja e përmbledhjes:',
'subject-preview'         => 'Parapâmja e temës/kryetitullit:',
'blockedtitle'           => 'Përdoruesi âsht i bllokuem',
'blockedtext'           => "<big>'''Llogaria juej apo adresa IP âsht bllokue.'''</big>

Bllokim âsht bâ prej $1.
Arsyeja e dhânë âsht ''$2''.

* Fillimi i bllokimit: $8
* Përfundimi i bllokimit: $6
* I bllokuemi i synuem: $7

Mundeni me kontaktue $1 ose ndonji [[{{MediaWiki:Grouppage-sysop}}|administrator]] për me diskutue bllokimin.
Nuk mundeni me shfrytëzue funksionin 'dërgo email këtij përdoruesi' përveç nëse keni specifikue adresë emaili në [[Special:Preferences|parapëlqimet e llogarisë]] dhe nuk jeni bllokue.
Adresa juej aktuale e IP âsht $3, dhe ID e bllokimit âsht #$5.
Ju lutemi përfshini këto shenime në të gjitha shkresat që i bâni.",
'autoblockedtext'         => "Adresa juej e IPs âsht bllokue automatikisht meqenëse âsht përdorë prej nji përdoruesi tjetër, i cili âsht bllokue prej $1.
Arsyeja e dhânë âsht kjo:

:''$2''

* Fillimi i bllokimit: $8
* Përfundimi i bllokimit: $6
* I bllokuemi i synuem: $7

Mundeni me kontaktue $1 ose ndonji [[{{MediaWiki:Grouppage-sysop}}|administrator]] për me diskutue bllokimin.

Nuk mundeni me shfrytëzue funksionin 'dërgo email këtij përdoruesi' përveç nëse keni specifikue adresë emaili në [[Special:Preferences|parapëlqimet e llogarisë]] dhe nuk jeni bllokue.

Adresa juej aktuale e IP âsht $3, dhe ID e bllokimit âsht #$5.
Ju lutemi përfshini këto shenime në të gjitha shkresat që i bâni.",
'blockednoreason'         => 'nuk âsht dhânë arsye',
'blockedoriginalsource'      => "Kodi burimor i '''$1''' âsht mâ poshtë:",
'blockededitsource'        => "Teksti i '''redaktimeve tueja''' të '''$1''' âsht mâ poshtë:",
'whitelistedittitle'        => 'Lypet kyçje për me mujtë me redaktue',
'whitelistedittext'        => 'Duheni me u $1 për me redaktue artikuj.',
'confirmedittext'         => 'Duheni me vërtetue adresën tuej të emailit para se me redaktue.
Ju lutemi vërtetoni adresën tuej të emailit përmjet [[Special:Preferences|parapëlqimeve]] tueja.',
'nosuchsectiontitle'        => 'Nuk ka kësi sekcioni',
'nosuchsectiontext'        => 'Keni tentue me redaktue nji sekcion që nuk ekziston.',
'loginreqtitle'          => 'Lypet kyçje',
'loginreqlink'           => 'kyçë',
'loginreqpagetext'         => 'Duheni me u $1 për me i pâ faqet tjera.',
'accmailtitle'           => 'Fjalëkalimi u dërgue.',
'accmailtext'           => "Nji fjalëkalim i krijuem rastësisht për [[User talk:$1|$1]] u dërgue në $2.

Fjalëkalimi për këtë llogari mundet me u ndryshue në faqen ''[[Special:ChangePassword|ndrysho fjalëkalimin]]'' mbas kyçjes.",
'newarticle'            => '(I ri)',
'newarticletext'          => "Keni përcjellë nji vegëz te nji faqe që nuk ekziston.
Për me krijue këtë faqe, shkrueni në kutinë mâ poshtë (shih [[{{MediaWiki:Helppage}}|faqja e ndihmës]] për mâ shumë informata).
Nëse keni hy këtu gabimisht klikoni butonin '''mbrapa''' të shfletuesit.",
'anontalkpagetext'         => "----''Kjo âsht faqe diskutimi e nji përdoruesi anonim, i cili nuk ka krijue llogari, apo nuk e përdor atê.
Prandej përdoret adresa numerike IP e tij për me identifikue.
Adresa IP mundet me u shfrytëzue prej disa përdoruesve.
Nëse jeni përdorues anonim dhe keni përshtypjen se po ju drejtohen komente jorelevante, ju lutemi [[Special:UserLogin/signup|krijoni nji llogari]] apo [[Special:UserLogin|kyçuni]] për me iu shmângë ngatërrimit me përdorues tjerë anonim.''",
'noarticletext'          => 'Momentalisht nuk ka tekst në këtë faqe.
Ju mundeni [[Special:Search/{{PAGENAME}}|me kërkue këtë titull]] në faqe tjera,
<span class="plainlinks">[{{fullurl:{{#Special:Log}}|page={{FULLPAGENAMEE}}}} me kërkue në regjistrat tematikisht të afërm],
apo [{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|action=edit}} me redaktue këtë faqe]</span>.',
'userpage-userdoesnotexist'    => 'Llogaria e përdoruesit "$1" nuk âsht regjistrue.
Ju lutemi kontrolloni nëse doni me krijue/redaktue këtë faqe.',
'clearyourcache'          => "'''Shenim - Mbas ruejtjes, ka mundësi që duheni me shmângë memorizimin në cache për me i pâ ndryshimet.'''
'''Mozilla / Firefox / Safari:''' mbani ''Shift'' tue klikue në ''Reload'', ose trusni ''Ctrl-F5'' ose ''Ctrl-R'' (''Command-R'' në Macintosh);
'''Konqueror: '''klikoni ''Reload'' ose trusni ''F5'';
'''Opera:''' fshini cachein në ''Tools → Preferences'';
'''Internet Explorer:''' mbani ''Ctrl'' tue klikue në ''Refresh,'' ose trusni ''Ctrl-F5''.",
'usercssjsyoucanpreview'      => "'''Këshillë:''' Përdorni butonin 'Trego parapâmjen' për me testue CSS/JS para se me i regjistrue ndryshimet.",
'usercsspreview'          => "'''Vini re, jeni tue pâ veç parapâmjen e CSSit tuej.'''
'''Ende nuk e keni ruejtë!'''",
'userjspreview'          => "'''Vini re, jeni tue testue/pâ veç parapâmjen e JavaScriptit tuej.'''
'''Ende nuk e keni ruejtë!'''",
'userinvalidcssjstitle'      => "'''Kujdes:''' Nuk ka pâmje me emën \"\$1\".
Vini re që faqet .css dhe .js përdorin vetëm titull me germa të vogla, psh. {{ns:user}}:Foo/monobook.css për dallim prej {{ns:user}}:Foo/Monobook.css.",
'updated'             => '(E ndryshueme)',
'note'               => "'''Shenim:'''",
'previewnote'           => "'''Kjo âsht vetëm parapâmje.'''
Ndryshimet tueja nuk janë ruejtë ende!",
'previewconflict'         => 'Kjo parapâmje pasqyron tekstin në kutinë e sipërme të redaktimit, njashtu si do të duket nëse e rueni.',
'session_fail_preview'       => "'''Na vjen keq! Nuk mujtëm me ruejtë redaktimin tuej për shkak të hupjes së sesionit.'''
Ju lutemi provoni prap.
Nëse prap nuk funksionon, provoni me u [[Special:UserLogout|çkyçë]] dhe me u kyçë prap.",
'session_fail_preview_html'    => "'''Na vjen keq! Nuk mujtëm me i ruejtë ndryshimet tueja për shkak të hupjes së sesionit.'''

''Tue qenë se {{SITENAME}} ka të aktivizuem HTML të papërpunuem, parapâmja âsht e msheftë si preventivë kundër sulmeve me JavaScript.''

'''Nëse kjo ishte redaktim legjitim, ju lutemi provoni prap.'''
Nëse prap nuk funksionon, provoni me u [[Special:UserLogout|çkyçë]] edhe me u kyçë prap.",
'token_suffix_mismatch'      => "'''Redaktimi juej u refuzue meqenëse shfletuesi juej i ka përzî shêjat e pikësimit në tekstin e redaktuem.'''
Redaktimi âsht refuzue për me parandalue korruptimin e tekstit.
Kjo ndodh nganjiherë, kur jeni tue përdorë shërbime ndërmjetësash anonimizues që përmbajnë gabime.",
'editing'             => 'Tue redaktue $1',
'editingsection'          => 'Tue redaktue (sekcionin) $1',
'editingcomment'          => 'Tue redaktue (sekcionin e ri) $1',
'editconflict'           => 'Konflikt redaktues: $1',
'explainconflict'         => "Dikush tjetër e ka ndryshue këtë faqe derisa e redaktojshit ju.
Kutia e sipërme tregon tekstin aktual të faqes.
Ndryshimet tueja gjinden në kutinë e poshtme redaktuese.
Ju duheni me i bashkue ndryshimet tueja në tekstin aktual.
'''Vetëmse''' nëse shtypni \"Regjistro faqen\" ka me u ruejtë teksti në kutinë e sipërme redaktuese.",
'yourtext'             => 'Teksti juej',
'storedversion'          => 'Rishikim i ruejtun',
'nonunicodebrowser'        => "'''Kujdes: Shfletuesi juej nuk e përkrah unicodein.'''
Për me ju lejue me redaktue faqen pa gabime aplikohet nji opcion shtesë: germat jashta ASCII kodit paraqiten me kod heksadecimal.",
'editingold'            => "'''Kujdes: Jeni tue redaktue nji verzion të vjetër të faqes.'''
Nëse e rueni, tâna rishikimet e mâvonshme të faqes kanë me hupë.",
'yourdiff'             => 'Dallimet',
'copyrightwarning'         => "Ju lutemi vini re se tâna kontributet në {{SITENAME}} konsiderohen me qenë të lidhuna me licencën $2 (shih $1 për detaje).
Nëse nuk doni që shkrimet tueja me u redaktue pamëshirshëm dhe me u shpërnda arbitrarisht, atëherë mâ mirë mos publikoni këtu.<br />
Gjithashtu po premtoni se këtë e keni shkrue vetë, ose e keni kopjue prej domenës publike apo ndonji burimi tjetër të lirë.
'''Mos publikoni vepra që janë e drejtë autoriale pa leje!'''",
'copyrightwarning2'        => "Ju lutemi vini re se tâna kontributet në {{SITENAME}} mujnë me u rishkrue, ndryshue, apo fshi prej kontribuusve tjerë.
Nëse nuk doni që shkrimet tueja me u redaktue pamëshirshëm dhe me u shpërnda arbitrarisht, atëherë mâ mirë mos publikoni këtu.<br />
Gjithashtu po premtoni se këtë e keni shkrue vetë, ose e keni kopjue prej domenës publike apo ndonji burimi tjetër të lirë (shih $1 për detaje).
'''Mos publikoni vepra që janë e drejtë autoriale pa leje!'''",
'longpagewarning'         => "'''Kujdes:''' Kjo faqe i ka $1 kilobyte;
disa shfletues mujnë me pasë problem me redaktue faqe që janë afër apo mâ shumë se 32kb.
Konsideroni mundësinë me dâ faqen në sekcione mâ të vogla.",
'longpageerror'          => "'''Gabim: Teksti që po redaktoni i ka $1 kilobyte, që âsht mâ shumë se maksimumi prej $2 kilobytësh.'''
Nuk mundet me u ruejtë.",
'readonlywarning'         => "'''Kujdes: Baza e të dhânave âsht mshelë për mirëmbajtje, kështuqë tashpërtash nuk keni me mujtë me i ruejtë redaktimet tueja.'''
Mundeni me kopju dhe ruejtë tekstin në nji skedë për mâ vonë.

Administruesi që e ka mshelë e ka dhânë këtë shpjegim: $1",
'protectedpagewarning'       => "'''Kujdes: Kjo faqe âsht mshelë ashtu që vetëm përdoruesit me tagër administrues mujnë me redaktue.'''",
'semiprotectedpagewarning'     => "'''Shenim:''' Kjo faqe âsht e mshelun dhe mundet me u redaktue vetëm prej përdoruesve të regjistruem.",
'cascadeprotectedwarning'     => "'''Veni re:''' Kjo faqe âsht e mshelun dhe vetëm përdoruesit me tagër administruesi munden me e redaktue, tue qenë se âsht e përfshime në mbrojtje mvarësie në {{PLURAL:$1|faqen e|faqet e}} mâposhtme:",
'titleprotectedwarning'      => "'''Veni re: Kjo faqe âsht e mshelun dhe vetëm përdorues me [[Special:ListGroupRights|tagër të veçantë]] munden me e krijue.'''",
'template-protected'        => '(e mbrojtme)',
'template-semiprotected'      => '(gjysë-mbrojtun)',
'hiddencategories'         => 'Kjo faqe bân pjesë në {{PLURAL:$1|1 kategori të msheftë|$1 kategori të mshefta}}:',
'nocreatetitle'          => 'Krijimi i faqeve âsht i kufizuem.',
'nocreatetext'           => '{{SITENAME}} ka kufizue mundësinë e krijimit të faqeve të reja.
Mundeni me u kthy mbrapa edhe me redaktue faqen ekzistuese, apo [[Special:UserLogin|me u kyçë a me krijue nji llogari]].',
'nocreate-loggedin'        => 'Nuk keni tagër me krijue faqe të reja.',
'permissionserrors'        => 'Gabim tagri',
'permissionserrorstext'      => 'Nuk keni tagër me bâ atë veprim, për {{PLURAL:$1|arsyen|arsyet}} vijuese:',
'permissionserrorstext-withaction' => 'Nuk keni tagër në $2, për {{PLURAL:$1|arsyen|arsyet}} vijuese:',

# History pages
'viewpagelogs'      => 'Shih regjistrat për këtë faqe',
'revisionasof'      => 'Versioni i $1',
'revision-info'     => 'Versioni me $1 nga $2', # Additionally available: $3: revision id
'previousrevision'    => '← Verzion ma i vjetër',
'nextrevision'      => 'Redaktimi mâ i ri →',
'currentrevisionlink'  => 'Verzioni aktual',
'cur'          => 'tash',
'last'          => 'fund',
'histlegend'       => "Përzgjedhja e dallimeve: shêjo kutijat rrethore të verzioneve që do me i krahasue dhe shtyp enter ose butonin në fund.<br />
Legjenda: '''({{int:cur}})''' = dallimi me verzionin aktual,
'''({{int:last}})''' = dallimi me verzionin para këtij, '''{{int:minoreditletter}}''' = redaktim i vogël.",
'history-fieldset-title' => 'Shfleto historikun',
'histfirst'       => 'Mâ të hershmet',
'histlast'        => 'Mâ të freskëtat',

# Revision deletion
'rev-delundel'  => 'trego/mshef',
'revisiondelete' => 'Fshij/kthe verzionet',
'revdel-restore' => 'ndrro dukshmëninë',

# Merge log
'revertmerge' => 'Çkape',

# Diffs
'history-title'      => 'Historiku i redaktimeve për "$1"',
'difference'       => '(Dallimet midis verzioneve)',
'lineno'         => 'Rreshti $1:',
'compareselectedversions' => 'Krahasoni versionet e zgjedhme',
'editundo'        => 'ktheje',

# Search results
'searchresults'          => 'Rezultatet e kërkimit',
'searchresults-title'       => 'Rezultatet e kërkimit për "$1"',
'searchresulttext'         => 'Për mâ shumë informata rreth kërkimit në {{SITENAME}} shih [[{{MediaWiki:Helppage}}|{{int:help}}]].',
'searchsubtitle'          => 'Keni kërkue \'\'\'[[:$1]]\'\'\' ([[Special:Prefixindex/$1|tâna faqet që nisin me "$1"]]{{int:pipe-separator}}[[Special:WhatLinksHere/$1|tâna faqet që lidhen me "$1"]])',
'searchsubtitleinvalid'      => "Keni kërkue '''$1'''",
'noexactmatch'           => "'''Nuk ka faqe me titull \"\$1\".'''
Mundeni [[:\$1|me krijue këtë faqe]].",
'noexactmatch-nocreate'      => "'''Nuk ka faqe me titull \"\$1\".'''",
'toomanymatches'          => 'Ka tepër shumë përputhje, provoni nji kërkesë mâ të ngushtë',
'titlematches'           => 'Tituj që përputhen',
'notitlematches'          => 'Nuk ka përputhje në tituj',
'textmatches'           => 'Përputhje në tekst',
'notextmatches'          => 'Nuk ka përputhje tekstuale në asnji faqe',
'prevn-title'           => '$1 {{PLURAL:$1|rezultat|rezultate}} të mâhershme',
'nextn-title'           => '$1 {{PLURAL:$1|rezultat|rezultate}} të ardhshme',
'shown-title'           => 'Trego $1 {{PLURAL:$1|rezultat|rezultate}} për faqe',
'viewprevnext'           => 'Shih ($1 {{int:pipe-separator}} $2) ($3).',
'searchmenu-legend'        => 'Opcionet e kërkimit',
'searchmenu-exists'        => "'''Në këtë wiki âsht nji faqe me titullin \"[[:\$1]]\"'''",
'searchmenu-new'          => "'''Krijo faqen \"[[:\$1]]\" në këtë wiki!'''",
'searchhelp-url'          => 'Help:Përmbajtja',
'searchmenu-prefix'        => '[[Special:PrefixIndex/$1|Shfleto faqet me këtë prefiks]]',
'searchprofile-everything'     => 'Gjithçka',
'searchprofile-advanced'      => 'Detajshëm',
'searchprofile-articles-tooltip'  => 'Kërko në $1',
'searchprofile-project-tooltip'  => 'Kërko në $1',
'searchprofile-images-tooltip'   => 'Kërko skedarë',
'searchprofile-everything-tooltip' => 'Kërko krejt përmbajtjen (përfshi edhe faqet e diskutimit)',
'searchprofile-advanced-tooltip'  => 'Kërkimi në hapësina',
'search-result-size'        => '$1 ({{PLURAL:$2|1 fjalë|$2 fjalë}})',
'search-result-score'       => 'Relevanca: $1%',
'search-redirect'         => '(përcjellje $1)',
'search-section'          => '(sekcioni $1)',
'search-suggest'          => 'Mos menduet: $1',
'search-interwiki-caption'     => 'Projektet simotra',
'search-interwiki-default'     => '$1 rezultate:',
'search-interwiki-more'      => '(mâ shumë)',
'search-mwsuggest-enabled'     => 'me sygjerime',
'search-mwsuggest-disabled'    => "s'ka sygjerime",
'search-relatedarticle'      => 'Të ngjajshme',
'mwsuggest-disable'        => 'Deaktivizo sygjerimet me AJAX',
'searchrelated'          => 'të ngjajshme',
'searchall'            => 'tâna',
'showingresults'          => "Mâ poshtë {{PLURAL:$1|tregohet '''1''' rezultat|tregohen '''$1''' rezultate}} që nisin me #'''$2'''.",
'showingresultsnum'        => "Mâ poshtë {{PLURAL:$3|tregohet '''1''' rezultat|tregohen '''$3''' rezultate}} që nisin me #'''$2'''.",
'showingresultstotal'       => "Mâ poshtë {{PLURAL:$4|tregohet rezultati '''$1''' prej '''$3'''|tregohen rezultatet '''$1 - $2''' prej '''$3'''}}",
'nonefound'            => "'''Shenim''': Vetëm disa hapësina kërkohen me t'lême.
Provoni me ia parashtue kërkesës tuej ''tâna:'' që me lypë tânë përmbajtjen (përfshî edhe diskutimet, shabllonat, etj.), ose përdorni hapësinën e dëshirueme si parashtesë.",
'search-nonefound'         => 'Nuk ka rezultate që përputhen me kërkesën.',
'powersearch'           => 'Kërkimi i detajshëm',
'powersearch-legend'        => 'Kërkimi i detajshëm',
'powersearch-ns'          => 'Kërkimi në hapësina:',
'powersearch-redir'        => 'Listo përcjelljet',
'powersearch-field'        => 'Kërko',
'search-external'         => 'Kërkim jashtë',
'searchdisabled'          => '{{SITENAME}} kërkimi âsht deaktivue.
Ndërkohë mundeni me lypë me Google.
Vini re se indeksat e tyne të përmbajtjes së {{SITENAME}} munden me qenë të vjetëruem.',

# Preferences page
'preferences'        => 'Parapëlqimet',
'mypreferences'       => 'Parapëlqimet e mija',
'prefs-edits'        => 'Numri i redaktimeve:',
'prefsnologin'       => 'Nuk jeni kyçë',
'qbsettings'        => 'Vegla të shpejta',
'qbsettings-none'      => 'Asnji',
'qbsettings-fixedleft'   => 'Lidhun majtas',
'qbsettings-fixedright'   => 'Lidhun djathtas',
'qbsettings-floatingleft'  => 'Pezull majtas',
'qbsettings-floatingright' => 'Pezull djathtas',
'changepassword'      => 'Ndërrimi i fjalëkalimit',
'skin-preview'       => 'Parapâmja',
'datedefault'        => "S'ka parapëlqim",
'prefs-personal'      => 'Profili i përdoruesit',
'prefs-rc'         => 'Ndryshimet e freskëta',
'prefs-watchlist'      => 'Lista e mbikëqyrjeve',
'prefs-watchlist-days'   => 'Numri i ditëve me i tregue në listën e mbikëqyrjeve:',
'prefs-watchlist-edits'   => 'Numri maksimal i ndryshimeve që tregohen në listën e zgjânueme të mbikëqyrjes:',
'prefs-misc'        => 'Të ndryshme',
'prefs-resetpass'      => 'Ndryshimi i fjalëkalimit',
'saveprefs'         => 'Regjistro',
'resetprefs'        => 'Fshij ndryshimet e paruejtuna',
'restoreprefs'       => 'Kthe tâna përcaktimet si në fillim',
'prefs-edit-boxsize'    => 'Madhësia e dritares redaktuese.',
'rows'           => 'Rreshta:',
'columns'          => 'Kolona:',
'searchresultshead'     => 'Kërkimi',
'resultsperpage'      => 'Gjetje për faqe:',
'contextlines'       => 'Rreshta për gjetje:',
'contextchars'       => 'Konteksti për rresht:',
'stub-threshold'      => 'Pragu për formatimin e <a href="#" class="stub">vegzave të cungueme</a> në (byte):',
'recentchangesdays'     => 'Numri i ditëve për me i tregue te ndryshimet e freskëta:',
'savedprefs'        => 'Parapëlqimet tueja janë ruejtë.',
'timezonelegend'      => 'Zona kohore:',
'localtime'         => 'Ora lokale:',
'timezoneuseserverdefault' => 'Përdor të paracaktuemen e serverit',
'timezoneuseoffset'     => 'Tjetër (specifiko kcimin)',
'timezoneoffset'      => 'Kcimi¹:',
'servertime'        => 'Ora e serverit:',
'guesstimezone'       => 'Mbush prej shfletuesit:',
'timezoneregion-africa'   => 'Afrikë',
'timezoneregion-america'  => 'Amerikë',
'timezoneregion-antarctica' => 'Antarktik',
'timezoneregion-arctic'   => 'Arktik',
'timezoneregion-asia'    => 'Azi',
'timezoneregion-atlantic'  => 'Oqeani Atlantik',
'timezoneregion-australia' => 'Australi',
'timezoneregion-europe'   => 'Europë',
'timezoneregion-indian'   => 'Oqeani Indian',
'timezoneregion-pacific'  => 'Oqeani Paqësor',
'allowemail'        => 'Lejo emaila prej përdoruesve tjerë',
'prefs-searchoptions'    => 'Opcionet e kërkimit',
'prefs-namespaces'     => 'Hapësinat',
'default'          => 'e paracaktueme',
'prefs-custom-css'     => 'CSS i përpunuem',
'prefs-custom-js'      => 'JavaScripti i përpunuem',

# Groups
'group-sysop' => 'Administruesit',

'grouppage-sysop' => '{{ns:project}}:Administruesit',

# User rights log
'rightslog' => 'Regjsitri i tagrit të përdoruesve',

# Associated actions - in the sentence "You do not have permission to X"
'action-edit' => 'redakto këtë faqe',

# Recent changes
'nchanges'            => '$1 {{PLURAL:$1|ndryshim|ndryshime}}',
'recentchanges'         => 'Ndryshimet e fundit',
'recentchanges-legend'      => 'Opcionet e ndryshimeve të reja',
'recentchanges-feed-description' => 'Përcjelli ndryshimet mâ të reja të këtij wiki në këtë feed.',
'rcnote'             => "Mâ poshtë {{PLURAL:$1|âsht '''1''' ndryshim|janë '''$1''' ndryshimet e fundit}} në {{PLURAL:$2|ditën|'''$2''' ditët}} e fundit, prej $5, $4.",
'rclistfrom'           => 'Trego ndryshimet e reja tue fillue prej $1',
'rcshowhideminor'        => '$1 redaktimet e vogla',
'rcshowhidebots'         => 'botat në $1',
'rcshowhideliu'         => '$1 përdorues të kyçun',
'rcshowhideanons'        => '$1 përdorues anonim',
'rcshowhidepatr'         => '$1 redaktime të patrullueme',
'rcshowhidemine'         => '$1 redaktimet e mija',
'rclinks'            => 'Trego $1 ndryshime gjatë $2 ditëve<br />$3',
'diff'              => 'ndrysh',
'hist'              => 'hist',
'hide'              => 'msheh',
'show'              => 'kallzo',
'minoreditletter'        => 'v',
'newpageletter'         => 'R',
'boteditletter'         => 'b',
'rc-enhanced-expand'       => 'Trego detajet (lyp JavaScript)',
'rc-enhanced-hide'        => 'Mshef detajet',

# Recent changes linked
'recentchangeslinked'     => 'Ndryshimet fqinje',
'recentchangeslinked-title'  => 'Ndryshimet në lidhje me "$1"',
'recentchangeslinked-summary' => "Kjo âsht nji listë e ndryshimeve të fundit në faqe që lidhen në artikullin e dhânë (apo që janë në kategorinë e dhânë).
Faqet në [[Special:Watchlist|listën tuej të mbikëqyrjes]] janë '''të theksueme'''.",
'recentchangeslinked-page'  => 'Emni i faqes:',
'recentchangeslinked-to'   => 'Trego ndryshimet në faqet që lidhen në këtë faqe',

# Upload
'upload'    => 'Ngarkoni skeda',
'uploadlogpage' => 'Regjistri i ngarkimeve',
'uploadedimage' => 'ngarkue "[[$1]]"',

# File description page
'filehist'         => 'Historiku i dosjes',
'filehist-help'       => 'Kliko në datë/orë për me pa skedën si âsht dukë në atë kohë.',
'filehist-current'     => 'aktualisht',
'filehist-datetime'     => 'Data/Ora',
'filehist-thumb'      => 'Pamja e vogël',
'filehist-user'       => 'Përdoruesi',
'filehist-dimensions'    => 'Dimenzionet',
'filehist-filesize'     => 'Madhësia e figurës/skedës',
'filehist-comment'     => 'Koment',
'imagelinks'        => 'Vegzat e skedave',
'linkstoimage'       => '{{PLURAL:$1|vegzat|$1 vegza}} në vijim lidhen me këtë skedë:',
'sharedupload'       => 'Kjo skedë âsht preh $1 dhe ka mundësi që përdoret prej projekteve tjera.', # $1 is the repo name, $2 is shareduploadwiki(-desc)
'uploadnewversion-linktext' => 'Ngarko verzion të ri të kësaj skede',

# File deletion
'filedelete-reason-otherlist' => 'Arsyje tjera',

# MIME search
'download' => 'shkarkim',

# Random page
'randompage' => 'Artikull i rastit',

# Statistics
'statistics' => 'Statistika',

'withoutinterwiki' => 'Artikuj pa lidhje interwiki',

# Miscellaneous special pages
'nbytes'    => '$1 {{PLURAL:$1|byte|byte}}',
'nlinks'    => '$1 lidhje',
'nmembers'   => '$1 {{PLURAL:$1|antar|antarë}}',
'prefixindex'  => 'Tâna faqet me prefiks',
'newpages'   => 'Faqe të reja',
'move'     => 'Zhvendose',
'movethispage' => 'Zhvendos këtë faqe',
'pager-newer-n' => '{{PLURAL:$1|mâ e re 1|mâ të reja $1}}',
'pager-older-n' => '{{PLURAL:$1|mâ e vjetër 1|mâ të vjetra $1}}',

# Book sources
'booksources'        => 'Burime librash',
'booksources-search-legend' => 'Kërkim në burime librash',
'booksources-go'      => 'Shko',

# Special:Log
'log' => 'Regjistrat',

# Special:AllPages
'allpages'    => 'Tâna faqet',
'alphaindexline' => '$1 deri në $2',
'prevpage'    => 'Faqja paraprake ($1)',
'allpagesfrom'  => 'Trego faqet tue fillue me:',
'allpagesto'   => 'Trego faqet që mbarojnë me:',
'allarticles'  => 'Tâna faqet',
'allpagessubmit' => 'Shko',

# Special:Categories
'categories' => 'Kategori',

# Special:LinkSearch
'linksearch' => 'Vegzat e jashtme',

# Special:Log/newusers
'newuserlogpage'     => 'Regjistri i krijimit të përdoruesve',
'newuserlog-create-entry' => 'Përdorues i ri',

# Special:ListGroupRights
'listgrouprights-members' => '(lista e antarëve)',

# E-mail user
'emailuser' => 'Email këtij përdoruesi',

# Watchlist
'watchlist'     => 'Mbikëqyrjet e mija',
'mywatchlist'    => 'Lista mbikqyrëse',
'watchlistfor'   => "(për '''$1''')",
'addedwatch'    => 'U shtu te lista mbikqyrëse',
'addedwatchtext'  => "Faqja \"[[:\$1]]\" iu shtue [[Special:Watchlist|listës suej të mbikëqyrjes]].
Ndryshimet e ardhshme të kësaj faqeje dhe të faqes gjegjëse të diskutimit kanë me u listue këte, dhe faqja do të tregohet '''e theksueme''' në [[Special:RecentChanges|listën e ndryshimeve të fundit]] për me râ në sy.",
'removedwatch'   => 'U hjek nga lista mibkqyrëse',
'removedwatchtext' => 'Faqja "[[:$1]]" âsht hjekë prej [[Special:Watchlist|listës së mbikëqyrjes]].',
'watch'       => 'Mbikqyre',
'watchthispage'   => 'Mbikëqyr këtë faqe',
'unwatch'      => 'Çmbikqyre',
'watchlist-details' => '{{PLURAL:$1|$1 faqe|$1 faqe}} në listën tuej të mbikëqyrjes, pa i numrue faqet e diskutimit.',
'wlshowlast'    => 'Trego $1 orët $2 ditët $3 e fundit',
'watchlist-options' => 'Opcionet e listës së mbikëqyrjes',

# Displayed when you click the "watch" button and it is in the process of watching
'watching'  => 'Tuj mbikqyrë...',
'unwatching' => 'Tuj çmbikqyrë...',

# Delete
'deletepage'      => 'Fshij faqen',
'confirmdeletetext'   => 'Jeni tue fshi nji faqe bashkë me krejt historikun e saj.
Ju lutemi konfirmoni që kjo âsht ajo që deshtët me bâ, që i keni të njoftuna konsekuencat, dhe që këtë jeni tue e bâ në përputhje me [[{{MediaWiki:Policy-url}}|politikat]].',
'actioncomplete'    => 'Veprimi u kry',
'deletedtext'      => '"<nowiki>$1</nowiki>" âsht fshi.
Shih $2 për regjistrin e fshimjeve të fundit.',
'deletedarticle'    => 'grisi "$1"',
'dellogpage'      => 'Regjistri i fshimjeve',
'deletecomment'     => 'Arsyeja e fshimjes:',
'deleteotherreason'   => 'Arsyet tjera/shtesë:',
'deletereasonotherlist' => 'Arsye tjetër',

# Rollback
'rollbacklink' => 'kthe mbrapsht',

# Protect
'protectlogpage'       => 'Regjistri i mbrojtjeve',
'protectedarticle'      => '"[[$1]]" i mbrojtun',
'modifiedarticleprotection'  => 'ndryshue nivelin e mbrojtjes të "[[$1]]"',
'protect-legend'       => 'Konfirmoni',
'protectcomment'       => 'Arsyja:',
'protectexpiry'        => 'Afáti',
'protect_expiry_invalid'   => 'Data e skadimit asht e pasaktë.',
'protect_expiry_old'     => 'Data e skadimit asht në kohën kalueme.',
'protect-unchain'       => 'Ndryshoje lejen e zhvendosjeve',
'protect-text'        => "Këtu muneni me shiku dhe me ndryshu nivelin e mbrojtjes për faqen '''<nowiki>$1</nowiki>'''.",
'protect-locked-access'    => "Llogaria juej nuk ka privilegjet e nevojitme për me ndryshu nivelin e mbrojtjes. Kufizimet e kësaj faqe janë '''$1''':",
'protect-cascadeon'      => 'Kjo faqe aktualisht âsht e mbrojtun sepse përfshihet në {{PLURAL:$1|faqen që ka|faqet, të cilat kanë}} mbrojtje të përfshimjes.
Mundeni me ndryshue nivelin e mbrojtjes për këtë faqe, por kjo nuk ka me prekë mbrojtjen e përfshimjes.',
'protect-default'       => 'Lejo krejt përdoruesit',
'protect-fallback'      => 'Kushtëzo tagrin "$1"',
'protect-level-autoconfirmed' => 'Blloko përdoruesit e rij dhe të pakyçun',
'protect-level-sysop'     => 'Lejo veç administruesit',
'protect-summary-cascade'   => 'të mvaruna',
'protect-expiring'      => 'skadon me $1 (UTC)',
'protect-cascade'       => 'Mbrojtje e ndërlidhme - mbroj çdo faqe që përfshihet në këtë faqe.',
'protect-cantedit'      => 'Nuk nuk muneni me ndryshu nivelin e mbrojtjes në kët faqe, sepse nuk keni leje.',
'restriction-type'      => 'Lejet:',
'restriction-level'      => 'Mbrojtjet:',

# Undelete
'undeletelink'   => 'shih/kthe',
'undeletedarticle' => 'u rikthye "[[$1]]"',

# Namespace form on various pages
'namespace'   => 'Hapësira:',
'invert'     => 'inverzo zgjedhjen',
'blanknamespace' => '(Artikujt)',

# Contributions
'contributions'    => 'Kontributet',
'contributions-title' => 'Kontributet e përdoruesit në $1',
'mycontris'      => 'Redaktimet e mia',
'contribsub2'     => 'Për $1 ($2)',
'uctop'        => '(në krye)',
'month'        => 'Prej muejit (e mâ herët):',
'year'        => 'Prej vjetit (e mâ herët):',

'sp-contributions-newbies' => 'Trego sall kontributet e përdoruesve të rij',
'sp-contributions-blocklog' => 'regjistri i bllokimeve',
'sp-contributions-search'  => 'Kërko te kontributet',
'sp-contributions-username' => 'Adresa IP ose përdoruesi:',
'sp-contributions-submit'  => 'Kërko',

# What links here
'whatlinkshere'      => "Lidhjet k'tu",
'whatlinkshere-title'   => 'Faqe që lidhen me "$1"',
'whatlinkshere-page'    => 'Faqja:',
'linkshere'        => "Faqet e mâposhtme lidhen në '''[[:$1]]''':",
'isredirect'        => 'faqe përcjellëse',
'istemplate'        => 'përfshirë',
'isimage'         => 'vegëz në figurë',
'whatlinkshere-prev'    => '$1 {{PLURAL:$1|e përparme|të përparme}}',
'whatlinkshere-next'    => '$1 {{PLURAL:$1|e ardhshme|të ardhshme}}',
'whatlinkshere-links'   => '← lidhje',
'whatlinkshere-hideredirs' => '$1 përcjelljet',
'whatlinkshere-hidetrans' => '$1 përfshimjet',
'whatlinkshere-hidelinks' => '$1 vegzat',
'whatlinkshere-filters'  => 'Filterat',

# Block/unblock
'blockip'         => 'Blloko përdoruesin',
'ipboptions'        => '2 orë:2 hours,1 ditë:1 day,3 ditë:3 days,1 javë:1 week,2 javë:2 weeks,1 muej:1 month,3 muej:3 months,6 muej:6 months,1 vjet:1 year,pa kufi:infinite', # display1:time1,display2:time2,...
'ipblocklist'       => 'Përdoruesit dhe adresat IP të bllokueme',
'blocklink'        => 'bllokoje',
'unblocklink'       => 'çblloko',
'change-blocklink'     => 'ndrro bllokun',
'contribslink'       => 'kontribute',
'blocklogpage'       => 'Regjistri i bllokimeve',
'blocklogentry'      => 'bllokue [[$1]] për kohëzgjatje prej $2 $3',
'unblocklogentry'     => 'zhbllokue $1',
'block-log-flags-nocreate' => 'krijimi i llogarive âsht pamundësue',

# Move page
'movepagetext'   => "Me formularin e mâposhtëm mundeni me ndërrue titullin e faqes, tue zhvendos krejt historinë e saj te titulli i ri.
Titulli i moçëm do të bâhet faqe përcjellëse në titullin e ri.
Mundeni me i freskue automatikisht përcjelljet që tregojnë në titullin e kryehershëm.
Nëse zgjedhni mos me i freskue, sigurohuni që i keni kontrollue [[Special:DoubleRedirects|përcjelljet e dyfishta]] apo [[Special:BrokenRedirects|të thyeme]].
Ju jeni përgjegjës që vegzat të çojnë, atje ku duhet.

Vini re që faqja '''nuk''' do të zhvendoset nëse nji faqe me të njêjtin titull tashmâ ekziston, përveç nëse âsht e shprazët apo vetëm përcjellje dhe nuk ka historik të redaktimit.
Kjo don me thânë që mundeni me ndërrue titullin e faqes mbrapsht që me e kthye ku ka qenë nëse keni bâ gabim, dhe që nuk mundeni me e mbishkrue nji faqe ekzistuese.

'''Kujdes!'''
Kjo mundet me qenë ndryshim drastik dhe i papritun për nji faqe të popullarizueme;
ju lutemi sigurohuni që i keni parasysh konsekuencat para se të vazhdoni.",
'movepagetalktext' => "Faqja e diskutimit që lidhet me këtë faqe do të zhvendoset automatikisht '''përveç:'''
*Nëse ekziston nji faqe e diskutimit nën titullin e ri, apo 
*E shêjoni të pazgjedhun kutinë e mâposhtme.

Në këto raste, duheni me i bashkue manualisht këto faqe nëse dëshironi.",
'movearticle'   => 'Zhvendose faqen',
'newtitle'     => 'Te titulli i ri',
'move-watch'    => 'Mbikqyre kët faqe',
'movepagebtn'   => 'Zhvendose faqen',
'pagemovedsub'   => 'Zhvendosja u kry',
'movepage-moved'  => '<big>\'\'\'"$1" âsht zhvendosë te "$2"\'\'\'</big>', # The two titles are passed in plain text as $3 and $4 to allow additional goodies in the message.
'articleexists'  => 'Nji faqe me këtë titull tashmâ ekziston, apo keni zgjedhë nji titull të pavlefshëm.
Ju lutemi zgjedhni nji titull tjetër.',
'talkexists'    => "'''Vetë faqja u zhvendos me sukses, por faqja e diskutimit nuk mujti me u zhvendosë sepse tashmâ ekziston te titulli i ri.
Ju lutemi bashkoni manualisht.'''",
'movedto'     => 'zhvendosur te',
'movetalk'     => 'Zhvendos faqen gjegjëse të diskutimeve',
'1movedto2'    => '[[$1]] u zhvendos në [[$2]]',
'1movedto2_redir' => '[[$1]] u zhvendos te [[$2]] përmjet përcjelljes',
'movelogpage'   => 'Regjistri i zhvendosjeve',
'movereason'    => 'Arsyja',
'revertmove'    => 'kthe mbrapsht',

# Export
'export' => 'Eksporto faqet',

# Thumbnails
'thumbnail-more' => 'Zmadho',
'thumbnail_error' => 'Gabim gjatë krijimit të figurës përmbledhëse: $1',

# Tooltip help for the actions
'tooltip-pt-userpage'       => 'Faqja juej e përdoruesit',
'tooltip-pt-mytalk'        => 'Faqja juej e diskutimeve',
'tooltip-pt-preferences'     => 'Parapëlqimet tuaja',
'tooltip-pt-watchlist'      => 'Lista e faqeve nën mbikqyrjen tuej.',
'tooltip-pt-mycontris'      => 'Lista e kontributeve tueja',
'tooltip-pt-login'        => 'Me hy brenda nuk asht e detyrueshme, po ká shumë përparësi.',
'tooltip-pt-logout'        => 'Dalje',
'tooltip-ca-talk'         => 'Diskuto për përmbajtjen e faqes',
'tooltip-ca-edit'         => "Ju muneni me redaktue kët faqe. Përdorni butonin >>Trego parapamjen<< para se t'i kryni ndryshimet.",
'tooltip-ca-addsection'      => 'Nis nji sekcion të ri.',
'tooltip-ca-viewsource'      => 'Kjo faqe asht e mbrojtme. Ju muneni veç ta shikoni burimin e tekstit.',
'tooltip-ca-history'       => 'Verzionet e mâhershme të këtij artikulli',
'tooltip-ca-protect'       => 'Mbroje këtë faqe',
'tooltip-ca-delete'        => 'Fshije këtë faqe',
'tooltip-ca-undelete'       => 'Ktheji mbrapsht redaktimet e këtij artikulli para fshimjes',
'tooltip-ca-move'         => 'Zhvendose faqen',
'tooltip-ca-watch'        => 'Shtoje këtë faqe në lisën e mbikëqyrjes',
'tooltip-ca-unwatch'       => 'Hiqe këtë faqe prej listës së mbikëqyrjes',
'tooltip-search'         => 'Kërko në {{SITENAME}}',
'tooltip-search-go'        => 'Shko te faqja me emën të njêjtë nëse ekziston',
'tooltip-search-fulltext'     => 'Kërko faqet me këtë tekst',
'tooltip-p-logo'         => 'Shko te faqja kryesore',
'tooltip-n-mainpage'       => 'Shko te faqja kryesore',
'tooltip-n-portal'        => 'Rreth projektit, çka mundeni me bâ, ku gjinden gjânat.',
'tooltip-n-currentevents'     => 'Informacion mâ i thukët rreth ndodhive aktuale',
'tooltip-n-recentchanges'     => 'Lista e ndryshimeve të freskëta në wiki',
'tooltip-n-randompage'      => 'Shikoni nji artikull të rastit.',
'tooltip-n-help'         => 'Vendi ku mundeni me gjetë ndihmë.',
'tooltip-t-whatlinkshere'     => 'Lista e faqeve të wikit që lidhen këtu',
'tooltip-t-recentchangeslinked'  => 'Ndryshimet e freskëta në faqet që lidhen nga kjo faqe',
'tooltip-feed-rss'        => 'RSS feed për këtë faqe',
'tooltip-feed-atom'        => 'Atom feed për këtë faqe',
'tooltip-t-contributions'     => 'Shiko listën e kontributeve të këtij përdoruesi',
'tooltip-t-emailuser'       => 'Dërgo email këtij përdoruesi',
'tooltip-t-upload'        => 'Ngarko skeda',
'tooltip-t-specialpages'     => 'Lista e tâna faqeve speciale',
'tooltip-t-print'         => 'Verzioni për shtyp i kësaj faqeje',
'tooltip-t-permalink'       => 'Vegza e përhershme te ky verzion i faqes',
'tooltip-ca-nstab-main'      => 'Shih përmbajtjen e atikullit',
'tooltip-ca-nstab-user'      => 'Shih faqen e përdoruesit',
'tooltip-ca-nstab-media'     => 'Shih faqen e mediave',
'tooltip-ca-nstab-special'    => 'Kjo âsht faqe speciale. Nuk mundeni me redaktue këtë faqe',
'tooltip-ca-nstab-project'    => 'Shih faqen e projektit',
'tooltip-ca-nstab-image'     => 'Shih faqen e skedës',
'tooltip-ca-nstab-mediawiki'   => 'Shih mesazhin e sistemit',
'tooltip-ca-nstab-template'    => 'Shih stampën',
'tooltip-ca-nstab-help'      => 'Shih faqen e ndihmës',
'tooltip-ca-nstab-category'    => 'Shih faqen e kategorisë',
'tooltip-minoredit'        => 'Shêjoje si redaktim të vogël',
'tooltip-save'          => 'Rueji ndryshimet',
'tooltip-preview'         => 'Shih parapâmjen e ndryshimeve, ju lutemi përdoreni këtë para se me i ruejtë ndryshimet!',
'tooltip-diff'          => 'Trego ndryshimet që i keni bâ Ju në tekst.',
'tooltip-compareselectedversions' => 'Shih dallimet midis dy verzioneve të zgjedhuna të kësaj faqeje.',
'tooltip-watch'          => 'Mbikqyre këtë faqe',
'tooltip-recreate'        => 'Rikrijo faqen edhe nëse âsht fshi mâ herët',
'tooltip-upload'         => 'Nis ngarkimin',
'tooltip-rollback'        => '"Kthe mbrapa" i kthen mbrapsht redaktimet e faqes aktuale prej kontribuuesit të fundit me nji klik',
'tooltip-undo'          => '"Zhbâne" kthen mbrapsht këtë redaktim dhe çelë formularin e redaktimit në parapâmje.
Lejon dhânien e arsyes në përmbledhje.',

# Stylesheets
'common.css'   => '/* CSSi i vendosun këtu ka me u zbatue në tâna dukjet */',
'standard.css'  => '/* CSSi i vendosun këtu ka me i prekë përdoruesit e dukjes standarde */',
'nostalgia.css'  => '/* CSS i vendosun këtu ka me i prekë shfrytëzuesit e dukjes Nostalgia */',
'cologneblue.css' => '/* CSS i vendosun këtu ka me i prekë shfrytëzuesit e dukjes Cologne Blue */',
'monobook.css'  => '/* CSS i vednosun këtu ka me i prekë shfrytëzuesit e dukjes Monobook */',
'myskin.css'   => '/* CSSi i vednosun këtu ka me i prekë shfrytëzuesit e dukjes Myskin */',
'chick.css'    => '/* CSSi i vednosun këtu ka me i prekë shfrytëzuesit e dukjes Chick */',
'simple.css'   => '/* CSSi i vednosun këtu ka me i prekë shfrytëzuesit e dukjes Simple */',
'modern.css'   => '/* CSSi i vednosun këtu ka me i prekë shfrytëzuesit e dukjes Modern */',
'print.css'    => '/* CSSi i vednosun këtu ka me e prekë pamjen e shtypjes */',
'handheld.css'  => '/* CSSi i vednosun këtu ka me i prekë shfletuesit mobil (të dorës) në dukje e konfigurueme në $wgHandheldStyle */',

# Scripts
'common.js'   => '/* Çdo JavaScript këtu ka me u ngarkue për të gjithë përdoruesit në secilën thirrje të faqes. */',
'standard.js'  => '/* Çdo JavaScript këtu ka me u ngarkue për shfrytëzuesit që përdorin dukjen Standard */',
'nostalgia.js'  => '/* Çdo JavaScript këtu ka me u ngarkue për shfrytëzuesit që përdorin dukjen Nostalgia */',
'cologneblue.js' => '/* Çdo JavaScript këtu ka me u ngarkue për shfrytëzuesit që përdorin dukjen Cologne Blue */',
'monobook.js'  => '/* Çdo JavaScript këtu ka me u ngarkue për shfrytëzuesit që përdorin dukjen MonoBook */',
'myskin.js'   => '/* Çdo JavaScript këtu ka me u ngarkue për shfrytëzuesit që përdorin dukjen MySkin */',
'chick.js'    => '/* Çdo JavaScript këtu ka me u ngarkue për shfrytëzuesit që përdorin dukjen Chick */',
'simple.js'   => '/* Çdo JavaScript këtu ka me u ngarkue për shfrytëzuesit që përdorin dukjen Simple */',
'modern.js'   => '/* Çdo JavaScript këtu ka me u ngarkue për shfrytëzuesit që përdorin dukjen Modern */',

# Metadata
'nodublincore'   => 'Dublin Core RDF metadata nuk janë aktivizue në këtë server.',
'nocreativecommons' => 'Creative Commons RDF metadata nuk janë aktivizue në këtë server.',
'notacceptable'   => 'Serveri i wikit nuk mundet me i ofrue të dhânat në formatin që kish mujtë me i lexue klienti juej.',

# Attribution
'anonymous'    => '{{PLURAL:$1|Përdorues|Përdorues}} anonim të {{SITENAME}}',
'siteuser'     => 'Përdoruesi $1 i {{SITENAME}}',
'lastmodifiedatby' => 'Kjo faqe âsht redaktue së fundi me $2, $1 prej $3.', # $1 date, $2 time, $3 user
'othercontribs'  => 'Bazue në punën e $1.',
'others'      => 'tjerët',
'siteusers'    => '{{SITENAME}} {{PLURAL:$2|përdorues|përdorues}} $1',
'creditspage'   => 'Kreditat e faqes',

# Browsing diffs
'previousdiff' => '← Redaktim mâ i vjetër',
'nextdiff'   => 'Redaktimi mâ i ri →',

# Media information
'file-info-size'    => '($1 × $2 pixela, madhësia e skedës: $3, tipi MIME: $4)',
'file-nohires'     => '<small>Rezolucioni i plotë.</small>',
'svg-long-desc'    => '(skeda SVG, $1 × $2 pixela, madhësia: $3)',
'show-big-image'    => 'Rezolucion i plotë',
'show-big-image-thumb' => '<small>Madhësia e parapâmjes: $1 × $2 pixela</small>',

# Bad image list
'bad_image_list' => 'Formati âsht si vijon:

Vetëm elementet listë (rreshtat që fillojnë me *) merren parasysh.
Vegza e parë në rresht duhet me u lidhë në nji skedë të keqe.
Krejt vegzat tjera në të njêjtin rresht do të konsiderohen si përjashtime, dmth. faqe ku skeda paraqitet mbrenda.',

/*
Short names for language variants used for language conversion links.
To disable showing a particular link, set it to 'disable', e.g.
'variantname-zh-sg' => 'disable',
Variants for Chinese language
*/
'variantname-zh-hans' => 'hans',
'variantname-zh-hant' => 'hant',
'variantname-zh-cn'  => 'cn',
'variantname-zh-tw'  => 'tw',
'variantname-zh-hk'  => 'hk',
'variantname-zh-mo'  => 'mo',

# Metadata
'metadata'     => 'Metadata',
'metadata-help'   => 'Kjo skedë përmban hollësira tjera të cilat munen qi jan shtue nga kamera ose skaneri dixhital që është përdorur për ta krijuar. Nëse se skeda asht ndryshue nga gjendja origjinale, disa hollësira munen mos me pasqyru skedën e tashme.',
'metadata-expand'  => 'Tregoji detajet',
'metadata-collapse' => 'Mshefi detajet',
'metadata-fields'  => 'Fushat EXIF metadata që listohen në këtë mesazh do të përfshihen në faqen e figurës kur palohet tabela e metadatave.
Tjerat kanë me mbetë të mshefuna.
* make
* model
* datetimeoriginal
* exposuretime
* fnumber
* isospeedratings
* focallength', # Do not translate list items

# External editor support
'edit-externally'   => 'Ndryshoni kët figurë/skedë me një mjet të jashtëm',
'edit-externally-help' => '(Shih [http://www.mediawiki.org/wiki/Manual:External_editors udhëzimet e instalimit] për mâ shumë informata)',

# 'all' in various places, this might be different for inflected languages
'watchlistall2' => 'krejt',
'namespacesall' => 'krejt',
'monthsall'   => 'krejt',

# Watchlist editing tools
'watchlisttools-view' => 'Shih ndryshimet relevante',
'watchlisttools-edit' => 'Shih dhe redakto listën e mbikëqyrjes.',
'watchlisttools-raw' => 'Redakto listën e mbikëqyrjes në kod',

# Special:SpecialPages
'specialpages' => 'Faqet speciale',

);