summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/skins/Modern/i18n/mk.json
blob: c792c81dbb91e891d1a73c683eeadff2df1eb26a (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
{
	"@metadata": {
		"authors": [
			"Bjankuloski06"
		]
	},
	"modern.css": "/* Тука поставениот CSS се однесува на корисниците на рувото „Современо“ */",
	"modern.js": "/* Било која Јава скрипта поставена овде ќе биде вчитана за сите корисници што го користат рувото Современо */",
	"skinname-modern": "Современо",
	"modern-desc": "Сино/сиво руво со странична и горна лента. Изведено од „Монобук“."
}