summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/languages/messages/MessagesAln.php
diff options
context:
space:
mode:
authorPierre Schmitz <pierre@archlinux.de>2008-03-21 11:49:34 +0100
committerPierre Schmitz <pierre@archlinux.de>2008-03-21 11:49:34 +0100
commit086ae52d12011746a75f5588e877347bc0457352 (patch)
treee73263c7a29d0f94fafb874562610e16eb292ba8 /languages/messages/MessagesAln.php
parent749e7fb2bae7bbda855de3c9e319435b9f698ff7 (diff)
Update auf MediaWiki 1.12.0
Diffstat (limited to 'languages/messages/MessagesAln.php')
-rw-r--r--languages/messages/MessagesAln.php421
1 files changed, 421 insertions, 0 deletions
diff --git a/languages/messages/MessagesAln.php b/languages/messages/MessagesAln.php
new file mode 100644
index 00000000..92a3e17e
--- /dev/null
+++ b/languages/messages/MessagesAln.php
@@ -0,0 +1,421 @@
+<?php
+/** Gheg Albanian (Gegë)
+ *
+ * @addtogroup Language
+ *
+ * @author Cradel
+ * @author Dardan
+ */
+
+$fallback = 'sq';
+
+$messages = array(
+# User preference toggles
+'tog-underline' => 'Nënvizoji lidhjet',
+'tog-highlightbroken' => 'Shfaqi lidhjet për në faqe të zbrazëta <a href="" class="new">kështu </a> (ndryshe: kështu<a href="" class="internal">?</a>).',
+'tog-justify' => 'Drejtoji kryeradhët',
+'tog-hideminor' => 'Mshefi redaktimet e vogla të bame së voni',
+'tog-extendwatchlist' => 'Zgjano listën mbikëqyrëse me i pa të tana ndryshimet përkatëse',
+'tog-usenewrc' => 'Ndryshimet e mëdhaja të bame së voni (JavaScript)',
+'tog-numberheadings' => 'Vetshenjo me numër mbititujt',
+'tog-showtoolbar' => 'Shfaqi veglat për redaktim (JavaScript)',
+'tog-editondblclick' => 'Redaktoji faqet me klikim të dyfishtë (JavaScript)',
+'tog-editsection' => 'Lejoje redaktimin e seksioneve me opcionin [redaktoje]',
+'tog-editsectiononrightclick' => 'Lejoje redaktimin e seksioneve tue klikue me të djathtë mbi titull (JavaScript)',
+'tog-showtoc' => 'Shfaqe përmbajtjen<br />(për faqet me ma shum se 3 tituj)',
+'tog-rememberpassword' => 'Rueje fjalëkalimin në këtë kompjuter',
+'tog-editwidth' => 'Kutia për redaktim ka gjanësi të plotë',
+'tog-watchcreations' => 'Shtoji në listë mbikëqyrëse faqet që i krijoj',
+'tog-watchdefault' => 'Shtoji në listë mbikëqyrëse faqet që i redaktoj',
+'tog-watchmoves' => 'Shtoji në listë mbikëqyrëse faqet që i zhvendosi',
+'tog-watchdeletion' => 'Shtoji në listë mbikëqyrëse faqet që i fshij',
+'tog-minordefault' => 'Shënoji paraprakisht si të vogla të tana redaktimet',
+'tog-previewontop' => 'Vendose parapamjen përpara kutisë redaktuese',
+'tog-previewonfirst' => 'Shfaqe parapamjen në redaktimin e parë',
+'tog-nocache' => 'Mos ruej kopje të faqeve',
+'tog-enotifwatchlistpages' => 'Njoftomë me email kur ndryshojnë faqet nën mbikëqyrje',
+'tog-enotifusertalkpages' => 'Njoftomë me email kur ndryshon faqja ime e diskutimit',
+'tog-enotifminoredits' => 'Njoftomë me email për redaktime të vogla të faqeve',
+'tog-enotifrevealaddr' => 'Shfaqe adresën time në emailat njoftues',
+'tog-shownumberswatching' => 'Shfaqe numrin e përdoruesve mbikëqyrës',
+'tog-fancysig' => 'Mos e përpuno nënshkrimin për formatim',
+'tog-externaleditor' => 'Përdor program të jashtem për redaktime',
+'tog-externaldiff' => 'Përdor program të jashtem për të tréguar ndryshimét',
+'tog-showjumplinks' => 'Lejo lidhjet é afrueshmerisë "kapërce tek"',
+'tog-uselivepreview' => 'Trego parapamjén meniheré (JavaScript) (Eksperimentale)',
+'tog-forceeditsummary' => 'Pyetem kur e le përmbledhjen e redaktimit zbrazt',
+'tog-watchlisthideown' => "M'sheh redaktimet e mia nga lista mbikqyrëse",
+'tog-watchlisthidebots' => "M'sheh redaktimet e robotave nga lista mbikqyrëse",
+'tog-watchlisthideminor' => "M'sheh redaktimet e vogla nga lista mbikqyrëse",
+'tog-ccmeonemails' => 'Më ço kopje të mesazhevé qi u dërgoj të tjerëve',
+'tog-diffonly' => 'Mos e trego përmbájtjen e fáqes nën ndryshimin',
+
+'underline-always' => 'gjithmonë',
+'underline-never' => 'kurrë',
+'underline-default' => 'sipas shfletuesit',
+
+'skinpreview' => '(Parapamje)',
+
+# Dates
+'sunday' => 'E diel',
+'monday' => 'E háne',
+'tuesday' => 'E márte',
+'wednesday' => 'E mërkure',
+'thursday' => 'E énjte',
+'friday' => 'E prémte',
+'saturday' => 'E shtuné',
+'sun' => 'Diel',
+'mon' => 'Hán',
+'tue' => 'Már',
+'wed' => 'Mër',
+'thu' => 'Énj',
+'fri' => 'Pré',
+'sat' => 'Sht',
+'january' => 'kallnor',
+'february' => 'shkurt',
+'march' => 'mars',
+'april' => 'Prill',
+'may_long' => 'Maj',
+'june' => 'Qershor',
+'july' => 'Korrik',
+'august' => 'Gusht',
+'september' => 'Shtator',
+'october' => 'Tetor',
+'november' => 'Nëntor',
+'december' => 'Dhjetor',
+'january-gen' => 'kallnorit',
+'february-gen' => 'shkurtit',
+'march-gen' => 'marsit',
+'april-gen' => 'prillit',
+'may-gen' => 'majit',
+'june-gen' => 'qershorit',
+'july-gen' => 'korrikut',
+'august-gen' => 'Gusht',
+'september-gen' => 'Shtator',
+'october-gen' => 'Tetor',
+'november-gen' => 'Nëntor',
+'december-gen' => 'Dhétor',
+'jan' => 'Jan',
+'feb' => 'Shk',
+'mar' => 'Mar',
+'apr' => 'Pri',
+'may' => 'Maj',
+'jun' => 'Qer',
+'jul' => 'Kor',
+'aug' => 'Gush',
+'sep' => 'Sht',
+'oct' => 'Tet',
+'nov' => 'Nën',
+'dec' => 'Dhj',
+
+# Bits of text used by many pages
+'categories' => 'Kategori',
+'pagecategories' => '{{PLURAL:$1|Kategoria|Kategoritë}}',
+'category_header' => 'Artikuj në kategorinë "$1"',
+'subcategories' => 'Nën-kategori',
+'category-media-header' => 'Skeda në kategori "$1"',
+'category-empty' => "''Kjo kategori tashpërtash nuk përmban asnji faqe apo media.''",
+
+'mainpagetext' => 'Wiki software u instalue me sukses.',
+'mainpagedocfooter' => 'Për ma shumë informata rreth përdorimit të softwerit wiki , ju lutem shikoni [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents dokumentacionin përkatës].
+
+
+== Fillimisht ==
+
+* [http://www.mediawiki.org/wiki/Help:Configuration_settings Parazgjedhjet e MediaWiki-t]
+* [http://www.mediawiki.org/wiki/Help:FAQ Pyetjet e shpeshta rreth MediaWiki-t]
+* [http://mail.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-announce Njoftime rreth MediaWiki-t]',
+
+'about' => 'Rreth',
+'article' => 'Artikulli',
+'newwindow' => '(çelet në një dritare të re)',
+'cancel' => 'Harroji',
+'qbfind' => 'Kërko',
+'qbbrowse' => 'Shfletoni',
+'qbedit' => 'Redaktoni',
+'qbpageoptions' => 'Opsionet e faqes',
+'qbpageinfo' => 'Informacion mbi faqen',
+'qbmyoptions' => 'Opsionet e mia',
+'qbspecialpages' => 'Fáqet speciále',
+'moredotdotdot' => 'Ma shumë...',
+'mypage' => 'Fáqja jémé',
+'mytalk' => 'Diskutimet e mia',
+'anontalk' => 'Diskutimet për këtë IP',
+'navigation' => 'Shfleto',
+'and' => 'dhe',
+
+# Metadata in edit box
+'metadata_help' => 'Metadata:',
+
+'errorpagetitle' => 'Gabim',
+'returnto' => 'Kthehu te $1.',
+'tagline' => 'Nga {{SITENAME}}, Enciklopedia e Lirë',
+'help' => 'Ndihmë',
+'search' => 'Kërko',
+'searchbutton' => 'Kërko',
+'go' => 'Shko',
+'searcharticle' => 'Shko',
+'history' => 'Historiku i faqes',
+'history_short' => 'Historiku',
+'updatedmarker' => 'ndryshuar nga vizita e fundit',
+'info_short' => 'Informacion',
+'printableversion' => 'Version shtypi',
+'permalink' => 'Lidhja e përhershme',
+'print' => 'Shtype',
+'edit' => 'Redaktoni',
+'editthispage' => 'Redaktoni faqen',
+'delete' => "ç'kyje",
+'deletethispage' => "Ç'kyje faqen",
+'undelete_short' => 'Restauroni $1 redaktime',
+'protect' => 'Mbroje',
+'protect_change' => 'ndrysho nivelin e mbrojtjes',
+'protectthispage' => 'Mbroje faqen',
+'unprotect' => 'Çliroje',
+'unprotectthispage' => 'Çliroje faqen',
+'newpage' => 'Faqe e re',
+'talkpage' => 'Diskutoni faqen',
+'talkpagelinktext' => 'Diskuto',
+'specialpage' => 'Faqe speciale',
+'personaltools' => 'Mjete vetjake ( personale )',
+'postcomment' => 'Shtoni koment',
+'articlepage' => 'Shikoni artikullin',
+'talk' => 'Diskutimet',
+'views' => 'Shikime',
+'toolbox' => 'Mjete',
+'userpage' => 'Shikoni faqen',
+'projectpage' => 'Shikoni projekt-faqen',
+'imagepage' => 'Shikoni faqen e figurës',
+'mediawikipage' => 'Shikoni faqen e mesazhit',
+'templatepage' => 'Shiko faqen e stampës',
+'viewhelppage' => 'Shiko faqen për ndihmë',
+'categorypage' => 'Shiko faqen e kategorisë',
+'viewtalkpage' => 'Shikoni diskutimet',
+'otherlanguages' => "N'gjuhë tjera",
+'redirectedfrom' => '(Përcjellë nga $1)',
+'redirectpagesub' => 'Faqe përcjellëse',
+'lastmodifiedat' => 'Kjo faqe asht ndryshue për herë të fundit më $2, $1.', # $1 date, $2 time
+'viewcount' => 'Kjo faqe asht pá $1 herë.',
+'protectedpage' => 'Faqe e mbrojtme',
+'jumpto' => 'Shko te:',
+'jumptonavigation' => 'navigacion',
+'jumptosearch' => 'kërko',
+
+# All link text and link target definitions of links into project namespace that get used by other message strings, with the exception of user group pages (see grouppage) and the disambiguation template definition (see disambiguations).
+'aboutsite' => 'Rreth {{SITENAME}}',
+'aboutpage' => 'Project:Rreth',
+'bugreports' => 'Kontakt',
+'bugreportspage' => 'Projekt:Kontakt',
+'copyright' => 'Përmbajtja asht në disponim nëpërmjet liqencës $1.',
+'copyrightpagename' => '{{SITENAME}} Të drejta autori',
+'copyrightpage' => '{{ns:project}}:Të drejta autori',
+'currentevents' => 'Ngjarjet e tashme',
+'currentevents-url' => 'Project:Ngjarjet e tashme',
+'disclaimers' => 'Shfajësimet',
+'disclaimerpage' => 'Project:Shfajësimet e përgjithshme',
+'edithelp' => 'Ndihmë për redaktim',
+'edithelppage' => 'Help:Si me redaktue një faqe',
+'faq' => 'Pyetje e Përgjegjje',
+'faqpage' => 'Project:Pyetje e Përgjegjje',
+'helppage' => 'Help:Ndihmë',
+'mainpage' => 'Faqja Kryesore',
+'portal' => 'Wikiportal',
+'portal-url' => 'Project:Wikiportal',
+'privacy' => 'Rreth të dhanave vetjake',
+'privacypage' => 'Project:Politika vetjake',
+'sitesupport' => 'Dhurime',
+'sitesupport-url' => 'Project:Dhurime',
+
+'badaccess' => 'Gabim leje',
+'badaccess-group0' => 'Nuk jeni lejue me e bá kët veprim.',
+'badaccess-group1' => 'Ky veprim asht i limituem për përdoruesit e grupit $1',
+'badaccess-group2' => 'Veprimi i kërkuem asht i limituem për përdoruesit e grupit $1.',
+'badaccess-groups' => 'Ky veprim asht i limituem për përdoruesit e grupit $1.',
+
+'versionrequired' => 'Nevojitet versioni $1 i MediaWiki-it',
+'versionrequiredtext' => 'Nevojitet versioni $1 i MediaWiki-it për përdorimin e kësaj faqeje. Shikoni [[Special:Version|versionin]] tuej.',
+
+'ok' => 'Ani',
+'retrievedfrom' => 'Marrë nga "$1"',
+'youhavenewmessages' => 'Keni $1 ($2).',
+'newmessageslink' => 'porosi të reja',
+'newmessagesdifflink' => 'ndryshimi i fundit',
+'youhavenewmessagesmulti' => 'Keni porosi të reja në $1',
+'editsection' => 'redaktoni',
+'editold' => 'redaktoni',
+'editsectionhint' => 'Redaktoni seksionin:
+Edit section: $1',
+'toc' => 'Tabela e përmbajtjeve',
+'showtoc' => 'kallzo',
+'hidetoc' => 'mshehe',
+'thisisdeleted' => 'Shikoni ose restauroni $1?',
+'viewdeleted' => 'A don me pa $1?',
+'restorelink' => '$1 redaktime të grisme',
+'feedlinks' => 'Ushqyes:',
+'feed-invalid' => 'Lloji i burimit të pajtimit asht i pavlefshëm.',
+'feed-unavailable' => 'Syndication feeds nuk pranohen në {{SITENAME}}',
+'site-rss-feed' => '$1 RSS Feed',
+'site-atom-feed' => '$1 Atom Feed',
+'page-rss-feed' => '"$1" RSS Feed',
+'page-atom-feed' => '"$1" Atom Feed',
+'red-link-title' => '$1 (i pashkruem)',
+
+# Short words for each namespace, by default used in the namespace tab in monobook
+'nstab-main' => 'Artikulli',
+'nstab-user' => 'Përdoruesi',
+'nstab-media' => 'Media-faqe',
+'nstab-special' => 'Speciale',
+'nstab-project' => 'Projekt-faqe',
+'nstab-image' => 'Figura',
+'nstab-mediawiki' => 'Porosia',
+'nstab-template' => 'Stampa',
+'nstab-help' => 'Ndihmë',
+'nstab-category' => 'Kategori',
+
+# Main script and global functions
+'nosuchaction' => 'Nuk ekziston ky veprim',
+'nosuchactiontext' => 'Veprimi i caktuem nga URL nuk
+njihet nga wiki software',
+'nosuchspecialpage' => 'Nuk ekziston kjo faqe speciale',
+'nospecialpagetext' => 'Keni kërkue një faqe speciale qi nuk njihet nga wiki software.',
+
+# General errors
+'error' => 'Gabim',
+'databaseerror' => 'Gabim regjistri',
+'dberrortext' => 'Ka ndodh një gabim me pyetjen e regjistrit. Kjo munem me ndodh nëse pyetja nuk asht e vlehshme (shikoni $5),
+ose munet me kanë një yçkël e softuerit. Pyetja e fundit që i keni bá regjistrit ishte:
+<blockquote><tt>$1</tt></blockquote>
+nga funksioni "<tt>$2</tt>".
+MySQL kthehu gabimin "<tt>$3: $4</tt>".',
+'dberrortextcl' => 'Ka ndodh një gabim me formatin e pyetjes së regjistrit. Pyetja e fundit qe i keni bá regjistrit ishte:
+"$1"
+nga funksioni "$2".
+MySQL kthehu gabimin "$3: $4".',
+'noconnect' => 'Ju kërkojmë të falme! Defekt teknik, rifillojmë së shpejti.<br />
+$1',
+'nodb' => 'Nuk mujta me zgjidh regjistrin $1',
+'cachederror' => 'Kjo asht një kopje e faqes së kërkueme dhe munet me kánë e vjetër.',
+'laggedslavemode' => 'Kujdes: Kjo faqe munet mos me kánë e përtërime nga shërbyesi kryesor dhe munet me pas informacion të vjetër',
+'readonly' => 'Regjistri i bllokuem',
+'enterlockreason' => 'Futni një arsye për bllokimin, gjithashtu futni edhe kohën se kur pritet të çbllokohet',
+'readonlytext' => "Regjistri i {{SITENAME}}-s asht i bllokuem dhe nuk lejon redaktime dhe
+artikuj t'ri. Munet qi asht bllokuar për mirëmbajtje,
+dhe do të kthehet në gjèndje normale mas mirëmbajtjes.
+
+Mirëmbajtësi i cili e ka bllokue dha këtë arsye: $1",
+'missingarticle' => 'Regjistri nuk e gjeti tekstin e faqes që duhet ta kishte gjetur, të quajtem "$1".
+
+Kjo ndodh zakonisht kur ndjek një ndryshim ose lidhje historie te një
+faqe që asht grisur.
+
+Nëse ky nuk asht rasti, atëherë munet qi e keni gjetur një gabim në softuerin.
+Tregojani këtë përmbledhje një administruesi, tuj shënue edhe URL-në.',
+'readonly_lag' => "Regjistri asht bllokue automatikisht për m'i dhánë kohë shërbyesve skllevër me arrit kryesorin. Ju lutemi provojeni prap ma vonë.",
+'internalerror' => 'Gabim i brendshëm',
+'internalerror_info' => 'Gabimi i brenshëm: $1',
+'filecopyerror' => 'Nuk mujta me kopjue skedën "$1" te "$2".',
+'filerenameerror' => 'Nuk mujta me ndërrue emrin e skedës "$1" në "$2".',
+'filedeleteerror' => 'Nuk mujta me çky skedën "$1".',
+'filenotfound' => 'Nuk mujta me gjetë skedën "$1".',
+'fileexistserror' => 'Dosja "$1" nuk munet me u shkru : Kjo Dosje ekziston',
+'unexpected' => 'Vlerë e papritur: "$1"="$2".',
+'formerror' => 'Gabim: nuk mujta me dërgue formularin',
+'badarticleerror' => 'Ky veprim nuk munet me u bá në kët faqe.',
+'cannotdelete' => 'Nuk mujta me gris këtë faqe ose figurë të dhënë. (Munet qi asht e grisur nga dikush tjeter.)',
+'badtitle' => 'Titull i gabuem',
+'badtitletext' => 'Titulli i faqes qi kërkuet nuk ishte i saktë, ishte bosh, ose ishte një lidhje gabim me një titull wiki internacional.',
+'perfdisabled' => "Ju kërkoj të falme! Ky veprim asht bllokue përkohsisht se e ngadalëson regjistrin aq shumë sa s'munet me përdor kërrkush tjetër.",
+'perfcached' => 'Informacioni i mëposhtëm asht kopje e ruajtme dhe munet mos me kán e freskët:',
+'perfcachedts' => 'Informacioni i mëposhtëm asht një kopje e rifreskueme me $1.',
+'wrong_wfQuery_params' => 'Parametra gabim te wfQuery()<br />
+Funksioni: $1<br />
+Pyetja: $2',
+'viewsource' => 'Shikoni tekstin',
+'viewsourcefor' => 'e $1',
+'protectedpagetext' => 'Kjo faqe asht mbyll për me ndal redaktimin.',
+'viewsourcetext' => 'Ju mund të shikoni dhe kopjoni tekstin burimor të kësaj faqe:',
+'protectedinterface' => 'Kjo faqe përmban tekst për pamjen gjuhësorë të softuerit dhe asht e mbrojtme për të pengu keqpërdorimet.',
+'editinginterface' => "'''Kujdes:''' Po redaktoni një faqe qi përdoret për tekstin ose pamjen e softuerit. Ndryshimet e kësaj faqeje do të prekin tekstin ose pamjen për të gjithë përdoruesit e tjerë.",
+'sqlhidden' => '(Pyetje SQL e mshehur)',
+'customcssjsprotected' => 'Nuk keni leje me ndryshu këtë faqe sepse përmban informata personale të një përdoruesi tjetër',
+
+# Login and logout pages
+'logouttitle' => 'Përdoruesi ka dál',
+'logouttext' => 'Keni dálë jashtë {{SITENAME}}-s. Muneni me vazhdu me përdor {{SITENAME}}-n anonimisht, ose muneni me hy brenda prap.',
+'yourpassword' => 'Futni fjalëkalimin tuej',
+'yourdomainname' => 'Faqja juej',
+'login' => 'Hyni',
+'userlogin' => 'Hyni ose çeleni një llogari',
+'logout' => 'Dalje',
+'nologinlink' => 'Çeleni',
+'createaccountmail' => 'me email',
+'youremail' => 'Adresa e email-it*',
+'username' => 'Nofka e përdoruesit:',
+'uid' => 'Nr. i identifikimit:',
+'yourrealname' => 'Emri juej i vërtetë*',
+'yourlanguage' => 'Ndërfaqja gjuhësore',
+
+# Search results
+'powersearch' => 'Kërko',
+
+# Upload
+'upload' => 'Ngarkoni skeda',
+
+# File deletion
+'filedelete-reason-otherlist' => 'Arsyje tjera',
+
+# MIME search
+'download' => 'shkarkim',
+
+'withoutinterwiki' => 'Artikuj pa lidhje interwiki',
+
+# Miscellaneous special pages
+'specialpages' => 'Faqet speciale',
+
+'alphaindexline' => '$1 deri në $2',
+
+# Watchlist
+'addedwatch' => 'U shtu te lista mbikqyrëse',
+'removedwatch' => 'U hjek nga lista mibkqyrëse',
+'removedwatchtext' => 'Faqja "<nowiki>$1</nowiki>" asht hjek nga lista mbikqyrëse e juej.',
+
+# Delete/protect/revert
+'confirmprotect' => 'Konfirmoni',
+'protectcomment' => 'Arsyja:',
+'protectexpiry' => 'Afáti',
+'protect_expiry_invalid' => 'Data e skadimit asht e pasaktë.',
+'protect_expiry_old' => 'Data e skadimit asht në kohën kalueme.',
+'protect-unchain' => 'Ndryshoje lejen e zhvendosjeve',
+'protect-text' => 'Këtu muneni me shiku dhe me ndryshu nivelin e mbrojtjes për faqen <strong><nowiki>$1</nowiki></strong>.',
+'protect-locked-access' => 'Llogaria juej nuk ka privilegjet e nevojitme për me ndryshu nivelin e mbrojtjes. Kufizimet e kësaj faqe janë <strong>$1</strong>:',
+'protect-default' => '(parazgjedhje)',
+'protect-level-autoconfirmed' => 'Blloko përdoruesit pa llogari',
+'protect-level-sysop' => 'Lejo veç administruesit',
+'protect-expiring' => 'skadon me $1 (UTC)',
+'protect-cascade' => 'Mbrojtje e ndërlidhme - mbroj çdo faqe që përfshihet në këtë faqe.',
+'protect-cantedit' => 'Nuk nuk muneni me ndryshu nivelin e mbrojtjes në kët faqe, sepse nuk keni leje.',
+'restriction-type' => 'Lejet:',
+'restriction-level' => 'Mbrojtjet:',
+
+# Block/unblock
+'contribslink' => 'kontribute',
+
+# Move page
+'movearticle' => 'Zhvendose faqen',
+'newtitle' => 'Te titulli i ri',
+'move-watch' => 'Mbikqyre kët faqe',
+'movepagebtn' => 'Zhvendose faqen',
+'movedto' => 'zhvendosur te',
+'talkpagenotmoved' => 'Faqja e diskutimeve korrespondente <strong>nuk</strong> u zhvendos.',
+'movereason' => 'Arsyja',
+
+# Tooltip help for the actions
+'tooltip-search' => 'Kërko në projekt',
+'tooltip-n-mainpage' => 'Vizitojeni Faqen kryesore',
+'tooltip-n-portal' => 'Mbi projektin, çka muneni me bá për të dhe ku gjénden faqet.',
+'tooltip-n-recentchanges' => 'Lista e ndryshimeve të fundme në projekt',
+'tooltip-n-help' => 'Vendi ku muneni me gjetë ndihmë.',
+'tooltip-n-sitesupport' => 'Përkraheni projektin',
+'tooltip-t-upload' => 'Ngarkoni figura ose skeda tjera',
+'tooltip-t-specialpages' => 'Lista e krejt faqeve speciale.',
+
+);