summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/extensions/ConfirmEdit/FancyCaptcha/i18n/mk.json
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'extensions/ConfirmEdit/FancyCaptcha/i18n/mk.json')
-rw-r--r--extensions/ConfirmEdit/FancyCaptcha/i18n/mk.json17
1 files changed, 17 insertions, 0 deletions
diff --git a/extensions/ConfirmEdit/FancyCaptcha/i18n/mk.json b/extensions/ConfirmEdit/FancyCaptcha/i18n/mk.json
new file mode 100644
index 00000000..356bb113
--- /dev/null
+++ b/extensions/ConfirmEdit/FancyCaptcha/i18n/mk.json
@@ -0,0 +1,17 @@
+{
+ "@metadata": {
+ "authors": [
+ "Bjankuloski06"
+ ]
+ },
+ "fancycaptcha-desc": "Збогатен создавач CAPTCHA за потврда на уредувања",
+ "fancycaptcha-addurl": "Вашето уредување вклучува нови надворешни врски.\nСо цел да се заштитиме од автоматизиран спам, би ве замолиле да ги внесете зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):",
+ "fancycaptcha-badlogin": "Со цел да се заштитиме од автоматизирано пробивање на лозинки, би ве замолиле да ги внесете зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):",
+ "fancycaptcha-createaccount": "Со цел да се заштитиме од автоматизирано создавање на сметки, би ве замолиле да ги внесете зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):",
+ "fancycaptcha-create": "За да создадете страница, внесете ги зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):",
+ "fancycaptcha-edit": "За да ја уредите страницава, внесете ги зборовите на сликичката подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):",
+ "fancycaptcha-sendemail": "За да се заштитиме од автоматизирано спамирање, би ве замолиле да ги внесете зборовите од сликичката во полето подолу ([[Special:Captcha/help|повеќе информации]]):",
+ "fancycaptcha-reload-text": "Превчитај",
+ "apihelp-fancycaptchareload-description": "Дај нова FancyCaptcha.",
+ "apihelp-fancycaptchareload-example-1": "Дај нова FancyCaptcha."
+}