summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/skins/CologneBlue/i18n/mk.json
blob: 7be469cbfba8181de247375b5b6c4c25cc356def (plain)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
{
	"@metadata": {
		"authors": [
			"Bjankuloski06"
		]
	},
	"cologneblue.css": "/* Тука поставениот CSS ќе се применува врз корисниците што го избрале рувото „Келнско сино“ */",
	"cologneblue.js": "/* Тука поставениот JavaScript  ќе им се вчитува на корисниците што го користат рувото „Келнско сино“ */",
	"skinname-cologneblue": "Келнско сино",
	"cologneblue-desc": "Лесно руво со минимално форматирање"
}