summaryrefslogtreecommitdiff
path: root/languages/messages/MessagesSq.php
diff options
context:
space:
mode:
authorPierre Schmitz <pierre@archlinux.de>2010-07-28 11:52:48 +0200
committerPierre Schmitz <pierre@archlinux.de>2010-07-28 11:52:48 +0200
commit222b01f5169f1c7e69762e0e8904c24f78f71882 (patch)
tree8e932e12546bb991357ec48eb1638d1770be7a35 /languages/messages/MessagesSq.php
parent00ab76a6b686e98a914afc1975812d2b1aaa7016 (diff)
update to MediaWiki 1.16.0
Diffstat (limited to 'languages/messages/MessagesSq.php')
-rw-r--r--languages/messages/MessagesSq.php552
1 files changed, 290 insertions, 262 deletions
diff --git a/languages/messages/MessagesSq.php b/languages/messages/MessagesSq.php
index b20622d6..6f36348b 100644
--- a/languages/messages/MessagesSq.php
+++ b/languages/messages/MessagesSq.php
@@ -104,7 +104,7 @@ $specialPageAliases = array(
$magicWords = array(
'redirect' => array( '0', '#RIDREJTO', '#REDIRECT' ),
- 'currentmonth' => array( '1', 'MUAJIMOMENTAL', 'CURRENTMONTH' ),
+ 'currentmonth' => array( '1', 'MUAJIMOMENTAL', 'CURRENTMONTH', 'CURRENTMONTH2' ),
'currentmonthname' => array( '1', 'EMRIIMUAJITMOMENTAL', 'CURRENTMONTHNAME' ),
'currentday' => array( '1', 'DITASOT', 'CURRENTDAY' ),
'currentday2' => array( '1', 'DITASOT2', 'CURRENTDAY2' ),
@@ -112,7 +112,7 @@ $magicWords = array(
'currentyear' => array( '1', 'SIVJET', 'CURRENTYEAR' ),
'currenttime' => array( '1', 'KOHATANI', 'CURRENTTIME' ),
'currenthour' => array( '1', 'ORATANI', 'CURRENTHOUR' ),
- 'localmonth' => array( '1', 'MUAJILOKAL', 'LOCALMONTH' ),
+ 'localmonth' => array( '1', 'MUAJILOKAL', 'LOCALMONTH', 'LOCALMONTH2' ),
'localmonthname' => array( '1', 'EMRIIMUAJITLOKAL', 'LOCALMONTHNAME' ),
'localday' => array( '1', 'DITALOKALE', 'LOCALDAY' ),
'localday2' => array( '1', 'DITALOKALE2', 'LOCALDAY2' ),
@@ -209,6 +209,7 @@ $messages = array(
'tog-enotifminoredits' => 'Më ço email kur ka redaktime të vogla të faqeve',
'tog-enotifrevealaddr' => 'Trego adresën time në email-et njoftuese',
'tog-shownumberswatching' => 'Trego numrin e përdoruesve mbikqyrës',
+'tog-oldsig' => 'Pamjeje e nënshkrimit ekzistues:',
'tog-fancysig' => 'Mos e përpuno nënshkrimin për formatim',
'tog-externaleditor' => 'Përdor program të jashtëm për redaktime',
'tog-externaldiff' => 'Përdor program të jashtëm për të treguar ndryshimet',
@@ -229,6 +230,9 @@ $messages = array(
'underline-never' => 'asnjëherë',
'underline-default' => 'sipas shfletuesit',
+# Font style option in Special:Preferences
+'editfont-default' => 'Sipas shfletuesit',
+
# Dates
'sunday' => 'E diel',
'monday' => 'E hënë',
@@ -288,7 +292,7 @@ $messages = array(
'category-media-header' => 'Skeda në kategori "$1"',
'category-empty' => "''Kjo kategori aktualisht nuk përmban asnjë faqe apo media.''",
'hidden-categories' => '{{PLURAL:$1|Kategori e fshehur|Kategori të fshehura}}',
-'hidden-category-category' => 'Kategori të fshehura', # Name of the category where hidden categories will be listed
+'hidden-category-category' => 'Kategori të fshehura',
'category-subcat-count' => '{{PLURAL:$2|Kjo kategori ka vetëm këtë nën-kategori.|Kjo kategori ka {{PLURAL:$1|këtë nën-kategori|$1 këto nën-kategori}}, nga $2 gjithësej.}}',
'category-subcat-count-limited' => 'Kjo kategori ka {{PLURAL:$1|këtë nën-kategori|$1 këto nën-kategori}}.',
'category-article-count' => '{{PLURAL:$2|Kjo kategori ka vetëm këtë faqe.|Kjo kategori ka {{PLURAL:$1|këtë faqe|$1 faqe}} nga $2 gjithësej.}}',
@@ -296,6 +300,8 @@ $messages = array(
'category-file-count' => '{{PLURAL:$2|Kjo kategori ka vetëm këtë skedë.|{{PLURAL:$1|Kjo skedë është|$1 skeda janë}} në këtë kategori, nga $2 gjithësej.}}',
'category-file-count-limited' => '{{PLURAL:$1|Kjo skedë është|$1 skeda janë}} në këtë kategori.',
'listingcontinuesabbrev' => 'vazh.',
+'index-category' => 'Faqe të indeksuara',
+'noindex-category' => 'Faqe jo të indeksuara',
'mainpagetext' => "'''MediaWiki software u instalua me sukses.'''",
'mainpagedocfooter' => 'Për më shumë informata rreth përdorimit të softwerit wiki , ju lutem shikoni [http://meta.wikimedia.org/wiki/Help:Contents dokumentacionin përkatës].
@@ -305,10 +311,18 @@ $messages = array(
* [http://www.mediawiki.org/wiki/Help:FAQ Pyetjet e shpeshta rreth MediaWiki-t]
* [https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/mediawiki-announce Njoftime rreth MediaWiki-t]',
-'about' => 'Rreth',
-'article' => 'Artikulli',
-'newwindow' => '(hapet në një dritare të re)',
-'cancel' => 'Harroji',
+'about' => 'Rreth',
+'article' => 'Artikulli',
+'newwindow' => '(hapet në një dritare të re)',
+'cancel' => 'Harroji',
+'moredotdotdot' => 'Më shumë...',
+'mypage' => 'Faqja ime',
+'mytalk' => 'Diskutimet e mia',
+'anontalk' => 'Diskutimet për këtë IP',
+'navigation' => 'Shfleto',
+'and' => '&#32;dhe',
+
+# Cologne Blue skin
'qbfind' => 'Kërko',
'qbbrowse' => 'Shfletoni',
'qbedit' => 'Redaktoni',
@@ -316,15 +330,35 @@ $messages = array(
'qbpageinfo' => 'Informacion mbi faqen',
'qbmyoptions' => 'Opsionet e mia',
'qbspecialpages' => 'Faqet speciale',
-'moredotdotdot' => 'Më shumë...',
-'mypage' => 'Faqja ime',
-'mytalk' => 'Diskutimet e mia',
-'anontalk' => 'Diskutimet për këtë IP',
-'navigation' => 'Shfleto',
-'and' => '&#32;dhe',
-
-# Metadata in edit box
-'metadata_help' => 'Metadata:',
+'faq' => 'Pyetje e Përgjigje',
+'faqpage' => 'Project:Pyetje e Përgjigje',
+
+# Vector skin
+'vector-action-addsection' => 'Shtoe temën',
+'vector-action-delete' => 'Grise',
+'vector-action-move' => 'Zhvendose',
+'vector-action-protect' => 'Mbrojtëje',
+'vector-action-undelete' => 'Jo e grisur',
+'vector-action-unprotect' => 'Liroje',
+'vector-namespace-category' => 'Kategoria',
+'vector-namespace-help' => 'Ndihmë',
+'vector-namespace-image' => 'Skeda',
+'vector-namespace-main' => 'Faqe',
+'vector-namespace-media' => 'Media-faqe',
+'vector-namespace-mediawiki' => 'Mesazh',
+'vector-namespace-project' => 'Faqe e mbrojtur',
+'vector-namespace-special' => 'Faqe speciale',
+'vector-namespace-talk' => 'Diskutimet',
+'vector-namespace-template' => 'Stampa',
+'vector-namespace-user' => 'Përdoruesi',
+'vector-view-create' => 'Krijo',
+'vector-view-edit' => 'Redakto',
+'vector-view-history' => 'Shiko historikun',
+'vector-view-view' => 'Lexoni',
+'vector-view-viewsource' => 'Shikoni tekstin',
+'actions' => 'Veprimet',
+'namespaces' => 'Emri i hapësirës',
+'variants' => 'Variante',
'errorpagetitle' => 'Gabim',
'returnto' => 'Kthehu tek $1.',
@@ -374,18 +408,22 @@ $messages = array(
'otherlanguages' => 'Në gjuhë të tjera',
'redirectedfrom' => '(Përcjellë nga $1)',
'redirectpagesub' => 'Faqe përcjellëse',
-'lastmodifiedat' => 'Kjo faqe është ndryshuar për herë te fundit më $2, $1.', # $1 date, $2 time
+'lastmodifiedat' => 'Kjo faqe është ndryshuar për herë te fundit më $2, $1.',
'viewcount' => 'Kjo faqe është parë {{PLURAL:$1|një|$1}} herë.',
'protectedpage' => 'Faqe e mbrojtur',
'jumpto' => 'Shko te:',
'jumptonavigation' => 'navigacion',
'jumptosearch' => 'kërko',
+'view-pool-error' => 'Na falni, serverat janë të mbingarkuar momentalisht.
+Shumë përdorues po përpiqen të shikojnë këtë faqe.
+Ju lutem prisni disa momente përpara se të hapni sërish këtë faqe.
+
+$1',
# All link text and link target definitions of links into project namespace that get used by other message strings, with the exception of user group pages (see grouppage) and the disambiguation template definition (see disambiguations).
'aboutsite' => 'Rreth {{SITENAME}}',
'aboutpage' => 'Project:Rreth',
'copyright' => 'Përmbajtja është në disponim nëpërmjet licencës $1.',
-'copyrightpagename' => '{{SITENAME}} Të drejta autori',
'copyrightpage' => '{{ns:project}}:Të drejta autori',
'currentevents' => 'Ngjarjet e tanishme',
'currentevents-url' => 'Project:Ngjarjet e tanishme',
@@ -393,8 +431,6 @@ $messages = array(
'disclaimerpage' => 'Project:Shfajësimet e përgjithshme',
'edithelp' => 'Ndihmë për redaktim',
'edithelppage' => 'Help:Si redaktohet një faqe',
-'faq' => 'Pyetje e Përgjigje',
-'faqpage' => 'Project:Pyetje e Përgjigje',
'helppage' => 'Help:Ndihmë',
'mainpage' => 'Faqja Kryesore',
'mainpage-description' => 'Faqja Kryesore',
@@ -472,10 +508,6 @@ MySQL kthehu gabimin "<tt>$3: $4</tt>".',
"$1"
nga funksioni "$2".
MySQL kthehu gabimin "$3: $4".',
-'noconnect' => 'Kërkojmë ndjesë! Wiki po përjeton ca probleme teknike dhe nuk mund të kontaktojë serverin e bazave të të dhënave.<br />
-$1',
-'nodb' => 'Nuk mund të zgjidhja regjistrin $1',
-'cachederror' => 'Kjo është një kopje e faqes së kërkuar dhe mund të jetë e vjetër.',
'laggedslavemode' => 'Kujdes: Kjo faqe mund të mos jetë përtërirë nga shërbyesi kryesorë dhe mund të ketë informacion të vjetër',
'readonly' => 'Regjistri i bllokuar',
'enterlockreason' => 'Fusni një arsye për bllokimin, gjithashtu fusni edhe kohën se kur pritet të çbllokohet',
@@ -494,6 +526,8 @@ Nëse nuk është kështu, mund të keni gjetur gabim në softuer. Ju lutemi, nj
'readonly_lag' => "Regjistri është bllokuar automatikisht për t'i dhënë kohë shërbyesve skllevër për të arritur kryesorin. Ju lutemi provojeni përsëri më vonë.",
'internalerror' => 'Gabim i brendshëm',
'internalerror_info' => 'Gabim i brendshëm: $1',
+'fileappenderrorread' => 'I pamundur leximi "$ 1" gjatë bashkangjitëjes.',
+'fileappenderror' => 'Nuk munda të shtoj "$ 1" tek "$ 2.',
'filecopyerror' => 'Nuk munda të kopjojë skedën "$1" tek "$2".',
'filerenameerror' => 'Nuk munda të ndërrojë emrin e skedës "$1" në "$2".',
'filedeleteerror' => 'Nuk munda të gris skedën "$1".',
@@ -536,13 +570,11 @@ Arsyeja e dhënë është ''$2''.",
'virus-unknownscanner' => 'antivirus i pa njohur:',
# Login and logout pages
-'logouttitle' => 'Përdoruesi doli',
'logouttext' => "'''Keni dalë jashtë {{SITENAME}}-s.'''
Mund të vazhdoni të përdorni {{SITENAME}}-n anonimisht, ose mund të hyni brënda përsëri.",
'welcomecreation' => '== Mirëserdhët, $1! ==
Llogaria juaj është hapur. Mos harroni të ndryshoni parapëlqimet e {{SITENAME}}-s suaj.',
-'loginpagetitle' => 'Hyrje përdoruesi',
'yourname' => 'Fusni nofkën tuaj',
'yourpassword' => 'Fusni fjalëkalimin tuaj',
'yourpasswordagain' => 'Fusni fjalëkalimin përsëri',
@@ -553,6 +585,7 @@ Llogaria juaj është hapur. Mos harroni të ndryshoni parapëlqimet e {{SITENAM
'nav-login-createaccount' => 'Hyni ose hapni një llogari',
'loginprompt' => 'Duhet të pranoni "biskota" për të hyrë brënda në {{SITENAME}}.',
'userlogin' => 'Hyni / hapni llogari',
+'userloginnocreate' => 'Hyni',
'logout' => 'Dalje',
'userlogout' => 'Dalje',
'notloggedin' => 'Nuk keni hyrë brenda',
@@ -564,27 +597,8 @@ Llogaria juaj është hapur. Mos harroni të ndryshoni parapëlqimet e {{SITENAM
'createaccountmail' => 'me email',
'badretype' => 'Fjalëkalimet nuk janë njësoj.',
'userexists' => 'Nofka që kërkuat është në përdorim. Zgjidhni një nofkë tjetër.',
-'youremail' => 'Adresa e email-it*',
-'username' => 'Nofka e përdoruesit:',
-'uid' => 'Nr. i identifikimit:',
-'prefs-memberingroups' => 'Anëtar i {{PLURAL:$1|grupit|grupeve}}:',
-'yourrealname' => 'Emri juaj i vërtetë*',
-'yourlanguage' => 'Ndërfaqja gjuhësore',
-'yourvariant' => 'Varianti',
-'yournick' => 'Nënshkrimi',
-'badsig' => 'Sintaksa e signaturës është e pavlefshme, kontrolloni HTML-in.',
-'badsiglength' => 'Nënshkrimi është tepër i gjatë; duhet të jetë nën $1 {{PLURAL:$1|shkronjë|shkronja}}.',
-'yourgender' => 'Gjinia:',
-'gender-unknown' => 'Pacaktuar',
-'gender-male' => 'Mashkull',
-'gender-female' => 'Femër',
-'prefs-help-gender' => 'Opcionale: përdoret për adresim korrekt në relacion me gjininë nga softwarei.
-Kjo informatë del publike.',
-'email' => 'Email',
-'prefs-help-realname' => '* Emri i vërtetë (opsion): Për të përmendur emrin tuaj si kontribuues në varësi nga puna juaj këtu.',
'loginerror' => 'Gabim hyrje',
-'prefs-help-email' => "Posta elektronike është zgjedhore, por ju mundëson që fjalëkalimi i ri të ju dërgohet nëse e harroni atë. Gjithashtu mund të zgjidhni nëse doni të tjerët t'ju shkruajnë ose jo përmes faqes suaj të diskutimit pa patur nevojë të zbulojnë identitetin tuaj.",
-'prefs-help-email-required' => 'Kërkohet e-mail adresa .',
+'createaccounterror' => 'Nuk mund të hapni një llogari: $ 1',
'nocookiesnew' => 'Llogaria e përdoruesit u hap, por nuk keni hyrë brenda akoma. {{SITENAME}} përdor "biskota" për të futur brenda përdoruesit. Prandaj, duhet të pranoni biskota dhe të provoni përsëri me nofkën dhe fjalëkalimin tuaj.',
'nocookieslogin' => '{{SITENAME}} përdor "biskota" për të futur brenda përdoruesit. Prandaj, duhet të pranoni "biskota" dhe të provoni përsëri.',
'noname' => 'Nuk keni dhënë një emër të saktë.',
@@ -594,15 +608,18 @@ Kjo informatë del publike.',
Kontrolloni shkrimin ose [[Special:UserLogin/signup|hapni një llogari të re]].',
'nosuchusershort' => 'Nuk ka asnjë përdorues me emrin "<nowiki>$1</nowiki>".',
'nouserspecified' => 'Ju duhet të jepni një nofkë',
+'login-userblocked' => 'Ky përdorues është bllokuar. Identifikimi nuk lejohet.',
'wrongpassword' => 'Fjalëkalimi që futët nuk është i saktë. Provoni përsëri!',
'wrongpasswordempty' => 'Fjalëkalimi juaj ishte bosh. Ju lutemi provoni përsëri.',
'passwordtooshort' => 'Fjalëkalimi juaj është i pavlefshëm ose tepër i shkurtër. Ai duhet të ketë së paku {{PLURAL:$1|1 shkronjë|$1 shkronja}} dhe duhet të jetë i ndryshëm nga emri i përdoruesit.',
+'password-name-match' => 'Fjalëkalimi juaj duhet të jetë i ndryshëm nga emri juaj.',
'mailmypassword' => 'Më dërgo një fjalëkalim të ri tek adresa ime',
'passwordremindertitle' => 'Kërkesë për fjalëkalim të ri tek {{SITENAME}}',
'passwordremindertext' => 'Dikush (sigurisht ju, nga adresa IP adresa $1) kërkoi një fjalëkalim të ri për hyrje tek {{SITENAME}} ($4). U krijua fjalëkalimi i përkohshëm për përdoruesin "$2" dhe u dërgua tek "$3". Nëse ky ishte tentimi juaj duhet që të kyçeni dhe ndërroni fjalëkalimin tani. Fjalëkalimi juaj i përkohshëm do të skadojë {{PLURAL:$5|një dite|$5 ditësh}}.
Nëse ndokush tjetër ka bërë këtë kërkesë, ose nëse ju kujtohet fjalëkalimin dhe nuk doni që ta ndërroni, mund të e injoroni këtë porosi dhe të vazhdoni të përdorni fjalëkalimin e vjetër.',
'noemail' => 'Regjistri nuk ka adresë për përdoruesin "$1".',
+'noemailcreate' => 'Ju duhet të sigurojë një adresë e e-mailit të saktë.',
'passwordsent' => 'Një fjalëkalim i ri është dërguar tek adresa e regjistruar për "$1". Provojeni përsëri hyrjen mbasi ta keni marrë fjalëkalimin.',
'blocked-mailpassword' => 'IP adresa juaj është bllokuar , si e tillë nuk lejohet të përdor funksionin pë rikthim të fjalkalimit , në mënyrë që të parandalohet abuzimi.',
'eauthentsent' => 'Një eMail konfirmues u dërgua te adresa e dhënë.
@@ -621,8 +638,10 @@ Ju lutemi ndiqni këshillat në eMailin e pranuar.',
'createaccount-title' => 'Hapja e llogarive për {{SITENAME}}',
'createaccount-text' => 'Dikush ka përdorur adresën tuaj për të hapur një llogari tek {{SITENAME}} ($4) të quajtur "$2" me fjalëkalimin "$3".
Duhet të hyni brenda dhe të ndërroni fjalëkalimin tani nëse ky person jeni ju. Përndryshe shpërfilleni këtë mesazh.',
+'usernamehasherror' => 'Emri i përdoruesit nuk mund të përmbajë karaktere',
'login-throttled' => 'Keni bërë shumë tentime të njëpasnjëshme në fjalëkalimin e kësaj llogarie. Ju lutemi prisni para tentimit përsëri.',
'loginlanguagelabel' => 'Gjuha: $1',
+'suspicious-userlogout' => 'Kërkesa juaj për të shkëputet u mohua sepse duket sikur është dërguar nga një shfletues të thyer ose caching proxy.',
# Password reset dialog
'resetpass' => 'Ndrysho fjalëkalimin',
@@ -634,11 +653,10 @@ Për të hyrë tërësisht duhet të vendosni një fjalëkalim të ri këtu:',
'retypenew' => 'I riu përsëri',
'resetpass_submit' => 'Ndrysho fjalëkalimin dhe hyni brenda',
'resetpass_success' => 'Fjalëkalimi juaj është ndryshuar me sukses! Mund të hyni brenda...',
-'resetpass_bad_temporary' => 'Fjalëkalim i përkohshëm është i pavlefshëm.
-Ndoshta e keni ndryshuar fjalëkalimin ose keni kërkuar një fjalëkalim të përkohshëm të ri.',
'resetpass_forbidden' => 'Fjalëkalimet nuk mund të ndryshohen',
'resetpass-no-info' => 'Duhet të jeni i kyçur që të keni qasje direkte në këtë faqe.',
'resetpass-submit-loggedin' => 'Ndrysho fjalëkalimin',
+'resetpass-submit-cancel' => 'Anulo',
'resetpass-wrong-oldpass' => 'Fjalëkalimi momental ose i përkohshëm nuk është i vlefshëm. Ndoshta tanimë me sukses keni ndërruar fjalëkalimin, ose keni kërkuar fjalëkalim të përkohshëm.',
'resetpass-temp-password' => 'Fjalëkalimi i përkohshëm:',
@@ -716,7 +734,6 @@ Ju lutemi përfshini këto detaje në të gjitha kërkesat që i bëni.',
'blockededitsource' => "Më poshtë tregohet teksti i '''redaktimeve tuaja''' të '''$1''':",
'whitelistedittitle' => 'Duhet të hyni brënda për të redaktuar',
'whitelistedittext' => 'Duhet të $1 për të redaktuar artikuj.',
-'confirmedittitle' => 'Nevojitet adresë email-i e vërtetuar për të redaktuar',
'confirmedittext' => 'Ju duhet së pari ta vërtetoni e-mail adresen para se të redaktoni. Ju lutem plotësoni dhe vërtetoni e-mailin tuaj te [[Special:Preferences|parapëlqimet]] e juaja.',
'nosuchsectiontitle' => 'Asnjë seksion i tillë nuk ekziston',
'nosuchsectiontext' => "Keni provuar të redaktoni një seksion që s'ekziston.",
@@ -740,8 +757,12 @@ Ju mundeni [[Special:Search/{{PAGENAME}}|me kërkue këtë titull]] në faqe tje
<span class="plainlinks">[{{fullurl:{{#Special:Log}}|page={{FULLPAGENAMEE}}}} me kërkue në regjistrat tematikisht të afërm],
apo [{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|action=edit}} me redaktue këtë faqe]</span>.',
'userpage-userdoesnotexist' => 'Llogaria e përdoruesit "$1" nuk është hapur. Ju lutem mendohuni mirë nëse dëshironi të krijoni/redaktoni këtë faqe.',
+'userpage-userdoesnotexist-view' => 'Profili i përdoruesit "$ 1" nuk është i regjistruar.',
+'blocked-notice-logextract' => 'Ky përdorues është bllokuar aktualisht.
+Regjistri i bllokuar hyrjen e fundit është më poshtë, për referencë:',
'clearyourcache' => "'''Shënim:''' Pasi të ruani parapëlqimet ose pasi të kryeni ndryshimet, duhet të pastroni ''cache''-në e shfletuesit tuaj për të parë ndryshimet: për '''Mozilla/Safari/Konqueror''' shtypni ''Ctrl+Shift+Reload'' (ose ''ctrl+shift+r''), për '''IE''' ''Ctrl+f5'', '''Opera''': ''F5''.",
-'usercssjsyoucanpreview' => "'''Këshillë:''' Përdorni butonin 'Trego parapamjen' për të provuar ndryshimet tuaja të faqeve css/js përpara se të kryeni ndryshimet.",
+'usercssyoucanpreview' => "'''Këshillë:''' Përdorni butonin 'Trego parapamjen' për të provuar ndryshimet tuaja të faqeve css/js përpara se të kryeni ndryshimet.",
+'userjsyoucanpreview' => "'''Këshillë:''' Përdorni butonin 'Trego parapamjen' për të provuar ndryshimet tuaja të faqeve css/js përpara se të kryeni ndryshimet.",
'usercsspreview' => "'''Vini re! Kjo është vetëm një parapamje e faqes suaj CSS. Akoma nuk është ruajtur!'''",
'userjspreview' => "'''Vini re se kjo është vetëm një provë ose parapamje e faqes tuaj JavaScript, ajo nuk është ruajtur akoma!'''",
'userinvalidcssjstitle' => "'''Kujdes:''' Nuk ka pamje të quajtur \"\$1\". Vini re se faqet .css dhe .js përdorin titull me gërma të vogla, p.sh. {{ns:user}}:Foo/monobook.css, jo {{ns:user}}:Foo/Monobook.css.",
@@ -788,9 +809,9 @@ Administruesi që ka bërë mbylljen ka dhënë këtë sqarim: $1.",
'semiprotectedpagewarning' => "'''Shënim:''' Redaktimi i kësaj faqeje mund të bëhet vetëm nga përdorues të regjistruar.",
'cascadeprotectedwarning' => "'''Vini re:''' Kjo faqe është e mbrojtur dhe vetëm përdoruesit me privilegje administrative mund ta redaktojnë pasi është përfshirë në mbrotjen \"ujëvarë\" të {{PLURAL:\$1|faqes së|faqeve të}} mëposhtme:",
'titleprotectedwarning' => "'''VINI RE: Kjo faqe është e mbrojtur dhe vetëm disa përdorues mund ta krijojnë.'''",
-'templatesused' => 'Stampa të përdorura në këtë faqe:',
-'templatesusedpreview' => 'Stampa të përdorur në ketë parapamje:',
-'templatesusedsection' => 'Stampat e përdorura në këtë seksion:',
+'templatesused' => '{{PLURAL:$1|Stamp|Stampa}} të përdorura në këtë faqe:',
+'templatesusedpreview' => '{{PLURAL:$1|Stamp|Stampa}} të përdorë në këtë parapâmje:',
+'templatesusedsection' => '{{PLURAL:$1|Stamp|Stampa}} e përdoruna në këtë sekcion:',
'template-protected' => '(mbrojtur)',
'template-semiprotected' => '(gjysëm-mbrojtur)',
'hiddencategories' => 'Kjo faqe është nën {{PLURAL:$1|një kategori të fshehur|$1 kategori të fshehura}}:',
@@ -801,12 +822,11 @@ Administruesi që ka bërë mbylljen ka dhënë këtë sqarim: $1.",
'permissionserrors' => 'Gabime privilegjesh',
'permissionserrorstext' => 'Nuk keni leje për të bërë këtë veprim për {{PLURAL:$1|këtë arsye|këto arsye}}:',
'permissionserrorstext-withaction' => 'Ju nuk keni leje për $2, për {{PLURAL:$1|këtë arsye|këto arsye}}:',
-'recreate-deleted-warn' => "'''Vini re: Po rikrijoni një faqe që është grisur më parë.'''
+'recreate-moveddeleted-warn' => "'''Vini re: Po rikrijoni një faqe që është grisur më parë.'''
Mendohuni nëse dëshironi të vazhdoni me veprimin tuaj në këtë faqe.
Regjistri i grisjes për këtë faqe jepet më poshtë:",
-'deleted-notice' => 'Kjo faqe është grisur. Të dhënat e grisjes për këtë faqe gjenden më poshtë, për referencë.',
-'deletelog-fulllog' => 'Shih të dhënat e plota',
+'moveddeleted-notice' => 'Kjo faqe është grisur. Të dhënat e grisjes për këtë faqe gjenden më poshtë, për referencë.',
'edit-gone-missing' => 'Faqja nuk mund t freskohet.
Duket se është grisur.',
'edit-conflict' => 'Konflikt në redaktim.',
@@ -844,7 +864,7 @@ Arsyeja e dhënë nga $3 është ''$2''.",
'currentrev' => 'Versioni i tanishëm',
'currentrev-asof' => 'Versioni momental që nga $1',
'revisionasof' => 'Versioni i $1',
-'revision-info' => 'Versioni më $1 nga $2', # Additionally available: $3: revision id
+'revision-info' => 'Versioni më $1 nga $2',
'previousrevision' => '← Version më i vjetër',
'nextrevision' => 'Version më i ri →',
'currentrevisionlink' => 'shikoni versionin e tanishëm',
@@ -856,7 +876,6 @@ Arsyeja e dhënë nga $3 është ''$2''.",
'histlegend' => 'Legjenda: (tani) = ndryshimet me versionin e tanishëm,
(fund) = ndryshimet me versionin e parardhshëm, V = redaktim i vogël',
'history-fieldset-title' => 'Shfleto historikun',
-'deletedrev' => '[u gris]',
'histfirst' => 'Së pari',
'histlast' => 'Së fundmi',
'historysize' => '({{PLURAL:$1|1 B|$1 B}})',
@@ -865,54 +884,58 @@ Arsyeja e dhënë nga $3 është ''$2''.",
# Revision feed
'history-feed-title' => 'Historiku i versioneve',
'history-feed-description' => 'Historiku i versioneve për këtë faqe në wiki',
-'history-feed-item-nocomment' => '$1 tek $2', # user at time
+'history-feed-item-nocomment' => '$1 tek $2',
'history-feed-empty' => 'Faqja që kërkuat nuk ekziston. Ajo mund të jetë grisur nga wiki ose mund të jetë zhvendosur nën një emër tjetër. Mund të provoni ta gjeni duke e [[Special:Search|kërkuar]].',
# Revision deletion
-'rev-deleted-comment' => '(kometi u largua)',
-'rev-deleted-user' => '(përdoruesi u largua)',
-'rev-deleted-event' => '(veprimi në regjistër është hequr)',
-'rev-deleted-text-permission' => 'Ky version i faqes është shlyer nga arkivi publik i faqes.
-Shiko tek [{{fullurl:Special:Log/delete|page={{FULLPAGENAMEE}}}} regjistri i grisjeve], ndoshta gjendet atje më shumë informacion rreth kësaj faqeje.',
-'rev-deleted-text-view' => 'Ky version i faqes është shlyer nga arkivi publik i faqes. Ju si Administrator mund ta shikoni akoma këtë.
-Shiko tek [{{fullurl:Special:Log/delete|page={{FULLPAGENAMEE}}}} regjistri i grisjeve], ndoshta gjenden atje më shumë informacione rreth kësaj.',
-'rev-delundel' => 'trego/fshih',
-'revisiondelete' => 'Shlyj/Reparo versionet',
-'revdelete-nooldid-title' => 'Version i dëshiruar i pavfleshëm',
-'revdelete-nooldid-text' => 'Ose nuk keni përcaktuar një version(e) të dëshiruar për veprimin, ose versioni nuk ekziston, ose po mundoheni të fshihni versionin e tanishëm.',
-'revdelete-nologtype-title' => 'Nuk është dhënë asnjë lloj i të dhënave',
-'revdelete-nologtype-text' => 'Nuk keni caktuar llojin e të dhënave për të realizuar veprimin.',
-'revdelete-toomanytargets-title' => 'Shumë shënjestra',
-'revdelete-selected' => "'''{{PLURAL:$2|Versioni i zgjedhur i|Versionet e zgjedhura të}} [[:$1]]:'''",
-'logdelete-selected' => "'''{{PLURAL:$1|Veprimi i zgjedhur në regjistër|Veprimet e zgjedhura në regjistër}}:'''",
-'revdelete-text' => "'''Përmbajtja dhe pjesët e tjera nuk janë të dukshme për të gjithë, por figurojnë në historikun e versioneve.''' Administratorët munden përmbajtjen e larguar ta shikojnë dhe restaurojnë, përveç në rastet kur një gjë e tillë është ndaluar ekstra.",
-'revdelete-legend' => 'Vendosni kufizimet për versionin:',
-'revdelete-hide-text' => 'Fshihe tekstin e versionit',
-'revdelete-hide-name' => 'Fshihe veprimin dhe shënjestrën',
-'revdelete-hide-comment' => 'fshih komentin e redaktimit',
-'revdelete-hide-user' => 'Fshihe emrin/IP-në të redaktuesit',
-'revdelete-hide-restricted' => 'Këto përkufizme vlejnë edhe për Admintratorët (jo vetëm për përdoruesit "normal")',
-'revdelete-suppress' => 'Ndalo të dhëna nga administrues si dhe të tjerë',
-'revdelete-hide-image' => 'Fshih përmbajtjen skedare',
-'revdelete-unsuppress' => 'Hiq kufizimet nga versionet e restauruara',
-'revdelete-log' => 'Arsyeja:',
-'revdelete-submit' => 'Apliko te versionet e zgjedhura',
-'revdelete-logentry' => 'Pamja e versionit u ndryshua për [[$1]]',
-'logdelete-logentry' => 'u ndryshua dukshmëria e ngjarjes së [[$1]]',
-'revdelete-success' => "'''Dukshmëria e versioneve u vendos me sukses.'''",
-'logdelete-success' => "'''Dukshmëria e regjistrave u vendos me sukses.'''",
-'revdel-restore' => 'Ndrysho dukshmërinë',
-'pagehist' => 'Historiku i faqes',
-'deletedhist' => 'Historiku i grisjeve',
-'revdelete-content' => 'përmbajtja',
-'revdelete-summary' => 'përmbledhja redaktimit',
-'revdelete-uname' => 'përdoruesi',
-'revdelete-restricted' => 'u vendosën kufizime për administruesit',
-'revdelete-unrestricted' => 'u hoqën kufizimet për administruesit',
-'revdelete-hid' => 'u fsheh $1',
-'revdelete-unhid' => 'u tregua $1',
-'revdelete-log-message' => '$1 për $2 {{PLURAL:$2|version|versione}}',
-'logdelete-log-message' => '$1 për $2 {{PLURAL:$2|ngjarje|ngjarje}}',
+'rev-deleted-comment' => '(kometi u largua)',
+'rev-deleted-user' => '(përdoruesi u largua)',
+'rev-deleted-event' => '(veprimi në regjistër është hequr)',
+'rev-deleted-text-permission' => 'Ky version i faqes është shlyer nga arkivi publik i faqes.
+Shiko tek [{{fullurl:{{#Special:Log}}/suppress|page={{FULLPAGENAMEE}}}} regjistri i grisjeve], ndoshta gjendet atje më shumë informacion rreth kësaj faqeje.',
+'rev-deleted-text-view' => 'Ky version i faqes është shlyer nga arkivi publik i faqes. Ju si Administrator mund ta shikoni akoma këtë.
+Shiko tek [{{fullurl:{{#Special:Log}}/suppress|page={{FULLPAGENAMEE}}}} regjistri i grisjeve], ndoshta gjenden atje më shumë informacione rreth kësaj.',
+'rev-delundel' => 'trego/fshih',
+'rev-showdeleted' => 'Trego',
+'revisiondelete' => 'Shlyj/Reparo versionet',
+'revdelete-nooldid-title' => 'Version i dëshiruar i pavfleshëm',
+'revdelete-nooldid-text' => 'Ose nuk keni përcaktuar një version(e) të dëshiruar për veprimin, ose versioni nuk ekziston, ose po mundoheni të fshihni versionin e tanishëm.',
+'revdelete-nologtype-title' => 'Nuk është dhënë asnjë lloj i të dhënave',
+'revdelete-nologtype-text' => 'Nuk keni caktuar llojin e të dhënave për të realizuar veprimin.',
+'revdelete-no-file' => 'Skeda e dhënë nuk ekziston.',
+'revdelete-selected' => "'''{{PLURAL:$2|Versioni i zgjedhur i|Versionet e zgjedhura të}} [[:$1]]:'''",
+'logdelete-selected' => "'''{{PLURAL:$1|Veprimi i zgjedhur në regjistër|Veprimet e zgjedhura në regjistër}}:'''",
+'revdelete-text' => "'''Përmbajtja dhe pjesët e tjera nuk janë të dukshme për të gjithë, por figurojnë në historikun e versioneve.''' Administratorët munden përmbajtjen e larguar ta shikojnë dhe restaurojnë, përveç në rastet kur një gjë e tillë është ndaluar ekstra.",
+'revdelete-legend' => 'Vendosni kufizimet për versionin:',
+'revdelete-hide-text' => 'Fshihe tekstin e versionit',
+'revdelete-hide-image' => 'Fshih përmbajtjen skedare',
+'revdelete-hide-name' => 'Fshihe veprimin dhe shënjestrën',
+'revdelete-hide-comment' => 'fshih komentin e redaktimit',
+'revdelete-hide-user' => 'Fshihe emrin/IP-në të redaktuesit',
+'revdelete-hide-restricted' => 'Këto përkufizme vlejnë edhe për Admintratorët (jo vetëm për përdoruesit "normal")',
+'revdelete-radio-set' => 'Po',
+'revdelete-radio-unset' => 'Jo',
+'revdelete-suppress' => 'Ndalo të dhëna nga administrues si dhe të tjerë',
+'revdelete-unsuppress' => 'Hiq kufizimet nga versionet e restauruara',
+'revdelete-log' => 'Arsyeja:',
+'revdelete-submit' => 'Apliko te versionet e zgjedhura',
+'revdelete-logentry' => 'Pamja e versionit u ndryshua për [[$1]]',
+'logdelete-logentry' => 'u ndryshua dukshmëria e ngjarjes së [[$1]]',
+'revdelete-success' => "'''Dukshmëria e versioneve u vendos me sukses.'''",
+'logdelete-success' => "'''Dukshmëria e regjistrave u vendos me sukses.'''",
+'revdel-restore' => 'Ndrysho dukshmërinë',
+'pagehist' => 'Historiku i faqes',
+'deletedhist' => 'Historiku i grisjeve',
+'revdelete-content' => 'përmbajtja',
+'revdelete-summary' => 'përmbledhja redaktimit',
+'revdelete-uname' => 'përdoruesi',
+'revdelete-restricted' => 'u vendosën kufizime për administruesit',
+'revdelete-unrestricted' => 'u hoqën kufizimet për administruesit',
+'revdelete-hid' => 'u fsheh $1',
+'revdelete-unhid' => 'u tregua $1',
+'revdelete-log-message' => '$1 për $2 {{PLURAL:$2|version|versione}}',
+'logdelete-log-message' => '$1 për $2 {{PLURAL:$2|ngjarje|ngjarje}}',
+'revdelete-edit-reasonlist' => 'Arsye grisjeje për redaktimet',
# Suppression log
'suppressionlog' => 'Regjistri i ndalimeve',
@@ -953,36 +976,8 @@ Kini kujdes se përdorimi i lidhjeve të shfletimit do të ndryshojë përzgjedh
'difference' => '(Ndryshime midis versioneve)',
'lineno' => 'Rreshti $1:',
'compareselectedversions' => 'Krahasoni versionet e zgjedhura',
-'visualcomparison' => 'Krahasim vizual',
-'wikicodecomparison' => 'Krahasim i wiki tekstit',
'editundo' => 'ktheje',
'diff-multi' => '({{PLURAL:$1|Një redaktim ndërmjet nuk është|$1 redaktime ndërmjet nuk janë}} treguar.)',
-'diff-movedto' => 'bartur tek $1',
-'diff-styleadded' => 'stili $1 u vendos',
-'diff-added' => '$1 u vendos',
-'diff-changedto' => 'u ndryshua në $1',
-'diff-movedoutof' => 'u largua nga $1',
-'diff-styleremoved' => 'stili $1 u largua',
-'diff-removed' => '$1 u largua',
-'diff-changedfrom' => 'ndryshuar nga $1',
-'diff-src' => 'burimi',
-'diff-withdestination' => 'me përcaktim $1',
-'diff-width' => 'gjerësia',
-'diff-height' => 'lartësia',
-'diff-p' => "'''paragraf'''",
-'diff-blockquote' => "'''citat'''",
-'diff-div' => "'''ndarje'''",
-'diff-table' => "'''tabelë'''",
-'diff-tbody' => "'''përmbajtje tabele'''",
-'diff-tr' => "'''rresht'''",
-'diff-th' => "'''kokë'''",
-'diff-dl' => "'''listë përcaktimi'''",
-'diff-dt' => "'''term përcaktimi'''",
-'diff-form' => "'''formë'''",
-'diff-img' => "'''figurë'''",
-'diff-a' => "'''nyje'''",
-'diff-font' => "'''font'''",
-'diff-del' => "'''grisur'''",
# Search results
'searchresults' => 'Rezultatet e kërkimit',
@@ -990,17 +985,14 @@ Kini kujdes se përdorimi i lidhjeve të shfletimit do të ndryshojë përzgjedh
'searchresulttext' => 'Për më shumë informacion rreth kërkimit në {{SITENAME}} shikoni [[{{MediaWiki:Helppage}}|{{int:help}}]].',
'searchsubtitle' => 'Kërkuat për "[[$1]]" ([[Special:Prefixindex/$1|të gjitha faqet që fillojnë me "$1"]]{{int:pipe-separator}}[[Special:WhatLinksHere/$1|të gjitha faqet që lidhen me"$1"]])',
'searchsubtitleinvalid' => 'Kërkim për "$1"',
-'noexactmatch' => "'''Nuk ka faqe të emëruar \"\$1\".'''
-Ju mund [[:\$1|të e krijoni këtë faqe]].",
-'noexactmatch-nocreate' => "'''Faqja e titulluar \"\$1\" nuk ekziston'''",
'toomanymatches' => 'Ky kërkim ka shumë përfundime, provoni një pyetje tjetër më përcaktuese',
'titlematches' => 'Tituj faqesh që përputhen',
'notitlematches' => 'Nuk ka asnjë titull faqeje që përputhet',
'textmatches' => 'Tekst faqesh që përputhet',
'notextmatches' => 'Nuk ka asnjë tekst faqeje që përputhet',
-'prevn' => '$1 më para',
-'nextn' => '$1 më pas',
-'viewprevnext' => 'Shikoni ($1) ($2) ($3).',
+'prevn' => '{{PLURAL:$1|$1}} më para',
+'nextn' => '{{PLURAL:$1|$1}} më pas',
+'viewprevnext' => 'Shikoni ($1 {{int:pipe-separator}} $2) ($3).',
'searchmenu-legend' => 'Parazgjedhjet e kërkimit',
'searchmenu-exists' => "'''Në këtë wiki kjo faqe është emëruar \"[[:\$1]]\"'''",
'searchmenu-new' => "'''Hapë faqen \"[[:\$1]]\" në këtë wiki!'''",
@@ -1016,7 +1008,6 @@ Ju mund [[:\$1|të e krijoni këtë faqe]].",
'searchprofile-images-tooltip' => 'Kërko skedarë',
'searchprofile-everything-tooltip' => 'Kërko gjithë përmbajtjen (duke përfshirë edhe faqet e diskutimit)',
'searchprofile-advanced-tooltip' => 'Kërkimi në hapësina',
-'prefs-search-nscustom' => 'Kërko hapësirën e zakonshme:',
'search-result-size' => '$1 ({{PLURAL:$2|1 fjalë|$2 fjalë}})',
'search-result-score' => 'Përkatësia: $1%',
'search-redirect' => '(përcjellim $1)',
@@ -1033,7 +1024,6 @@ Ju mund [[:\$1|të e krijoni këtë faqe]].",
'searchall' => 'të gjitha',
'showingresults' => "Më poshtë tregohen {{PLURAL:$1|'''1''' përfundim|'''$1''' përfundime}} duke filluar nga #'''$2'''.",
'showingresultsnum' => "Më poshtë tregohen {{PLURAL:$3|'''1''' përfundim|'''$3''' përfundime}} duke filluar nga #'''$2'''.",
-'showingresultstotal' => "Duke treguar më poshtë {{PLURAL:$4|rezultatin '''$1''' nga '''$3'''|rezultatet '''$1 - $2''' nga '''$3'''}}",
'nonefound' => '<strong>Shënim</strong>: Kërkimet pa rezultate ndodhin kur kërkoni për fjalë që rastisen shpesh si "ke" dhe "nga", të cilat nuk janë të futura në regjistër, ose duke dhënë më shumë se një fjalë (vetëm faqet që i kanë të gjitha ato fjalë do të tregohen si rezultate).',
'search-nonefound' => 'Nuk ka rezultate që përputhen me kërkesën.',
'powersearch' => 'Kërko',
@@ -1041,93 +1031,112 @@ Ju mund [[:\$1|të e krijoni këtë faqe]].",
'powersearch-ns' => 'Kërkim në hapësira:',
'powersearch-redir' => 'Trego përcjellimet',
'powersearch-field' => 'Kërko për',
+'powersearch-togglelabel' => 'Zgjedh:',
+'powersearch-toggleall' => 'Tâna',
+'powersearch-togglenone' => 'Asnji',
'search-external' => 'Kërkim i jashtëm',
'searchdisabled' => '<p>Kërkimi me tekst të plotë është bllokuar tani për tani ngaqë shërbyesi është shumë i ngarkuar; shpresojmë ta nxjerrim prapë në gjendje normale pas disa punimeve. Deri atëherë mund të përdorni Google-in për kërkime:</p>',
+# Quickbar
+'qbsettings' => 'Vendime të shpejta',
+'qbsettings-none' => 'Asnjë',
+'qbsettings-fixedleft' => 'Lidhur majtas',
+'qbsettings-fixedright' => 'Lidhur djathtas',
+'qbsettings-floatingleft' => 'Pezull majtas',
+'qbsettings-floatingright' => 'Pezull djathtas',
+
# Preferences page
-'preferences' => 'Parapëlqimet',
-'mypreferences' => 'Parapëlqimet',
-'prefs-edits' => 'Numri i redaktimeve:',
-'prefsnologin' => 'Nuk keni hyrë brenda',
-'prefsnologintext' => 'Duhet të jeni <span class="plainlinks">[{{fullurl:Special:UserLogin|returnto=$1}} të kyçur]</span> për të caktuar parapëlqimet e përdoruesit.',
-'prefsreset' => 'Parapëlqimet janë rikthyer siç ishin.',
-'qbsettings' => 'Vendime të shpejta',
-'qbsettings-none' => 'Asnjë',
-'qbsettings-fixedleft' => 'Lidhur majtas',
-'qbsettings-fixedright' => 'Lidhur djathtas',
-'qbsettings-floatingleft' => 'Pezull majtas',
-'qbsettings-floatingright' => 'Pezull djathtas',
-'changepassword' => 'Ndërroni fjalëkalimin',
-'skin' => 'Pamja',
-'skin-preview' => 'Parapamje',
-'math' => 'Formula',
-'dateformat' => 'Data',
-'datedefault' => 'Parazgjedhje',
-'datetime' => 'Data dhe Ora',
-'math_failure' => 'Nuk e kuptoj',
-'math_unknown_error' => 'gabim i panjohur',
-'math_unknown_function' => 'funksion i panjohur',
-'math_lexing_error' => 'gabim leximi',
-'math_syntax_error' => 'gabim sintakse',
-'math_image_error' => 'Konversioni PNG dështoi; kontrolloni për ndonjë gabim instalimi të latex-it, dvips-it, gs-it, dhe convert-it.',
-'math_bad_tmpdir' => 'Nuk munda të shkruaj ose krijoj dosjen e përkohshme për matematikë',
-'math_bad_output' => 'Nuk munda të shkruaj ose të krijoj prodhimin matematik në dosjen',
-'math_notexvc' => 'Mungon zbatuesi texvc; ju lutem shikoni math/README për konfigurimin.',
-'prefs-personal' => 'Përdoruesi',
-'prefs-rc' => 'Ndryshime së fundmi',
-'prefs-watchlist' => 'Lista mbikqyrëse',
-'prefs-watchlist-days' => 'Numri i ditëve të treguara tek lista mbikqyrëse:',
-'prefs-watchlist-days-max' => '(maksimum 7 ditë)',
-'prefs-watchlist-edits' => 'Numri i redaktimeve të treguara tek lista mbikqyrëse e zgjeruar:',
-'prefs-watchlist-edits-max' => '(numri maksimal: 1000)',
-'prefs-misc' => 'Të ndryshme',
-'prefs-resetpass' => 'Ndrysho fjalëkalimin',
-'saveprefs' => 'Ruaj parapëlqimet',
-'resetprefs' => 'Rikthe parapëlqimet',
-'restoreprefs' => 'Rikthe të gjitha të dhënat e mëparshme',
-'textboxsize' => 'Redaktimi',
-'prefs-edit-boxsize' => 'Madhësia e dritares së redaktimit.',
-'rows' => 'Rreshta:',
-'columns' => 'Kolona:',
-'searchresultshead' => 'Kërkimi',
-'resultsperpage' => 'Sa përputhje të tregohen për faqe:',
-'contextlines' => 'Sa rreshta të tregohen për përputhje:',
-'contextchars' => 'Sa germa të tregohen për çdo rresht:',
-'stub-threshold' => 'Kufiri për formatin e <a href="#" class="stub">lidhjeve cung</a> (B):',
-'recentchangesdays' => 'Numri i ditëve të treguara në ndryshime së fundmi:',
-'recentchangesdays-max' => '(maksimum $1 {{PLURAL:$1|dit|ditë}})',
-'recentchangescount' => 'Numri i titujve në ndryshime së fundmi',
-'savedprefs' => 'Parapëlqimet tuaja janë ruajtur.',
-'timezonelegend' => 'Zona kohore:',
-'timezonetext' => 'Fusni numrin e orëve prej të cilave ndryshon ora lokale nga ajo e shërbyesit (UTC).',
-'localtime' => 'Ora lokale:',
-'timezoneselect' => 'Zona kohore:',
-'timezoneuseserverdefault' => 'Përdor serverin e parazgjedhur',
-'timezoneuseoffset' => 'Tjera (zgjidh rajonin)',
-'timezoneoffset' => 'Ofset¹:',
-'servertime' => 'Ora e shërbyesit:',
-'guesstimezone' => 'Gjeje nga shfletuesi',
-'timezoneregion-africa' => 'Afrikë',
-'timezoneregion-america' => 'Amerikë',
-'timezoneregion-antarctica' => 'Antarktik',
-'timezoneregion-arctic' => 'Arktik',
-'timezoneregion-asia' => 'Azi',
-'timezoneregion-atlantic' => 'Oqeani Atlantik',
-'timezoneregion-australia' => 'Australi',
-'timezoneregion-europe' => 'Europë',
-'timezoneregion-indian' => 'Oqeani Indian',
-'timezoneregion-pacific' => 'Oqeani Paqësor',
-'allowemail' => 'Lejo përdoruesit të më dërgojnë email',
-'prefs-searchoptions' => 'Mundësi kërkimi',
-'prefs-namespaces' => 'Hapësirat',
-'defaultns' => 'Kërko automatikisht vetëm në këto hapësira:',
-'default' => 'parazgjedhje',
-'files' => 'Figura',
-'prefs-custom-css' => 'CSS i përpunuem',
-'prefs-custom-js' => 'JavaScripti i përpunuem',
+'preferences' => 'Parapëlqimet',
+'mypreferences' => 'Parapëlqimet',
+'prefs-edits' => 'Numri i redaktimeve:',
+'prefsnologin' => 'Nuk keni hyrë brenda',
+'prefsnologintext' => 'Duhet të jeni <span class="plainlinks">[{{fullurl:{{#Special:UserLogin}}|returnto=$1}} të kyçur]</span> për të caktuar parapëlqimet e përdoruesit.',
+'changepassword' => 'Ndërroni fjalëkalimin',
+'prefs-skin' => 'Pamja',
+'skin-preview' => 'Parapamje',
+'prefs-math' => 'Formula',
+'datedefault' => 'Parazgjedhje',
+'prefs-datetime' => 'Data dhe Ora',
+'prefs-personal' => 'Përdoruesi',
+'prefs-rc' => 'Ndryshime së fundmi',
+'prefs-watchlist' => 'Lista mbikqyrëse',
+'prefs-watchlist-days' => 'Numri i ditëve të treguara tek lista mbikqyrëse:',
+'prefs-watchlist-days-max' => '(maksimum 7 ditë)',
+'prefs-watchlist-edits' => 'Numri i redaktimeve të treguara tek lista mbikqyrëse e zgjeruar:',
+'prefs-watchlist-edits-max' => '(numri maksimal: 1000)',
+'prefs-misc' => 'Të ndryshme',
+'prefs-resetpass' => 'Ndrysho fjalëkalimin',
+'saveprefs' => 'Ruaj parapëlqimet',
+'resetprefs' => 'Rikthe parapëlqimet',
+'restoreprefs' => 'Rikthe të gjitha të dhënat e mëparshme',
+'prefs-editing' => 'Redaktimi',
+'prefs-edit-boxsize' => 'Madhësia e dritares së redaktimit.',
+'rows' => 'Rreshta:',
+'columns' => 'Kolona:',
+'searchresultshead' => 'Kërkimi',
+'resultsperpage' => 'Sa përputhje të tregohen për faqe:',
+'contextlines' => 'Sa rreshta të tregohen për përputhje:',
+'contextchars' => 'Sa germa të tregohen për çdo rresht:',
+'stub-threshold' => 'Kufiri për formatin e <a href="#" class="stub">lidhjeve cung</a> (B):',
+'recentchangesdays' => 'Numri i ditëve të treguara në ndryshime së fundmi:',
+'recentchangesdays-max' => '(maksimum $1 {{PLURAL:$1|dit|ditë}})',
+'recentchangescount' => 'Numri i titujve në ndryshime së fundmi:',
+'prefs-help-recentchangescount' => 'Kjo përfshin ndryshimet e freskëta, historikun e faqes dhe regjistrat.',
+'savedprefs' => 'Parapëlqimet tuaja janë ruajtur.',
+'timezonelegend' => 'Zona kohore:',
+'localtime' => 'Ora lokale:',
+'timezoneuseserverdefault' => 'Përdor serverin e parazgjedhur',
+'timezoneuseoffset' => 'Tjera (zgjidh rajonin)',
+'timezoneoffset' => 'Ofset¹:',
+'servertime' => 'Ora e shërbyesit:',
+'guesstimezone' => 'Gjeje nga shfletuesi',
+'timezoneregion-africa' => 'Afrikë',
+'timezoneregion-america' => 'Amerikë',
+'timezoneregion-antarctica' => 'Antarktik',
+'timezoneregion-arctic' => 'Arktik',
+'timezoneregion-asia' => 'Azi',
+'timezoneregion-atlantic' => 'Oqeani Atlantik',
+'timezoneregion-australia' => 'Australi',
+'timezoneregion-europe' => 'Europë',
+'timezoneregion-indian' => 'Oqeani Indian',
+'timezoneregion-pacific' => 'Oqeani Paqësor',
+'allowemail' => 'Lejo përdoruesit të më dërgojnë email',
+'prefs-searchoptions' => 'Mundësi kërkimi',
+'prefs-namespaces' => 'Hapësirat',
+'defaultns' => 'Kërko automatikisht vetëm në këto hapësira:',
+'default' => 'parazgjedhje',
+'prefs-files' => 'Figura',
+'prefs-custom-css' => 'CSS i përpunuem',
+'prefs-custom-js' => 'JavaScripti i përpunuem',
+'prefs-reset-intro' => 'Mundeni me përdorë këtë faqe për me i kthy parapëlqimet tueja në ato të paracaktuemet e faqes.
+Kjo nuk mundet me u zhbâ.',
+'prefs-emailconfirm-label' => 'Konfirmimi i emailit:',
+'youremail' => 'Adresa e email-it*',
+'username' => 'Nofka e përdoruesit:',
+'uid' => 'Nr. i identifikimit:',
+'prefs-memberingroups' => 'Anëtar i {{PLURAL:$1|grupit|grupeve}}:',
+'yourrealname' => 'Emri juaj i vërtetë*',
+'yourlanguage' => 'Ndërfaqja gjuhësore',
+'yourvariant' => 'Varianti',
+'yournick' => 'Nënshkrimi',
+'badsig' => 'Sintaksa e signaturës është e pavlefshme, kontrolloni HTML-in.',
+'badsiglength' => 'Nënshkrimi është tepër i gjatë; duhet të jetë nën $1 {{PLURAL:$1|shkronjë|shkronja}}.',
+'yourgender' => 'Gjinia:',
+'gender-unknown' => 'Pacaktuar',
+'gender-male' => 'Mashkull',
+'gender-female' => 'Femër',
+'prefs-help-gender' => 'Opcionale: përdoret për adresim korrekt në relacion me gjininë nga softwarei.
+Kjo informatë del publike.',
+'email' => 'Email',
+'prefs-help-realname' => '* Emri i vërtetë (opsion): Për të përmendur emrin tuaj si kontribuues në varësi nga puna juaj këtu.',
+'prefs-help-email' => "Posta elektronike është zgjedhore, por ju mundëson që fjalëkalimi i ri të ju dërgohet nëse e harroni atë. Gjithashtu mund të zgjidhni nëse doni të tjerët t'ju shkruajnë ose jo përmes faqes suaj të diskutimit pa patur nevojë të zbulojnë identitetin tuaj.",
+'prefs-help-email-required' => 'Kërkohet e-mail adresa .',
+'prefs-info' => 'Informatat bazike',
+'prefs-i18n' => 'Internacionalizimi',
+'prefs-signature' => 'Firma',
# User rights
-'userrights' => 'Ndrysho privilegjet e përdoruesve', # Not used as normal message but as header for the special page itself
+'userrights' => 'Ndrysho privilegjet e përdoruesve',
'userrights-lookup-user' => 'Ndrysho grupet e përdoruesit',
'userrights-user-editname' => 'Fusni emrin e përdoruesit:',
'editusergroup' => 'Redakto grupet e përdoruesve',
@@ -1200,6 +1209,8 @@ Ju mund [[:\$1|të e krijoni këtë faqe]].",
'right-editprotected' => 'Redakto faqet e mbrojtura (pa ndryshuar mbrojtjen)',
'right-editinterface' => 'Ndrysho parapamjen e përdoruesit',
'right-editusercssjs' => 'Redakto skedat CSS dhe JS të përdoruesve tjerë',
+'right-editusercss' => 'Redakto skedat CSS të përdoruesve tjerë',
+'right-edituserjs' => 'Redakto skedat JS të përdoruesve tjerë',
'right-noratelimit' => 'Mos u prek nga kufizimet e vlerësimit',
'right-import' => 'Importo faqe nga wiki tjera',
'right-unwatchedpages' => 'Shiko listën e faqeve të pa vëzhguara',
@@ -1248,6 +1259,7 @@ Ju mund [[:\$1|të e krijoni këtë faqe]].",
'recentchanges-legend' => 'Zgjedhjet e ndryshimeve momentale',
'recentchangestext' => 'Ndiqni ndryshime së fundmi tek kjo faqe.',
'recentchanges-feed-description' => 'Ndjek ndryshimet më të fundit në wiki tek kjo fushë.',
+'recentchanges-label-newpage' => 'Ky redaktim krijoi një faqe të re',
'rcnote' => "Më poshtë {{PLURAL:$1|është '''1''' ndryshim| janë '''$1''' ndryshime}} së fundmi gjatë <strong>$2</strong> ditëve sipas të dhënave nga $4, $5.",
'rcnotefrom' => 'Më poshtë janë ndryshime së fundmi nga <b>$2</b> (treguar deri në <b>$1</b>).',
'rclistfrom' => 'Tregon ndryshime së fundmi duke filluar nga $1',
@@ -1274,6 +1286,8 @@ Ju mund [[:\$1|të e krijoni këtë faqe]].",
# Recent changes linked
'recentchangeslinked' => 'Ndryshimet fqinje',
+'recentchangeslinked-feed' => 'Ndryshimet fqinje',
+'recentchangeslinked-toolbox' => 'Ndryshimet fqinje',
'recentchangeslinked-title' => 'Ndryshimet në lidhje me "$1"',
'recentchangeslinked-noresult' => 'Nuk ka pasur ndryshime tek faqet e lidhura gjatë kohës së dhënë.',
'recentchangeslinked-summary' => "Kjo është një listë e ndryshimeve së fundmi të faqeve të lidhura nga faqja e dhënë (ose bëjnë pjesë tek kategoria e dhënë).
@@ -1284,7 +1298,6 @@ Faqet [[Special:Watchlist|nën mbikqyrjen tuaj]] duken të '''theksuara'''.",
# Upload
'upload' => 'Ngarkoni skeda',
'uploadbtn' => 'Ngarkoje',
-'reupload' => 'Ngarkojeni përsëri',
'reuploaddesc' => 'Kthehu tek formulari i dhënies.',
'uploadnologin' => 'Nuk keni hyrë brënda',
'uploadnologintext' => 'Duhet të keni [[Special:UserLogin|hyrë brenda]] për të dhënë skeda.',
@@ -1335,7 +1348,6 @@ Për ta treguar atje duhet ta redaktoni vetë.",
* Emri i skedës në ngarkim: '''<tt>[[:$1]]</tt>'''
* Emri i skedës ekzistuese: '''<tt>[[:$2]]</tt>'''
Ju lutem zgjidhni një emër tjetër.",
-'fileexists-thumb' => "<center>'''Skedë ekzistuese'''</center>",
'fileexists-thumbnail-yes' => "Kjo skedë duket se është një figurë me madhësi të zvogëluar ''(figurë përmbledhëse)''. [[$1|thumb]]
Ju lutem kontrolloni skedën '''<tt>[[:$1]]</tt>'''.
Nëse skeda e kontrolluar është e së njëjtës madhësi me origjinalen atëherë nuk ka nevojë të ngarkoni një figurë përmbledhëse.",
@@ -1353,7 +1365,6 @@ Nëse keni këtë figurë me madhësi të plotë ju lutem të ngarkoni atë, pë
'uploaddisabled' => 'Ndjesë, dhëniet janë bllokuar në këtë shërbyes dhe nuk është gabimi juaj.',
'uploaddisabledtext' => 'Ngarkimi i skedave është i ndaluar.',
'uploadscripted' => 'Skeda përmban HTML ose kode të tjera që mund të interpretohen gabimisht nga një shfletues.',
-'uploadcorrupt' => 'Skeda është e dëmtuar ose ka emër të gabuar. Ju lutemi kontrolloni skedën dhe ngarkoni atë përsëri.',
'uploadvirus' => 'Skeda përmban një virus! Detaje: $1',
'sourcefilename' => 'Emri i skedës:',
'destfilename' => 'Emri mbas dhënies:',
@@ -1376,6 +1387,7 @@ Ju lutem lidhuni me administruesin e sistemit tuaj.',
'upload-misc-error-text' => 'Një gabim i panjohur ka ndodhur gjatë ngarkimit.
Ju lutem kontrolloni që adresa URL të jetë e vlefshme dhe e kapshme dhe provoni përsëri.
Nëse problemi vazhdon atëherë duhet të lidheni me administruesin e sistemit.',
+'upload-unknown-size' => 'Madhësia e panjohur',
# Some likely curl errors. More could be added from <http://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html>
'upload-curl-error6' => "S'munda të lidhem me adresën URL",
@@ -1387,6 +1399,7 @@ Ju lutem kontrolloni nëse faqja është në rrjet, prisni pak dhe provojeni pë
Këshillohet që ta provoni kur të jetë më pak e zënë.',
'license' => 'Licencimi:',
+'license-header' => 'Licencimi:',
'nolicense' => 'Asnjë nuk është zgjedhur',
'license-nopreview' => '(Nuk ka parapamje)',
'upload_source_url' => ' (URL e vlefshme, publikisht e përdorshme)',
@@ -1407,6 +1420,7 @@ Shtypni kolonat e tjera për të ndryshuar radhitjen.',
'listfiles_count' => 'Versionet',
# File description page
+'file-anchor-link' => 'Figura',
'filehist' => 'Historiku i dosjes',
'filehist-help' => 'Shtypni një datë/kohë për ta parë skedën ashtu si dukej në atë kohë.',
'filehist-deleteall' => 'grisi të tëra',
@@ -1427,12 +1441,7 @@ Shtypni kolonat e tjera për të ndryshuar radhitjen.',
'morelinkstoimage' => 'Shikoni [[Special:WhatLinksHere/$1|më shumë lidhje]] tek kjo skedë.',
'redirectstofile' => 'Skeda vijuese {{PLURAL:$1|file redirects|$1 ridrejtohet}} tek kjo skedë:',
'duplicatesoffile' => 'Skedat vijuese {{PLURAL:$1|është e dyfishtë|$1 dyfishohen}} tek kjo skedë:',
-'sharedupload' => 'Kjo skedë është një ngarkim i përbashkët dhe mund të përdoret nga projekte të tjera.', # $1 is the repo name, $2 is shareduploadwiki(-desc)
-'shareduploadwiki' => 'Ju lutem shikoni $1 për më shumë informacion.',
-'shareduploadwiki-desc' => '$1 së atjeshme tregohet më poshtë',
-'shareduploadwiki-linktext' => 'faqja përshkruese e skedës',
-'noimage' => 'Një skedë me këtë emër nuk ekziston akoma, ju mundeni ta $1 atë.',
-'noimage-linktext' => 'ngarkoni',
+'sharedupload' => 'Kjo skedë është një ngarkim i përbashkët dhe mund të përdoret nga projekte të tjera.',
'uploadnewversion-linktext' => 'Ngarkoni një version të ri për këtë skedë',
# File reversion
@@ -1524,8 +1533,8 @@ Një faqe trajtohet si faqe kthjelluese nëse përdor stampat e lidhura nga [[Me
'brokenredirects' => 'Përcjellime të prishura',
'brokenredirectstext' => "Përcjellimet që vijojnë lidhen tek një artikull që s'ekziston.",
-'brokenredirects-edit' => '(redakto)',
-'brokenredirects-delete' => '(grise)',
+'brokenredirects-edit' => 'redakto',
+'brokenredirects-delete' => 'grise',
'withoutinterwiki' => 'Artikuj pa lidhje interwiki',
'withoutinterwiki-summary' => 'Artikujt në vazhdim nuk kanë asnjë lidhje te wikit në gjuhët tjera:',
@@ -1802,8 +1811,8 @@ Të gjitha kohët janë sipas orës së shërbyesit.',
'alreadyrolled' => 'Nuk munda ta rikthej redaktimin e fundit e [[:$1]] nga [[User:$2|$2]] ([[User talk:$2|Diskutim]]); dikush tjetër e ka redaktuar ose rikthyer këtë faqe.
Redaktimi i fundit është bërë nga [[User:$3|$3]] ([[User talk:$3|Diskutim]]).',
-'editcomment' => "Komenti i redaktimit ishte: \"''\$1''\".", # only shown if there is an edit comment
-'revertpage' => 'Ndryshimet e [[Special:Contributions/$2|$2]] ([[User talk:$2|diskutimet]]) u kthyen mbrapsht, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga [[User:$1|$1]].', # Additionally available: $3: revid of the revision reverted to, $4: timestamp of the revision reverted to, $5: revid of the revision reverted from, $6: timestamp of the revision reverted from
+'editcomment' => "Komenti i redaktimit ishte: \"''\$1''\".",
+'revertpage' => 'Ndryshimet e [[Special:Contributions/$2|$2]] ([[User talk:$2|diskutimet]]) u kthyen mbrapsht, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga [[User:$1|$1]].',
'rollback-success' => 'Ndryshimet e $1 u kthyen mbrapsh; artikulli ndodhet tek verzioni i $2.',
'sessionfailure' => 'Më duket se ka një problem me seancën tuaj të hyrjes. Veprimi juaj nuk është kryer për tu mbrojtur nga ndonjë veprim dashakeq kundrejt shfletimit tuaj. Ju lutem kthehuni mbrapsh, rifreskoni faqen prej nga erdhët dhe provojeni përsëri veprimin.',
@@ -1822,7 +1831,6 @@ Shih listën e [[Special:ProtectedPages|faqeve të mbrojtura]] nga lista e mbroj
'protectexpiry' => 'Afati',
'protect_expiry_invalid' => 'Data e skadimit është e gabuar.',
'protect_expiry_old' => 'Data e skadencës është në të shkuarën.',
-'protect-unchain' => 'Ndrysho lejen e zhvendosjeve',
'protect-text' => "Këtu mund të shikoni dhe ndryshoni nivelin e mbrojtjes për faqen '''<nowiki>$1</nowiki>'''.",
'protect-locked-blocked' => "Nuk mund të ndryshoni nivelet e mbrojtjes duke qenë i bllokuar. Kufizimet e kësaj faqeje janë '''$1''':",
'protect-locked-dblock' => "Nivelet e mbrojtjes nuk mund të ndryshohen pasi regjistri është i bllokuar. Kufizimet e kësaj faqeje janë '''$1''':",
@@ -1844,7 +1852,7 @@ Mund të ndryshoni nivelin e mbrojtjes të kësaj faqeje por kjo nuk do të ndry
'protect-otherreason' => 'Arsye tjera/shtesë:',
'protect-otherreason-op' => 'arsye tjera/shtesë',
'protect-edit-reasonlist' => 'Redakto arsyet e mbrojtjes',
-'protect-expiry-options' => '1 Orë:1 hour,1 Ditë:1 day,1 Javë:1 week,2 Javë:2 weeks,1 Muaj:1 month,3 Muaj:3 months,6 Muaj:6 months,1 Vjet:1 year,Pa kufi:infinite', # display1:time1,display2:time2,...
+'protect-expiry-options' => '1 Orë:1 hour,1 Ditë:1 day,1 Javë:1 week,2 Javë:2 weeks,1 Muaj:1 month,3 Muaj:3 months,6 Muaj:6 months,1 Vjet:1 year,Pa kufi:infinite',
'restriction-type' => 'Lejet:',
'restriction-level' => 'Mbrojtjet:',
'minimum-size' => 'Madhësia minimale',
@@ -1877,6 +1885,7 @@ Arkivi, kohëpaskohe është e mundur të pastrohet.',
'undelete-nodiff' => 'Nuk u gjetën revizione të mëparshme.',
'undeletebtn' => 'Restauro!',
'undeletelink' => 'shiko/rikthe',
+'undeleteviewlink' => 'Pamje',
'undeletereset' => 'Boshatis',
'undeleteinvert' => 'Selektim anasjelltas',
'undeletecomment' => 'Arsyeja:',
@@ -1908,7 +1917,7 @@ Shikoni [[Special:Log/delete|regjistrin e grisjeve]] për grisjet dhe restaurime
'contributions-title' => 'Kontributet e përdoruesit për $1',
'mycontris' => 'Redaktimet e mia',
'contribsub2' => 'Për $1 ($2)',
-'nocontribs' => 'Nuk ka asnjë ndryshim që përputhet me këto kritere.', # Optional parameter: $1 is the user name
+'nocontribs' => 'Nuk ka asnjë ndryshim që përputhet me këto kritere.',
'uctop' => ' (sipër)',
'month' => 'Nga muaji (dhe më herët):',
'year' => 'Nga viti (dhe më herët):',
@@ -1917,7 +1926,10 @@ Shikoni [[Special:Log/delete|regjistrin e grisjeve]] për grisjet dhe restaurime
'sp-contributions-newbies-sub' => 'Për newbies',
'sp-contributions-newbies-title' => 'Kontributet e përdoruesit për kontot e reja',
'sp-contributions-blocklog' => 'Regjistri i bllokimeve',
+'sp-contributions-deleted' => 'Kontribute të grisura',
'sp-contributions-logs' => 'Regjistrat',
+'sp-contributions-talk' => 'Diskuto',
+'sp-contributions-userrights' => 'Ndrysho privilegjet e përdoruesve',
'sp-contributions-search' => 'Kërko tek kontributet',
'sp-contributions-username' => 'IP Addresa ose Përdoruesi:',
'sp-contributions-submit' => 'Kërko',
@@ -1943,6 +1955,7 @@ Shikoni [[Special:Log/delete|regjistrin e grisjeve]] për grisjet dhe restaurime
# Block/unblock
'blockip' => 'Blloko përdorues',
+'blockip-title' => 'Përdorues i Bllokuar',
'blockip-legend' => 'Blloko përdoruesin',
'blockiptext' => 'Përdorni formularin e mëposhtëm për të hequr lejen e shkrimit për një përdorues ose IP-ë specifike.
Kjo duhet bërë vetëm në raste vandalizmi, dhe në përputhje me [[{{MediaWiki:Policy-url}}|rregullat e {{SITENAME}}-s]].
@@ -1966,7 +1979,7 @@ Plotësoni arsyen specifike më poshtë (p.sh., tregoni faqet specifike që u va
'ipbenableautoblock' => 'Blloko edhe IP adresën që ka përdor ky përdorues deri tash, si dhe të gjitha subadresat nga të cilat mundohet ky përdorues të editoj.',
'ipbsubmit' => 'Blloko këtë përdorues',
'ipbother' => 'Kohë tjetër',
-'ipboptions' => '2 Orë:2 hours,1 Ditë:1 day,3 Ditë:3 days,1 Javë:1 week,2 Javë:2 weeks,1 Muaj:1 month,3 Muaj:3 months,6 Muaj:6 months,1 Vjet:1 year,Pa kufi:infinite', # display1:time1,display2:time2,...
+'ipboptions' => '2 Orë:2 hours,1 Ditë:1 day,3 Ditë:3 days,1 Javë:1 week,2 Javë:2 weeks,1 Muaj:1 month,3 Muaj:3 months,6 Muaj:6 months,1 Vjet:1 year,Pa kufi:infinite',
'ipbotheroption' => 'tjetër',
'ipbotherreason' => 'Arsye tjetër/shtesë',
'ipbwatchuser' => 'Shiko faqen e prezantimit dhe diskutimit të këtij përdoruesi',
@@ -1995,7 +2008,7 @@ një përdoruesi ose IP adreseje të bllokuar.",
'ipblocklist-submit' => 'Kërko',
'blocklistline' => '$1, $2 bllokoi $3 ($4)',
'infiniteblock' => 'pakufi',
-'expiringblock' => 'mbaron më $1',
+'expiringblock' => 'mbaron më $1 $2',
'anononlyblock' => 'vetëm anonimët',
'noautoblockblock' => 'autobllokimi është çaktivizuar',
'createaccountblock' => 'hapja e lloggarive është bllokuar',
@@ -2077,7 +2090,7 @@ Në ato raste, duhet ta zhvendosni ose përpuqni faqen vetë n.q.s. dëshironi."
'move-watch' => 'Mbikqyre këtë faqe',
'movepagebtn' => 'Zhvendose faqen',
'pagemovedsub' => 'Zhvendosja doli me sukses',
-'movepage-moved' => '\'\'\'"$1" u zhvendos tek "$2"\'\'\'', # The two titles are passed in plain text as $3 and $4 to allow additional goodies in the message.
+'movepage-moved' => '\'\'\'"$1" u zhvendos tek "$2"\'\'\'',
'articleexists' => 'Një faqe me atë titull ekziston, ose titulli që zgjodhët nuk është i saktë. Ju lutem zgjidhni një tjetër.',
'cantmove-titleprotected' => 'Nuk mund të zhvendosni një faqe në këtë titull pasi ky titull është mbrojtur kundrejt krijimit',
'talkexists' => 'Faqja për vete u zhvendos, ndërsa faqja e diskutimit nuk u zhvendos sepse një e tillë ekziston tek titulli i ri. Ju lutem, përpuqini vetë.',
@@ -2121,13 +2134,15 @@ Për të eksportuar faqe, thjesht shtypni një emër për çdo rresht, ose krijo
'export-templates' => 'Përfshinë stampa',
# Namespace 8 related
-'allmessages' => 'Mesazhet e sistemit',
-'allmessagesname' => 'Emri',
-'allmessagesdefault' => 'Teksti i parazgjedhur',
-'allmessagescurrent' => 'Teksti i tanishëshm',
-'allmessagestext' => 'Kjo është një listë e të gjitha faqeve në hapësirën MediaWiki:',
-'allmessagesfilter' => 'Veço me shprehje të rregullta:',
-'allmessagesmodified' => 'Trego vetëm të ndryshuarat',
+'allmessages' => 'Mesazhet e sistemit',
+'allmessagesname' => 'Emri',
+'allmessagesdefault' => 'Teksti i parazgjedhur',
+'allmessagescurrent' => 'Teksti i tanishëshm',
+'allmessagestext' => 'Kjo është një listë e të gjitha faqeve në hapësirën MediaWiki:',
+'allmessages-filter-legend' => 'Filtër',
+'allmessages-filter-all' => 'Të gjithë',
+'allmessages-language' => 'Gjuha:',
+'allmessages-filter-submit' => 'Shko',
# Thumbnails
'thumbnail-more' => 'Zmadho',
@@ -2187,6 +2202,7 @@ Për të eksportuar faqe, thjesht shtypni një emër për çdo rresht, ose krijo
'tooltip-search-fulltext' => 'Kërko faqet me këtë tekst',
'tooltip-p-logo' => 'Figura e Faqes Kryesore',
'tooltip-n-mainpage' => 'Vizitoni Faqen kryesore',
+'tooltip-n-mainpage-description' => 'Vizito faqen kryesore',
'tooltip-n-portal' => 'Mbi projektin, çka mund të bëni për të dhe ku gjenden faqet.',
'tooltip-n-currentevents' => 'Informacion rreth ngjarjeve aktuale.',
'tooltip-n-recentchanges' => 'Lista e ndryshimeve së fundmi në projekt',
@@ -2232,7 +2248,7 @@ Për të eksportuar faqe, thjesht shtypni një emër për çdo rresht, ose krijo
# Attribution
'anonymous' => 'Përdorues anonim të {{SITENAME}}',
'siteuser' => 'Përdoruesi $1 nga {{SITENAME}}',
-'lastmodifiedatby' => 'Kjo faqe është redaktuar së fundit më $2, $1 nga $3.', # $1 date, $2 time, $3 user
+'lastmodifiedatby' => 'Kjo faqe është redaktuar së fundit më $2, $1 nga $3.',
'othercontribs' => 'Bazuar në punën e: $1',
'others' => 'të tjerë',
'siteusers' => '{{SITENAME}} {{PLURAL:$2|përdorues|përdorues}} $1',
@@ -2268,6 +2284,17 @@ Për të eksportuar faqe, thjesht shtypni një emër për çdo rresht, ose krijo
'mw_math_modern' => 'E rekomanduar për shfletuesit modern',
'mw_math_mathml' => 'MathML',
+# Math errors
+'math_failure' => 'Nuk e kuptoj',
+'math_unknown_error' => 'gabim i panjohur',
+'math_unknown_function' => 'funksion i panjohur',
+'math_lexing_error' => 'gabim leximi',
+'math_syntax_error' => 'gabim sintakse',
+'math_image_error' => 'Konversioni PNG dështoi; kontrolloni për ndonjë gabim instalimi të latex-it, dvips-it, gs-it, dhe convert-it.',
+'math_bad_tmpdir' => 'Nuk munda të shkruaj ose krijoj dosjen e përkohshme për matematikë',
+'math_bad_output' => 'Nuk munda të shkruaj ose të krijoj prodhimin matematik në dosjen',
+'math_notexvc' => 'Mungon zbatuesi texvc; ju lutem shikoni math/README për konfigurimin.',
+
# Patrolling
'markaspatrolleddiff' => 'Shënoje si të patrulluar',
'markaspatrolledtext' => 'Shënoje këtë artikull të patrulluar',
@@ -2294,9 +2321,6 @@ Për të eksportuar faqe, thjesht shtypni një emër për çdo rresht, ose krijo
'previousdiff' => '← Ndryshimi më para',
'nextdiff' => 'Ndryshimi më pas →',
-# Visual comparison
-'visual-comparison' => 'Krahasim vizual',
-
# Media information
'mediawarning' => "'''Kujdes''': Kjo skedë mund të ketë përmbajtje të dëmshme, duke e përdorur sistemi juaj mund të rrezikohet.",
'imagemaxsize' => 'Kufizo pamjen e figurave në faqet përshkruese në rezolucionin:',
@@ -2340,7 +2364,7 @@ Të tjerat do të fshihen.
* exposuretime
* fnumber
* isospeedratings
-* focallength', # Do not translate list items
+* focallength',
# EXIF tags
'exif-imagewidth' => 'Gjerësia',
@@ -2407,14 +2431,14 @@ Të tjerat do të fshihen.
'exif-unknowndate' => 'E dhënë e pa njohur',
-'exif-orientation-1' => 'Normale', # 0th row: top; 0th column: left
-'exif-orientation-2' => 'E kthyer horizontalisht', # 0th row: top; 0th column: right
-'exif-orientation-3' => 'E rrotulluar 180°', # 0th row: bottom; 0th column: right
-'exif-orientation-4' => 'E kthyer vertikalisht', # 0th row: bottom; 0th column: left
-'exif-orientation-5' => 'E rrotulluar 90° kundër orës dhe e kthyer vertikalisht', # 0th row: left; 0th column: top
-'exif-orientation-6' => 'E rrotulluar 90° sipas orës', # 0th row: right; 0th column: top
-'exif-orientation-7' => 'E rrotulluar 90° sipas orës dhe e kthyer vertikalisht', # 0th row: right; 0th column: bottom
-'exif-orientation-8' => 'E rrotulluar 90° kundër orës', # 0th row: left; 0th column: bottom
+'exif-orientation-1' => 'Normale',
+'exif-orientation-2' => 'E kthyer horizontalisht',
+'exif-orientation-3' => 'E rrotulluar 180°',
+'exif-orientation-4' => 'E kthyer vertikalisht',
+'exif-orientation-5' => 'E rrotulluar 90° kundër orës dhe e kthyer vertikalisht',
+'exif-orientation-6' => 'E rrotulluar 90° sipas orës',
+'exif-orientation-7' => 'E rrotulluar 90° sipas orës dhe e kthyer vertikalisht',
+'exif-orientation-8' => 'E rrotulluar 90° kundër orës',
'exif-componentsconfiguration-0' => 'nuk ekziston',
@@ -2489,7 +2513,7 @@ Të tjerat do të fshihen.
'exif-gpsmeasuremode-2' => 'matje në 2 madhësi',
'exif-gpsmeasuremode-3' => 'matje në 3 madhësi',
-# Pseudotags used for GPSSpeedRef and GPSDestDistanceRef
+# Pseudotags used for GPSSpeedRef
'exif-gpsspeed-k' => 'Kilometra në orë',
'exif-gpsspeed-m' => 'Milje në orë',
'exif-gpsspeed-n' => 'Nyje',
@@ -2508,6 +2532,7 @@ Të tjerat do të fshihen.
'watchlistall2' => 'të gjitha',
'namespacesall' => 'të gjitha',
'monthsall' => 'të gjitha',
+'limitall' => 'Të gjitha',
# E-mail address confirmation
'confirmemail' => 'Vërtetoni adresën tuaj',
@@ -2624,13 +2649,13 @@ Ju gjithashtu mundeni ta redaktoni listën mbikëqyrëse [[Special:Watchlist/edi
'watchlisttools-raw' => 'Redaktoje drejtpërdrejt listën',
# Special:Version
-'version' => 'Versioni', # Not used as normal message but as header for the special page itself
+'version' => 'Versioni',
'version-extensions' => 'Zgjerime të instaluara',
'version-specialpages' => 'Faqe speciale',
'version-variables' => 'Variabël',
'version-other' => 'Të tjera',
'version-hook-subscribedby' => 'Abonuar nga',
-'version-version' => 'Versioni',
+'version-version' => '(Versioni $1)',
'version-license' => 'Licensa',
'version-software' => 'Softuerët e instaluar',
'version-software-product' => 'Produkti',
@@ -2677,4 +2702,7 @@ Vendosni emrin e skedës pa parashtesën "{{ns:file}}:".',
# Special:Tags
'tags-edit' => 'redakto',
+# HTML forms
+'htmlform-selectorother-other' => 'Gjitha',
+
);